Dyskusje Różne

E

Electric_Dragon

Guest
Przy edytowaniu posta by wpisać kolejne hasło wpisujcie datę, np

CYTAT
12.02.2009

[c] Cień

15.10.2030

[o] owca

Phantom Lord

Active Member
Na przyszłość: Od takich powiadomień jest wydzielony odpowiedni temat. Ale dobrze, że mówisz.

Nie pyskuj rodzicom i ucz się sumiennie B)

E

Electric_Dragon

Guest
Debaty przełożymy na jutro. Dzisiaj niestety nie dopisały okoliczności. A więc Karpielku i Revan zgłaszać się w temacie odpowiednim

Karpielek

VIP
VIP
Witam was zakonnicy :)
Dziesięć kolejek walk mamy już za sobą. Tutaj do was pytanie. Czy chcecie ,abym nadal prowadził walki zakonne.
Powiem szczerze, że świetnie się czuje w roli sędziego i mam nadzieję, że mnie nie odwołacie.
Pozdrawiam Karpielek ;)

E

Electric_Dragon

Guest
Prowadź nie marudź i nie wymagaj potwierdzenia Twoich zdolności ku własnemu samouwielbieniu ;)

Bojan gratulacje mistrzu walk :)

Karpielek

VIP
VIP
To żeś mi pojechał ED Co tu jest do samouwielbienia? Ułożenie pytań i zabawa w sędziego ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
I tak innego cielaka na to stanowisko nie znajdziemy, tak więc zostajesz xD. A tak na serio, to dobrze wykonujesz swoją pracę, a jak przynosi ci ona jeszcze satysfakcję? Oby tak dalej.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Karpiu, nie ma innej opcji, musisz dalej prowadzić walki, bo wychodzi Ci to świetnie ;)

ED, dzięki :]

Phantom Lord

Active Member
Karpiu, nie wywalę Cię z tego stanowiska pod JEDNYM warunkiem: Jeśli sam nie odejdziesz :p

Świetnie wykonujesz swoją robotę. Pytania dajesz świetne, wszystko jest dopilnowane. Oby tak dalej :)

Karpielek

VIP
VIP
W takim razie zostaje ;) Od niedzieli zaczynamy na nowo liczyć punkty. Jak widzę paru z was awansowało. Liczę na waszą aktywność.
Pozdrawiam

Phantom Lord

Active Member
Po następnym przeanalizowaniu Waszych pomysłów w podobnie nazwanym temacie, dochodzę do wniosku, że można by nie tylko zamieszczać grafikę, nie tylko robić wywiady z userami i nie tylko spróbować reaktywować gazetkę... Tylko może stworzyć Gazetkę Zakonną? Byłaby dostępna dla wszystkich, tak jak "Wieści z Nordmaru", ale tworzyłby ją Zakon. Kadra twórców stała, nowe pomysły, bo to w końcu ZŚM i doświadczenie w pisaniu prac i artykułów. Co Wy na to? Można spróbować, nie?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Myślę, że warto by było spróbować. Z pisaniem artykułów raczej by nie było u nas problemów, ale przydałby się jakiś grafik, którzy dorzucałby jakieś grafy i poskładał to wszystko do kupy. Z tego co wiem, w "Wieściach Nordmaru" zajmował się tym Arminas, może warto z nim o tym pogadać.
Poza tym tematyka- wszystko co związane z Gothicem ?

Phantom Lord

Active Member
Nie pamiętam co było w "Wieściach z Nordmaru", bo skleroza mnie dopadła, podobnie jak RapidShare'a, ale oczywiście musimy coś tam powiedzieć o Gothicu, o forum, jakieś tematy ogólne, bo ile można trąbić o przygodach Bezimiennego... No i felietoniki jakieś, zdjęcia, jakiś humor :) Trzeba to dobrze przemyśleć, jeśli chcemy się zabrać za gazetkę.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
coś tam zawsze mogę pomóc ;] jakby coś mogę spróbować jako redaktor naczelny jakbyście się zdecydowali ... bo pomysł jest jak najbardziej ok.

Silden

RPG'owiec
VIP
Mogę pomóc przy tym.Znam mnóstwo kawałów, które można przełożyć na realia Gothica.
P.S.Setny post!!Muszę to uczcić.

Phantom Lord

Active Member
Problem w tym, że przez zmiany administracyjne i atmosferę na forum, Kyroge stwierdziła, że "myślę o tym, by zostawić G.Up. To forum ogólnie się rozpada".
Więc zostaliśmy bez grafików...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
bez sensu ale jej sprawa ...
dobra ja wysłałem PW do AdminaSa z zapytaniem czy byłby zainteresowany funkcją jako grafik tej gazetki która ma szanse powstać i teraz do pytanie do władz, czy jesli arminas się zgodzi a gazetka powstanie to nie będzie problemów żeby arminas był grafikiem gazetki nie będąc w zakonie jeśli nie będzie chciał ?

Thran

Che Świniara
Kyroge ma focha bo Buntownicy zawalili ostatnie zadania i na nic dało jej mówienie że BOOMA nie było a ED niemógł wysłać bo net mu padł :lol:

Silden

RPG'owiec
VIP
A Pele?Pele jest grafikiem.Sądzę, że mógłby pomóc.Spytam się go jeszcze.

Do góry Bottom