Dyskusje Różne

E

Electric_Dragon

Guest
Hasła poprawione, tematy pozamykane. Gdzieniegdzie wprowadziłem własne poprawki.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jak widać, ED'ek się z nami pożegnał. Trzymaj się edziu, będziemy cię pamiętali.
Dud niby jutro wraca, ale praktycznie co w tym miesiącu więcej go nie będzie niż będzie.
Miszczu tez do piątku nie ma.
W takiej sytuacji ja i bojan (którego tez nie ma ;p) jesteśmy tu najstarsi rangą.
Przydałoby się chyba zrobić głosowanie na nowego komutra. ale nie wiem, nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić. Chyba poczekamy na Phantoma z wyborami, a do tego czasu "ja tu rządzę" ;p, chociaż chyba już jutro dud wraca.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Już by się chciało rządzić, co? :p Rzeczywiście, chyba najlepiej będzie poczekać z wyborem do powrotu Phantoma. Swoją drogą, wczoraj ponieśliśmy wielką stratę...

Ave

Phantom Lord

Active Member
Miałem czekać do powrotu, ale skoro mam tu internet, nie warto. Rozpoczynam głosowanie na komtura.

No cóż, wielka szkoda, że ED odszedł. Dostał stanowisko Komtura Ognia, zaraz jak ja zostawiłem to stanowisko i zostałem Mistrzem. Bardzo mi pomagał i bez niego moja praca tu będzie na pewno o wiele trudniejsza. Tyle można by napisać o nim, a w "Zasłużonych Członkach" ląduje tak mało. Niestety, ale musimy sobie jakoś poradzić. Zapraszam do wyborów.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
phantom mam do ciebie prośbę a raczej propozycje. może by pootwierać te wszystkie dyskusyjne tematy w kapitularzu bo na pewno wiele osób chciało by się wypowiedzieć w niektórych bo nawet ja do większości mam jakieś teorie itp.

Phantom Lord

Active Member
Były trzy zamknięte, jeden wyrzuciłem, jeden otworzyłem, trzeci się nie nadaje do dyskusji.

Karpielek

VIP
VIP
Witajcie Zakonnicy
Z racji tego, iż zostałem Komturem, chciałem ogłosić, że rezygnuje z funkcji sędziego w walkach zakonnych. Po naradzie, przekazuję to stanowisko heroldowi Ballowi Isidro.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
gratulacje baalowi i tobie iż wygrałeś lecz bardziej widziałbym ciebie na tym stanowisku ;)
Mam pytanie. Wiecie może czasem czy Rangiz jest czy może gdzieś wyjechał? ponieważ mam drobną sprawę do niego

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nic nie pisał o wyjeździe (ani w gildii, ani w ZŚM, ani w redakcji), dziś rano widziałem go na SB... powinien być. Napisz do niego na PW/GG, jak będzie to Ci odpisze.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dzięki Bury,chociaż nie bardzo wiem czego tu gratulować ;) A...szczery jesteś xd
Odpowiadałyby Wam Walki późnymi wieczorami niedzielnymi ok. 21?;>

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Mi niestety nie :( pozostańmy o 18 chyba najlepsza pora albo jeszcze się ustali chociaż ja nowicjusz jestem więc i tak nie będe walczyć :p

Phantom Lord

Active Member
Zenek, napisz parę haseł albo pracę, to nie będziesz musiał pod każdym postem zaznaczać, że nie możesz bo jesteś Nowicjuszem.

Baal, nie możesz robić walk o normalnych porach?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No w niedzielę zazwyczaj gram z kumplami w piłkę bo wtedy zbiera się nas dużo...w ciągu tygodnia kilku pracuje itp.
Najwcześniej na 18 się umawiamy także 17 może być?Jeżeli nie będziemy grać no to o 18 będą :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
mi pasuje 17 w sobotę lecz będę nie zawsze ponieważ jeżdżę w soboty do babki

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dla mnie jako sędziego sobota pasuje :)
Dziś o 18 walki...

Bury_Zenek

Rycerz Wody
phantom robię hasło [a] Akasha. czy mogę nie dawać jego zdjęcia? bo to szkielet w zbroi :p
Edit: mam trochę wątpliwości do hasła amulet szukającego ognika. to jest prawie to samo co hasło ognik.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Bury jeśli masz coś do hasła o Amulet to i ja muszę powiedzieć coś na temat hasła "Smok-Ożywieniec"...strasznie krótkie,masa błędów ortograficznych i stylistycznych,na zdjęciu jest widoczny pasek życia...Gaan popraw to hasło...
I jeszcze raz pytam czy walki o 17 w niedzielę lub sobotę wam odpowiadają.Dla mnie jest bez różnicy czy sobota czy niedziela ale chodzi o godzinę ;]

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zdecydowanie lepsze są późniejsze godziny. Dla mnie 21 lepsza o niebo niż ta 18 co była.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ale dużo osób np. ja nigdy nie siedzą przy kompie o tych godzinach. ale mam dobry pomysł!. ustalimy dwa terminy. jeden niech będzie ta niedziela o 18 a druga np. środa o 21 albo jakoś się jeszcze zmieni.

gaan pisz dłuższe te hasła bo na temat najemników można by się nieźle rozpisać. a nie napisałeś też o najemnikach z g3 tam to było można dopiero napisać...
Edit: oj sory nie zauważyłem że napisałem post pod postem :(

Do góry Bottom