Dyskusje Różne

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Żeby nie było, że olałem sprawę, w weekend machną coś o czymś, co będzie jeszcze wolne. Że tak powiem, ja mało gadam, więcej robię ;p.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
To walne wykład o tym że bandyci muszą być i są dobrzy bo przetrzepują portki wrednym kupcom z Khorinis :D

Bury_Zenek

Rycerz Wody
niestety... z przykrością stwierdzam że muszę odejść od zakonu ponieważ nie będę miał komputera przez dłuższy czas :/ więc proszę o wyrzucenie mnie z zakonu...

Thran

Che Świniara
CYTAT(Bury_Zenek @ 16-04-2009, 08:52) index.php?act=findpost&pid=219620
niestety... z przykrością stwierdzam że muszę odejść od zakonu ponieważ nie będę miał komputera przez dłuższy czas :/ więc proszę o wyrzucenie mnie z zakonu...

Wcale nie musimy cię z zakonu wyrzucać. Napisałeś że cię nie będzie to wporządku Phantom napewno cię nie wyrzuci skoro napisałeś że cię nie będzie ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
nie będę miał komputera przez kilka tygodni a później nie będę mieć czasu ale jak naj bardzięj będę się angażować i dzięki :)

POZDRAWIAM to już mój setni post :)

Phantom Lord

Active Member
Dokładnie jak mówi DR. Rozumiem, że pracę będziesz mógł oddać dopiero po odzyskaniu kompa, tak?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Tego tamtego... Prace wysyłać no PW do ciebie, mistrzuniu?

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jednak zmiana :) kompa będę miał ale czasu już nie bardzo ale praca jak najszybciej zrobię

Thran

Che Świniara
Pracę o bezimiennym poprawię w Poniedziałek z rana tylko informuje bo narazie czasu niemam.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Oddanie pracy w terminie jest raczej w moim wypadku niewykonalne - za dużo innych zajęć, za mało czasu. Być może wyrobię się do czwartku, ale nic nie obiecuję. Najpewniejszy jest termin w okolicach weekendu, ale jeśli to za późno to trudno, wcześniej po prostu nie dam rady.

Tak czy siak zaklepuję temat: "Wszystko o Bractwie Śniącego"

Karpielek

VIP
VIP
Chcę oznajmić, że nie dam rady oddać pracy do jutra. Nastawiłem się , że napisze ja w weekend, a tu komputer w sobotę rano odmówił mi posłuszeństwa. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie.

Thran

Che Świniara
Czy mogę moją pracę poprawić max do 22 ? obiecuje że dziś poprawie jak nie to najwyżej wylecę z zakonu i tyle.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
bojan ja już wcześniej w temacie baczność zaklepałem ten temat ale będzie 2. lecz ja też się nie wyrobie mało czasu mam na forum nauka i jeszcze matka chora :/

Phantom Lord

Active Member
DR - miałeś poprawić Bezimiennego i napisać pracę.

Bojan, Karpielek nie ma sprawy, tyle mogę poczekać. Bury_Zenek, to Twoja inicjacyjna praca tak na prawdę, więc daję Ci jeszcze tydzień.

Thran

Che Świniara
CYTAT(Phantom @ 20-04-2009, 16:47) index.php?act=findpost&pid=219964
DR - miałeś poprawić Bezimiennego i napisać pracę.

Bojan, Karpielek nie ma sprawy, tyle mogę poczekać. Bury_Zenek, to Twoja inicjacyjna praca tak na prawdę, więc daję Ci jeszcze tydzień.

Przecież ci mówiłem na GG że prace nową w maju napiszę to więc w czym problem a bezimiennego idę już poprawiać.

Phantom Lord

Active Member
Przypominam Ci o pracy, bo piszesz tak, jakby do roboty zostało Ci tylko hasło. Nie ma problemu.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam. Nie było mnie kilka dni na forum z powodu choroby. Przepraszam, że nie napisałem o tym, ale nie miałem siły nawet wchodzić na komputer. Wiem, to dziwne, ale są takie choroby, które powodują wycieńczenie całego organizmu. Czy w związku z tym mogę prosić o przedłużenie terminu o kilka dni ? Do najbliższej niedzieli, bardzo proszę.

Ave

Do góry Bottom