Nie wiem o czym mówicie, ale mam jutro z tego sprawdzian.
Ludzie, czemu nic się nie dzieje? Karp pytał ostatnio o walki, a ich nie przeprowadził, haseł nowych nie ma. Nie chce się Wam już tego robić, czy zajmuje Was koniec roku?
Ja jakieś hasło napisze może w najbliższy weekend...później nie będzie mnie do wakacji w domu Ja już mam jasną sytuacje w szkole to mam więcej czasu dla siebie.
A walki są jakby...olewane...na ostatniej było nas dwóch...
apropo haseł ja zrobię kilka lecz potrzebne mi są screeny ponieważ ja nie mogę zrobić jeśli mógłby mi ktoś dać kilka screenów (ardeii, uriziela) to zrobię hasła na razie te dwa ponieważ kolejne dwa zrobię kiedy indziej.
wyślijcie na e-mail gregor13pl@op.pl
pozdro- Zenek
Dzyl, jeśli chcesz, żeby Twoje hasła były lepsze i estetycznej wyglądały to pisz nieco dłuższe zdania i rób odstępy po znakach interpunkcyjnych. Niewiele "kosztuje", a praca od razu lepiej się prezentuje.
Dzyl mi się podobała twoja praca lecz jak kolega powiedział pisz zwięźle i dłuższe pytania.
Phantom mam prośbę czy mógłbym napisać kilka haseł bez zdjęć? w razie czego nie zamkniesz hasła i jak zdobędę zdjęcie to wrzucę ok?
Nie wiem dlaczego, ale gdy zakładam temat w encyklopedii to zaczynam go z dużej litery,a gdy go stworzę jest on z małej.Nie wie może ktoś dlaczego tak jest ?
Straszny zastój się tu zrobił No cóż, wiadomo jak to jest z zakończeniem roku. Już wszyscy raczej mają spokój, a weekend będzie już kompletnie wolny, więc trzeba by tu trochę ożywić. Pisze się ktoś na debaty w niedzielę?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.