Dyskusje Różne

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Byłem pierwszy koleżko - spóźniłeś się o minutę :D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No tak to jeszcze nikt mojego nicku nie skrócił :p.

Taka jedna uwaga - lepiej wyglądałoby, jeśli zdjęcia postaci (np. Rhobara) byłyby na samym początku hasła. Taka drobna uwaga ;).

Ave

Phantom Lord

Active Member
Zedytowałem Twoje hasło Zenek, następnym razem nie rób tych błędów co Ci wymieniłem w PMie. I zdjęcie też swoje trzeba dawać, a to chyba skądś zabrałeś prawda? Patrząc na link tak to wygląda.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja robie o bandytach...zdjęcia ma być z której części?:D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dzięki za usunięcie ;)
Jutro pstrykne kilka zdjęć z G2 i G1...z G3 zainstaluję to wtedy pstrykne ;)
Zrobiłem Harada do Encyklopedii...

Thran

Che Świniara
Dobra poprawiłem Bezimiennego w maju napiszę pracę o "Zdarzenie na Morzu" modyfikacji o ile Phantom chce jak nie to napiszę inną pracę.

Thran

Che Świniara
Ok to zabiorę się za to w maju ale wpierw ukończę modyfikacje i wtedy zbiorę potrzebne informacje. A jak z tym Bezimiennym może być ? ;) chyba tylko koniec jest przesadzony ? :p

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Przepraszam, że się wtrącę do decyzji Rady, ale jak dla mnie to, co zrobił ED, czyli połączenie wszystkich postów w "Lista Braci Zakonnych" jest za przeproszeniem do dupy. Jak już tak musi być, to można by dodać do każdej decyzji datę.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Mam pytanie dotyczące prac dla Biblioteki Klasztornej.Mianowicie czy te prace muszą być na najwyższym poziomie? :D

A jak myślisz?

Phantom Lord

Active Member
DR, co do Twojego tekstu o Bezimiennym. Napisałeś go tak jednym tchem, jakby Cię w ogóle nie obchodził. Podziel go trochę, opisz go jako postać, jako wybrańca Bogów. Podziel na akapity z osobnymi częściami Gothica, gdzie jaki był, co zrobił itd.

Thran

Che Świniara
CYTAT(Phantom @ 14-04-2009, 17:05) index.php?act=findpost&pid=219412
DR, co do Twojego tekstu o Bezimiennym. Napisałeś go tak jednym tchem, jakby Cię w ogóle nie obchodził. Podziel go trochę, opisz go jako postać, jako wybrańca Bogów. Podziel na akapity z osobnymi częściami Gothica, gdzie jaki był, co zrobił itd.

Ech no dobra później się za to zabiorę bo zaraz wychodzę.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
To dobrze...:D
A mi działa ZB!!:D:D Musze skończyć ten tekst o bandytach...właściwie jest gotowy ale jakby krótki:/ 3/4 strony to musi byc sam tekst czy razem ze zdjęciami?:D
Kiedy będzie następna Krucjata Zakonna?? :D

Phantom Lord

Active Member
Oczywiście, że sam tekst :) Jeszcze jak ma się taki temat jak Bandyci, o którym można naprawdę się rozpisać...
O Krucjacie się pomyśli.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Żeby nie było niejasności napiszę to tutaj: odstąpiłem mój stary temat (dlaczego w kolonii powstały obozy) Wysokiemu i wziąłem "Rola Magów, Najemników i Szkodników Wody w Nowym Obozie".

Wysoki93

Active Member
Czyli każdy z nas po jednym temaciku.

Dzisiaj się nie wezmę za tekst, bo jakieś 6h bez przerwy grałem w nogę i teraz padam z nóg x) To ma być coś na podstawie haseł do encyklopedii czy raczej jakieś przemyślenia, twierdzenia i takie duperele?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Bandyci...wcale taki łatwy temat nie jest ;)
Opisałem bande Kruka(G2 NK) i Corteza(G3),krótki wstęp że bandyci są w każdej częśći i nawet bohater jest bandytą...i nie wiem co pisać dalej:/

Phantom Lord

Active Member
Na cudzej pracy się nie opierajcie. Wyczerpcie tematy jak chcecie, możecie to robić nawet w formie poematu, byleby było zawarte to potrzebne.
A swoje zdanie, własne stwierdzenia muszą być. Encyklopedia zawiera suche fakty, prace to co innego.

Do góry Bottom