Dyskusje Różne

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jeśli chodzi o rangi - dobrze jest jak jest, powinno tak zostać.

Konkurs - myślę, że powinien być kierowany raczej do nowych użytkowników, kto wie, może w ten sposób przekonalibyśmy ich, żeby dłużej zostali na forum i dołączyli do ZŚM? Świeża krew zawsze jest mile widziana ;] A jak nie to zawsze można zrobić konkurs wewnątrz zakonu, przynajmniej coś by się działo.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zrobiłem [p] Piraci.Zdjęcia są dobrze,ale tekst troche słaby bo weny nie mam:/ :)

Phantom Lord

Active Member
Wprowadziłem parę zmian kosmetycznych, poza tym jest super :) Tylko mógłbyś te zdjęcia strojów zrobić tak, żeby nie było pasków życia i podpisu "Ja"?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Postaram się;)
Zrobie to wieczorem bo teraz jade do kuzyna.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Aj waj, ja się tym miałem zajmować, sorry Phantom. Bierę się do roboty, dzisiaj znowu sypnę hasełkami ^^

Thran

Che Świniara
Swoje hasło poprawie jak poukładam sprawy swoje ale możliwe że w wtorek znajdę czas by poprawić.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Poprawiłem te zdjęcia w [p] Piraci.Jak sa jakieś uwagi to piszcie ;)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja mam uwagę i widzę, że nie tyczy ona się tylko Ciebie. Otóż jak chcieliśmy napisać jakieś hasło to w temacie "lista haseł" mieliśmy edytować posty a nie pisać kilka wiadomości. Ot, to taka moja skromna uwaga :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ale jak jest mój post,później kilka innych to jakbym edytował ten mój ostatni to nikt by tego nie zauważył :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ważne, że zauważy ten, co będzie sprawdzał jakie hasła nie są zajęte, gdy będzie szukał dla siebie.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No w sumie tak...ostatni raz to było ;)

E

Electric_Dragon

Guest
Ja się opierniczam lekko no ale taka już ma rola. Phantom co do propozycji mojej, coraz bardziej uważam za słuszny pomysł by do walk przystępowano z polecenia przełożonego. Oprócz ochotników, Komtur albo Mistrz wyznacza kilka innych osób.

Phantom Lord

Active Member
Dobra ED, można tak zrobić.

Ufff... Zrobiłem ten durny artykuł o Ishtar. Myślałem, że będzie co pisać o tym mieście, a jakoś mało mi tego wyszło.

EDIT
Proszę zajrzeć do tematu "Baczność!".

Thran

Che Świniara
Przeczytałem lecz narazie czasu nie znajdę porządkuje u siebie sprawy ale dziś wieczorem poprawię Bezimiennego jak coś.

E

Electric_Dragon

Guest
Odpowiedz, czy też muszę w tym uczestniczyć :) Nowe prace proszę ozdobić jakimiś screenami zdjęciami. Żeby ładniej na stronie wyglądały :)

Wysoki93

Active Member
A gdzie można znaleźć tematy tych prac, który powinniśmy :)P) napisać? To są hasła encyklopedii czy cuś innego?

Wysoki93

Active Member
Dzięki eless.

Ja robię 7. Dlaczego w Górniczej Dolinie powstały obozy ? więc mi się nie wplątywać w paradę ^^

Do góry Bottom