Dyskusje Różne

E

Electric_Dragon

Guest
Wszystkiego najlepszego Phantom. Przy debatach mogę wieczorami pomagać w razie czego.

Wysoki93

Active Member
No Phantom najlepszego, wkraczasz w bdb wiek!
Tak przy okazji to pogubiłem się o czym tutaj gadacie xD

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Phantom, najlepszego, chłopie :) Niech Ci się dobrze układa w życiu. Wchodzisz w najgłupszy okres w swoim życiu, sam się o tym wkrótce przekonasz ^^

Wysoki, generalnie to gadamy o wszystkim i o niczym, o debatach, walkach itp. W weekend będzie może coś wiadomo odnośnie gazetki, więc dokona się jakiegoś podziału obowiązków, czy cuś.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wszystkiego dobrego "Miszczu" :D Wysoki - ja też nie wiem, o czym gadamy :p

Ave

Phantom Lord

Active Member
Dzięki Panowie, miło mi ;)

Jaki to będzie okres w życiu... Oj nie wiem. Na razie to mam problemy rodzinne, więc wszystko się pogarsza, ale trzeba będzie to jakoś przeżyć.

Sprawy gazetkowe zaczniemy "rozbrajać" w weekend. Debaty... ED, jak możesz je przeprowadzać z Karpielkiem, to by było super, bo naprawdę ostatnio przez to wszystko jestem strasznie zalatany. Z czasem się może pozbieram.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Tak trochę zmienię temat. Chciałem zauważyć, że nowe opowiadanie Zakonne, które miało ruszyć "pełną parą" stoi od dłuższego czasu.

Ave

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ano stoi - trochę to moja wina, bo miałem pociągnąć wątek, ale nie mam ostatnio pomysłu ani czasu. Może w weekend coś ruszę, ale niestety nic nie obiecuję : /

Phantom Lord

Active Member
A ja chciałbym zauważyć, że gazetka miała iść pełną parą... Ludzie? Co z wami? Ja tu zjadam swój wolny czas a nic się nie rusza.

Karpielek

VIP
VIP
Mam ciężki tydzień :/ Dopiero co wróciłem z ferii a tu już w szkole sprawdziany i kartkówki ;( Raczej w tym tygodniu nie będę miał czasu. Może w weekend.
Pozdrawiam ;)

E

Electric_Dragon

Guest
I jak tam stan prac nad gazetką? Coś miało ruszyć weekendem. Może ustalcie jak ma wyglądać wygląd pierwszego numeru na jakiejś konfie.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
jest lista tematów, nikt się nie zadeklarował. Póki co czekamy na deklaracje, ew. ja czekam na arty ;]

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ekhem... Sorry, że znowu poruszam ten temat, ale zapewne zauważyliście, że Zakon ostatnio przygasł.
To, co zadeklarowałem do gazetki, będzie zrobione. Ostatnio miałem problemy z kompem. A, co do tych Azteków - buntownicza część Zakonu wie, co się stało, ale niedługo napiszę od nowa i wrzucę.

Ave

EDzio, ja już dużo zrobiłem, ale wiesz, co się stało... Także teraz nie wiem, kiedy mógłbym skończyć.

Phantom Lord

Active Member
Chyba żartujesz? Jak mamy robić jedną dziesiątą gazetki, to nie robimy nic. Tyle.

E

Electric_Dragon

Guest
Oprócz Elessara, ktoś coś brał na siebie? Jeśli tak niech napisze postępy prac. Jeśli guano zrobione, zamykamy prodżekt

Phantom Lord

Active Member
Dżizas, wiosna się zaczyna, a Wy nawet jednego głupiego hasła do ency nie skrobniecie.

Thran

Che Świniara
Mogę napisać hasła z modyfikacjami do Gothica bo coś takiego jest na TG Phantom ? :)

Phantom Lord

Active Member
Może napiszmy hasła do tego co jest jeszcze w Gothicu? Potem zajmiemy się czym innym... Chociaż już nie wiem czy jest sens, skoro nikt nic nie robi.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ja może za niedługo skrobnę jakieś hasło. Jeszcze sam nie wiem co :p, ale coś się wymyśli.

Ave

Wybierz z listy...?

No wiem :). Tylko nie mogę się zdecydować ;).

Do góry Bottom