Możesz przerobić, oczywiście. Niestety albo na szczęście tematy prac były spisywane wprowadziliśmy w życie Encyklopedię, dlatego tematy się nierzadko pokrywają. W przyszłości prace będą wyglądały inaczej, raczej jako problemy do rozwiązania. Podobnie będzie z Krucjatami, kiedy znowu jakąś przeprowadzimy.
Słuchajcie, Lista Haseł nie przedstawia wszystkich tematów, które musimy wyczerpać. Jest ich o wiele więcej, jak już z resztą wspominałem, oddzielne NPCty, czary i inne pierdoły. Sama lista pomaga utrzymać porządek, stanowić podporę dla osób szukających tematu do skrobnięcia czegoś. Nic nie szkodzi na przeszkodzie, żebyście napisali coś, czego nie ma jeszcze na liście (ja też przecież wszystkiego potrzebnego nie wrzucę, bo zapomnę, bo nie pomyślę itd.), po prostu trafi to od razu do Haseł Wykorzystanych. Druga sprawa - są jeszcze mody, Świt Bugów i zbliżająca się Arcania: A Gothic Tale.
Tak jak mówi Rangiz, jest to cenny nabytek i warto by było go udostępnić jak najszybciej - założenie dałem jedno, ale zwięzłe na początku prac - ma być porządnie. Nie dziwcie się też, jeśli będę Was gonił za byle screena czy powtórzenia. Lepiej takie problemy rozwiązać od razu, niż pewnego dnia usiąść nad stertą haseł (a na pewno będzie więj niż stro
) i poprawiać to na szybko.
Mam pytanie do kogoś z administracji (a jest tu bodajże już trzech JA?
). Czy w momencie kiedy Ency trafi na stronę główną, będzie można bez przeszkód dodać po jakimś czasie nowe hasła? Wątpię, żeby arsenał kiedykolwiek się wyczerpał, a projekt trzeba kiedyś zrealizować.
Żaden no problem, mozna dodawać/ edytować/ usuwać o każdej porze dnia i nocy. aby był prund - zig
To super. Dzięki za odpowiedź.
ArminaS po paru rozmowach ze mną doszedł do tego:
Według mnie jest git. Ktoś ma jakieś zastrzeżenia? Byle bez przesady!