Dyskusje Różne

E

Electric_Dragon

Guest
Spokojnie zajmę się. Przysiądę i pododaję tagi htlmowe.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
EDo, jeżeli te prace zawierają tekst plus 2 - 3 obrazki to bezproblemowo można je wrzucać w normalnej formie, bez przerabiania w html.

Phantom Lord

Active Member
Nie wiem o czym mówicie, ale mam jutro z tego sprawdzian.

Ludzie, czemu nic się nie dzieje? Karp pytał ostatnio o walki, a ich nie przeprowadził, haseł nowych nie ma. Nie chce się Wam już tego robić, czy zajmuje Was koniec roku?

Karpielek

VIP
VIP
Sorrry, że nie poprowadziłem w niedzielę walk, ale pojechałem na komunie.
CYTAT
Nie chce się Wam już tego robić, czy zajmuje Was koniec roku?

Tak, jeszcze najbliższe 2 tygodnie.

Edit: ED zajrzyj jeszcze do mojej pracy, bo wkleiłem brakujący screen.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja jakieś hasło napisze może w najbliższy weekend...później nie będzie mnie do wakacji w domu:) Ja już mam jasną sytuacje w szkole to mam więcej czasu dla siebie.
A walki są jakby...olewane...na ostatniej było nas dwóch...

Bury_Zenek

Rycerz Wody
apropo haseł ja zrobię kilka lecz potrzebne mi są screeny ponieważ ja nie mogę zrobić jeśli mógłby mi ktoś dać kilka screenów (ardeii, uriziela) to zrobię hasła na razie te dwa ponieważ kolejne dwa zrobię kiedy indziej.
wyślijcie na e-mail gregor13pl@op.pl
pozdro- Zenek :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Dzyl, jeśli chcesz, żeby Twoje hasła były lepsze i estetycznej wyglądały to pisz nieco dłuższe zdania i rób odstępy po znakach interpunkcyjnych. Niewiele "kosztuje", a praca od razu lepiej się prezentuje.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Dzyl mi się podobała twoja praca lecz jak kolega powiedział pisz zwięźle i dłuższe pytania.
Phantom mam prośbę czy mógłbym napisać kilka haseł bez zdjęć? w razie czego nie zamkniesz hasła i jak zdobędę zdjęcie to wrzucę ok?

Pozdrawiam - Zenek :)

Phantom Lord

Active Member
Ehhh... Możesz napisać, ale ich nie zaniedbaj, bo jak będą długo niedokończone, lecą do śmietnika.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
to wiesz co mam pomysł może za jakieś 1-2tygodnie napisze 5haseł i będą ze zdjęciami bo muszę gdzieś kupić gothic'a

Phantom Lord

Active Member
Do tego nie musisz się ze mną umawiać. Jeśli ktoś zajmie Ci hasło, które sobie wybrałeś, to Twój problem. Po prostu jak będziesz mógł, to napiszesz.

Dzyl

El Principe
Nie wiem dlaczego, ale gdy zakładam temat w encyklopedii to zaczynam go z dużej litery,a gdy go stworzę jest on z małej.Nie wie może ktoś dlaczego tak jest ?

Karpielek

VIP
VIP
W encyklopedii nie ważne czy jest duża czy mała litera. Nie wiem dlaczego tak jest, ale nie przejmuj się tym.

Phantom Lord

Active Member
Tak jest jakoś ogólnie na forum... Mogę edytować nazwy tych tematów kółko i nic z tego nie wychodzi.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Daj spację i napisz z małej. Forum samo ustawia każdy pierwszy znak wyrazu na duży ;).

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zrobiłem hasło tak jak obiecałem kiedyś tam:)
Trochę chaotyczne ale więcej nic nie dało się napisać.
Będą jutro Walki?

Phantom Lord

Active Member
Straszny zastój się tu zrobił :) No cóż, wiadomo jak to jest z zakończeniem roku. Już wszyscy raczej mają spokój, a weekend będzie już kompletnie wolny, więc trzeba by tu trochę ożywić. Pisze się ktoś na debaty w niedzielę?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
A będą ? Nareszcie. Zgłoszenia w tym temacie, czy w tym co zawsze ? Jeśli w tym, to ja się piszę.

Ave

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja bym nawet chętnie spróbował, ale poproszę jakiś instruktarz krótki na PW ;] A i walki by się przydały.

Do góry Bottom