Dyskusje Różne

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
CYTAT
Harpia

Harpie to niezwykłe odrażające stworzenia. Przypominają kobietę aczkolwiek są mniejsze, mają skrzydła, kończyny (podobne do kurzych) z wielkimi ostrymi pazurami, które wbija w swoją ofiarę. Pojedyncza Harpia nie stanowi dla gracza większego problemu, lecz owe wrzeszczące wiedźmy występują w trzy lub czerto osobowych grupach. Pokonanie owego stwora utrudnia to że zręcznie unika cisów latając (polecam broń dystansową oraz czary). Harpie zamieszkują najczęściej opuszczone twierdze lub jakieś ruiny. Harpia nie zostawia po sobie żadnych trofeów.

Rriodrian, jeśli mogę coś zasugerować to niekoniecznie są niższe od kobiet. Raz, że wzrost płci pięknej ( jak i w ogóle człowieka ) bywa różny, a poza tym harpie latają zgarbione, więc jak by je wyprostować to myślę że z metr siedemdziesiąt by miały. No i ich kończyny bardziej przypominają sokole niż kurze :). Tak moim zdaniem.
Nie chcę wytykać błędów, ale chodzi mi o by jakoś tekstu była jak najlepsza.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
W rzeczywistej grze ona jest znaczniej mniejsza ^^, to tylko screen tak wygląda (bardzo przybliżony). Co do kończyn masz racje poprawię je na sokole.

Dzięki BooM.

Dzyl

El Principe
Riodrian chyba pracuje za pięciu xD Ciągle dowala jakieś nowe hasła.Zazdroszczę chęci :p
Też muszę niedługo kilka hasełek walnąć.

PS. Riodrian jak robisz takie fajne przybliżenia w screenach ?

riodrian123321

Jak? Musisz włączyć konsolę zamienić się w stwora przyciskiem "o" kliknąć F6 i latasz sobie po Khorinis samą kamerą ^^ (a stworek w którego się zamieniłeś stoi w miejscu, więc przybliżasz oddalasz kamere).

Żeby powrócić do zwyczajnego trybu klikasz F4.

Phantom Lord

Active Member
Riordian, rozumiem, że jesteś ambitny, ale postaraj się bardziej uważać podczas pisania haseł. Robisz często błędy logiczne i składniowe. Nie chcę mi się nad tym siedzieć i poprawiać, więc napisz to dobrze od razu.

riodrian123321

Na przyszłość będę uważał obiecuje. A takie pytanko do encyklopedii będą dochodzić nowe hasła?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Pewnie, co jakiś czas są nowe. Poza tym, każdy może wymyślać własne hasła i je opisywać. Niekoniecznie muszą być z listy.

Ave

EDIT: Mój szatański post :D. 666 ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ehh phantom mam problema :/ nie mam czasu na tworzenie krucjaty :( niestety nie napiszę przepraszam cię bardzo ledno mi czasu wystarcza i na chwile na forum wchodzę

Phantom Lord

Active Member
Niestety, zostajesz zdegradowany do rangi Nowicjusza. Jak będziesz miał więcej czasu, to nadrobisz...

E

Electric_Dragon

Guest
Ad.1 Zrobione

Ad.2 Fakt, coś nie działa serwer, na którym znajduje się obrazek. Kto ma niech wrzuci jeszcze raz i wyśle link komturom albo Phantomowi.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Radzę, by wszystkie grafiki wrzucać do galerii. Nie bedzie wtedy problemów ze znikającymi linkami, tak jak ma to często miejsce na imageshack.
Czasami zdarzają się takie, które nie pasują do żadnej z kategorii. dlatego planuję stworzyć kategorię "inne", na takie właśnie obrazki.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Sorry, że zmieniam temat, ale co z Debatami ? Miały ruszyć w wakacje... I walki też - są sporadycznie, kiedy się Karpiowi umyśli.

Ave

Phantom Lord

Active Member
Walki są sporadyczne? Debat nie ma? Ja Wam mówiłem coś na ten temat. W walkach ile osób brało udział? Dwie dziennie. Tak nie będzie, przykro mi. Karpielek pracuje w wakacje więc jak mu się umyśli, będzie robił, a nie poświęcał swój czas i pytania na niewykorzystane walki. Debaty będą jak ja znajdę czas, chyba, że poprowadzi je ktoś inny. Ostatnio miały być i uczestnicy się nie stawili.

A encyklopedia? Ostatnie pół strony zapełniło dwóch użytkowników, a przede wszystkim osoba, która dołączyła parę dni temu. Parę osób nie powinno się zdziwić, jak niedługo wstąpi on na rangę wyższą, niż oni siedzą od dłuższego czasu.

E

Electric_Dragon

Guest
Lista haseł zaktualizowana. Riodrian, popraw trzy najnowsze swoje wpisy w Encyklopedii. Główne błędy, to interpunkcja, literówki i powtórzenia.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Czy ktokolwiek z Was czytał hasło Mora Sul? Bo do świątyni w Mora Sul jest 5 kluczy, nie 4. I co ma Świątynia Mora Sul do miasta Mora Sul?

Ave

@EDIT: Miasto to nie świątynia...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Powiązanie pomiędzy Świątynią a miastem na pewno jakieś jest :p Moim zdaniem tutaj błędu nie ma.
I jest 5 kluczy...Riodrian popraw to i pisz uważniej następnym razem.

riodrian123321

Sorki zapomniałem dopisać że ostatni piąty klucz daje nam Kalesch, poprosiłem już ED żeby to dopisał.

CYTAT(elessar 21)
I co ma Świątynia Mora Sul do miasta Mora Sul?

Właśnie sobie odpowiedziałeś na to pytanie ^^.

Do góry Bottom