Zedytowałem Twoje hasło Zenek, następnym razem nie rób tych błędów co Ci wymieniłem w PMie. I zdjęcie też swoje trzeba dawać, a to chyba skądś zabrałeś prawda? Patrząc na link tak to wygląda.
Ok to zabiorę się za to w maju ale wpierw ukończę modyfikacje i wtedy zbiorę potrzebne informacje. A jak z tym Bezimiennym może być ? chyba tylko koniec jest przesadzony ?
Przepraszam, że się wtrącę do decyzji Rady, ale jak dla mnie to, co zrobił ED, czyli połączenie wszystkich postów w "Lista Braci Zakonnych" jest za przeproszeniem do dupy. Jak już tak musi być, to można by dodać do każdej decyzji datę.
DR, co do Twojego tekstu o Bezimiennym. Napisałeś go tak jednym tchem, jakby Cię w ogóle nie obchodził. Podziel go trochę, opisz go jako postać, jako wybrańca Bogów. Podziel na akapity z osobnymi częściami Gothica, gdzie jaki był, co zrobił itd.
CYTAT(Phantom @ 14-04-2009, 17:05) index.php?act=findpost&pid=219412
DR, co do Twojego tekstu o Bezimiennym. Napisałeś go tak jednym tchem, jakby Cię w ogóle nie obchodził. Podziel go trochę, opisz go jako postać, jako wybrańca Bogów. Podziel na akapity z osobnymi częściami Gothica, gdzie jaki był, co zrobił itd.
Ech no dobra później się za to zabiorę bo zaraz wychodzę.
To dobrze...
A mi działa ZB!! Musze skończyć ten tekst o bandytach...właściwie jest gotowy ale jakby krótki:/ 3/4 strony to musi byc sam tekst czy razem ze zdjęciami?
Kiedy będzie następna Krucjata Zakonna??
Żeby nie było niejasności napiszę to tutaj: odstąpiłem mój stary temat (dlaczego w kolonii powstały obozy) Wysokiemu i wziąłem "Rola Magów, Najemników i Szkodników Wody w Nowym Obozie".
Dzisiaj się nie wezmę za tekst, bo jakieś 6h bez przerwy grałem w nogę i teraz padam z nóg x) To ma być coś na podstawie haseł do encyklopedii czy raczej jakieś przemyślenia, twierdzenia i takie duperele?
Bandyci...wcale taki łatwy temat nie jest
Opisałem bande Kruka(G2 NK) i Corteza(G3),krótki wstęp że bandyci są w każdej częśći i nawet bohater jest bandytą...i nie wiem co pisać dalej:/
Na cudzej pracy się nie opierajcie. Wyczerpcie tematy jak chcecie, możecie to robić nawet w formie poematu, byleby było zawarte to potrzebne.
A swoje zdanie, własne stwierdzenia muszą być. Encyklopedia zawiera suche fakty, prace to co innego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.