Dyskusje Różne

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W maskach zrobić się da o ile pamięć mnie nie myli, a w ipb3 tego nie zmieniono chyba. Inną sprawą jest przerwa techniczna dla JA w majstrowaniu w panelu :)

dark1624

Member
Gdyby się tak dało to nie było by już takiego problemów w przyszłości,że on może a dlaczego np.ja nie mogę.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Phantom zapowiadałeś reaktywację zakonnego opowiadania, kiedy to nastąpi ]:->? Bo w zakonie się mały zastój robi, jedyną rozrywką są walki :).

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jedyna rozrywka w której uczestniczy maks. 4 Zakonników...zgłaszajcie się na walki...to zajmuje Wam maks. 10 minut raz na tydzień.

Phantom Lord

Active Member
Rio - patrz na post Baala...
Uruchomię opowiadanie, jak będzie czas i Krucjata się zamknie. Poza tym za mało osób bierze udział w walkach, żebym stwierdził, że brakuje rozrywki.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
niestety walki są dla mnie za wcześnie... tylko dlatego nie biorę w nich udziału.
A na koniec krucjaty czekamy jeszcze na Bojana ... albo jak moja cierpliwość się skończy i ją zamknę sam wyciągając z tego należyte konsekwencje.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Walki mogą odbywać się wieczorem...Ale o której godzinie?I czy wszystkim by to odpowiadało...

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A na koniec krucjaty czekamy jeszcze na Bojana ... albo jak moja cierpliwość się skończy i ją zamknę sam wyciągając z tego należyte konsekwencje.
Spoko spoko, po prostu mam ostatnio sporo spraw na głowie... Ale już się za to wziąłem i dziś - jutro wszystko będzie gotowe ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No nareszcie;p Ja już chcę dostać zj**kę za źle napisaną krucjatę;d Mogła być napisana dużo lepiej ;)
żeby nie było że spam;p
A Debaty Zakonne wrócą kiedyś?

EDIT

Trzeba zaktualizować listę haseł...nie które hasła są wykorzystane a są na liście dostępnych.Ostatnio zrobiłem dwa hasła których nie było na liście... Uruk i [h]Hamlar...dodajcie je do zrobionych.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Skoro debaty się nie odbywają, zgłaszam się na nowego prowadzącego debaty. Bardzo chętnie spróbuję sił jako prowadzący.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
To ja jeszcze oficjalnie poinformuję, że zakończyłem swoją część krucjaty :)
Kiedy można spodziewać się podsumowania?

Phantom Lord

Active Member
Dud, skoro masz na to czas i się podejmiesz, to niech Cię Bóg za to błogosławi :)

Bojan, skoro już oddane, to wkrótce z Dudekkssen wszystko przedyskutujemy.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Wszystko się kiedyś zaczyna, i coś co miało początek musi mieć też swój koniec. Odchodzę z zakonu, Czas zacząć interesować się prawdziwym życiem, a ja niestety nie umięm połączyć realnego i wirtualnego. Doszło do tego że bardziej mi zależało na forum niż przyjaciołach, a więc żegnajcie.

Zapamiętajcie tylko moje najlepsze cechy :).

Pozdrawiam Riodrian.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Szkoda...Zakon stracił jedną z najaktywniejszych postaci(pod względem pracy w Encyklopedii itp.) w jego dziejach z tego co zauważyłem...Na razie Rio ;)

Dzyl

El Principe
Rio, żegnaj. Nie musiałeś siedzieć całe dnie non stop na forum...wystarczy wejść ze dwa razy dziennie, a nie non stop siedzieć na forum. I wcale się nie dziwie że forum pochłaniało ci tyle czasu...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nie wiem czy to dobry moment ale znowu wygasł link do userbaru dla Heroldów ;)

Phantom Lord

Active Member
Szkoda Rio, ale jak nie umiesz pogodzić tego wszystkiego, to dokonałeś najlepszego wyboru. Trzymaj się.

Baal, u mnie ten userbar jest, ale jak chcecie, mogę go wrzucić na ImageShack jeszcze raz, żeby był świeży link.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nom, dobrze by było :p A poza tym w ogóle jakiś zastój jest ; p Nowych prac nie ma ani nawet haseł. Poszedł Rio to już haseł nikt nie wstawia xD

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja mam w planie zrobić jeszcze jakieś hasła przed 1 września ;d Ale czy te plany zostaną wykonane?To się okaże...
Userbar działa teraz ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Od września ruszą debaty i odbywać się będą co tydzień jak dam radę, także spokojnie.

Do góry Bottom