Dyskusje Różne

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Data i godzina do ustalenia? Czy może już dawno ustalona, tylko ja znowu się nie orientuję :).

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jeżeli jest ustalona to nie jesteś sam El;p Tez sie nie orientuje jak coś :)
Ludu drogi uczestniczcie w walkach...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja nie mogę, są za wcześnie ;]

Dzień i godzina debat będą ustalane. Nie martwcie się nic was nie ominęło.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dud,ta kwestia była już poruszana;d Dla mnie nie ma różnicy czy Walki odbywać się będą o 17/18 czy np. o 22...ale Zakonnikom to przeszkadza chyba xD

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jeśli jutro czy dzisiaj będą walki zakonne zgłaszam się z wyprzedzeniem. baal napisz mi na gg o której będą czy coś

EDIT:

chciałem oświadczyć iż odchodzę z zakonu ponieważ trza dużo robić w zakonie (prace, hasła, walki itp) a ja nie mam czasu chce poprawić moje oceny a i tak nie byłem zbyt aktywny XD jak troche się ustatkuje z nauką i będę miał czas to może wpadne.
Pozdro :)
(przepraszam za błędy ale pisze z opery a tam nie ma poprawiacza)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Właśnie, w sumie ruszyliśmy z nowym opowiadaniem zakonnym jakiś czas temu i nikt nawet nic nie pisze. Zapraszam do pisania !!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Miałem pisać ale chciałem się zastanowić jak dołączyć ;) A potem zapomniałem...jak dorwę chwilę wolnego czasu to napiszę coś ;)
We wczorajszych walkach brało udział czterech zakonników...coraz lepiej ;) Oby tak dalej Panowie!

Phantom Lord

Active Member
Dark wyleci z Zakonu, jeśli się nie pokaże w najbliższym czasie.
To samo Zenek. Miałeś pisać pracę, a jej nie widać.

Czemu nic się nie dzieje? Haseł nowych nie ma, dyskusji nie ma, osób do walk nie ma, Nowicjusze się nie starają. Jak tak dalej pójdzie, będziecie lecieć.
Oczywiście nie mówię o wszystkich, parę osób zgłosiło się w temacie "Baczność!", Rio już obiecywał napisać jakieś hasełko. Ruszcie się!

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
To samo dzieje się z opowiadaniem. Nie chcę was pouczać ale poświęcenie 20 minut (phi... 5 minut) na napisanie kawałka tekstu, nie jest chyba aż tak trudne?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z racji, że ja nic nie robię od dłuższego czasu i mogę polecieć jako pierwszy, opisuję, że w tym tygodniu postaram się czymś zająć. Nie wiem kiedy, może dziś, może w niedziele, ale na pewno w tym :).

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zig Ty akurat jako jeden z niewielu co tydzień jesteś na walkach ;) Oprócz Ciebie Bojan,Karpiu,Rio i Elessar...a reszta?10 Zakonników może brać udział w walkach a bierze tylko 5...Dud pisał że za wcześnie jak dla niego to ok. Ale nie rozumiem dlaczego Arven czy Dzyl którzy są zazwyczaj na forum pod czas walk nie uczestniczą w nich...maks. 10 minut^^ Chyba że będzie dogrywka;p
Moim zdaniem trzeba wprowadzić jakiś nakaz czy coś który będzie nakazywał brać udział np. w 3 walkach na 10 Kolejek...Bojan to wymyślił kiedyś a ja popieram ;p

Phantom Lord

Active Member
Baal, chciałem tego uniknąć, ale chyba będzie trzeba dopisać parę zasad dla Zakonu. Jeśli nadarzy się taka potrzeba, spiszemy je wszyscy razem.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ale nie rozumiem dlaczego Arven czy Dzyl którzy są zazwyczaj na forum pod czas walk nie uczestniczą w nich...maks. 10 minut^^

Szkoda mi czasu na te germańskie zabawy.

W tygodniu postaram się napisać kilka haseł.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Szkoda mi czasu na te germańskie zabawy.

10 minut to nie jest jakieś wielkie poświęcenie...na pewno w niedzielę mógłbyś znaleźć te 10 minut na walki...

Baal, chciałem tego uniknąć, ale chyba będzie trzeba dopisać parę zasad dla Zakonu. Jeśli nadarzy się taka potrzeba, spiszemy je wszyscy razem.

Jak dla mnie to to jest nieuniknione;p

Phantom Lord

Active Member
No dobrze, przygotujemy więc coś w najbliższym czasie.

A teraz uwaga odnośnie encyklopedii. Jak możecie zobaczyć, dodałem już spisaną przez Najemnika listę NPCtów z G1 do Listy Haseł. Jest ich od cholery, a będzie jeszcze dużo więcej. Naszym obowiązkiem jest teraz przyśpieszenie "produkcji" haseł. Większość rzeczy, które zabierają tyle miejsca jest niewarta, a właściwie niemożliwa do głębszego opisania. Myślę więc, że jedna wycieczka po świecie da nam już kilka haseł na raz. No bo co można napisać o takim Kharimie? Niewiele. Z odpaloną grą nie zajmie to więcej niż pięć minut.
Bierzmy się więc do roboty, bo jak się nie ruszmy, przytłoczy to nas. Ja również będę więcej pisał, choć mam już tu w Zakonie dość czasochłonne obowiązki. Poczekam tylko na listy z G2 i G3, bo światy tych części znam najlepiej.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Tak jak mówiłem piszę listę npc z G3...postaram się to zrobić do niedzieli najpóźniej bo trochę roboty z tym jest ;)

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Fah twoje ostatnie hasło zdecydowani jest za krótkie, fajnie jakbyś coś jeszcze dopisał (co o bractwie dowiadujemy się od owego Baala, kim jest wg. niego śniący, "jaka ścieżka jest właściwa"). Nie chcę cię pouczuczać bo sam ideałem nie jestem.

PS. to ":)" chyba jest nie na miejscu, a i screen jest za duży ;/.

Phantom Lord

Active Member
OK Fah, ale jeszcze jedna uwaga - won z paskami życia. Przeboleję podpisy, to, że nie robicie z perspektywy pierwszej osoby, ale pasków być NIE MOŻE. Zajmij się tym.
Poza tym dobre hasło, oby tak dalej.

Do góry Bottom