Dyskusje Różne

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
dobra jest ok, działa, jednak java,a byłem pewny że już instalowałem. Dzięki chłopaki.

Karpielek

VIP
VIP
Drodzy zakonnicy. Jak wiecie, temat z debatami został założony. Phantom będzie pełnił rolę sędziego wraz ze mną. Tutaj wkraczacie wy. Zgłaszajcie się!
Pozdrawiam ;)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
No i jak? Chyba debaty pierwszą debatę można uznać za udaną? :) Miejmy nadzieję, że jakoś to nas rozbudzi :]

Phantom, zmień w archiwum rok na 2009 ;)

Aha i jeszcze chciałem spytać - wygrywa ten kto ma więcej punktów, czy mniej? :D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Bojan, bardzo Cię proszę, strojenie sobie żartów z pokonanego nie jest dla niego zbyt przyjemne :p

Ja także bardzo się cieszę z Debaty. Miejmy nadzieję, że to przyciągnie nowych i rozbudzi trochę Zakon.

Ave

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Elessar, przecież nie stroję sobie żartów ;) Temat był dosyć trudny, czasu było trochę mało... ja bym ogłosił remis ^^

Thran

Che Świniara
A ja więcej na Polchata przez IF nie wchodzę brrr !

E

Electric_Dragon

Guest
Ściągnij sobie ICeQ najlepiej najnowszą wersję i już. Po problemie. Szkoda że mnie tam nie było. Zapowiadam że następnym razem jeśli będę obecny przy debacie będę kickował spamerów.

Wysoki93

Active Member
CYTAT(Electric_Dragon @ 01-02-2009, 22:49) index.php?act=findpost&pid=211421
Zapowiadam że następnym razem jeśli będę obecny przy debacie będę kickował spamerów.

ED to kto wtedy będzie brał udział w debatach? :p
Może i ja się zgłoszę... pomyślę

Phantom Lord

Active Member
Misiek, zgłaszaj się, ale i tak nie wystartujesz. Żebyś Ty mi choć jedno hasło w encu albo jakąś pracę napisał, a tak? Nowicjusz? E tam, nie zgadzam się :p

Revan, chcesz przydomek Zakonnego Błazna? :D:D:D

Bojan, dzięki za wstawkę. Ciągle myślałem o tym 2009, a i tak 2008 napisałem.

Cieszę się, że debata Wam się podobała. Prawdę mówiąc do końca nie wiedziałem co z tego wyjdzie, nie wiedziałem ile dać czasu ile rund, jak wyjdzie z tematem, z ocenianiem. No jakoś "w praniu" do wszystkiego doszliśmy i myślę, że teraz będzie tylko lepiej.

Ele, nie dziwię się Bojanowi. Mimo, że napisałeś mniej, argumenty dawałeś bardzo dobre i na prawdę szliście łeb w łeb. Jak się uzbiera wyników to pomyślę nad jakimś rankingiem.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Siemano zgromadzeniu!
Słyszałem, że jest licznik postów to dołączyłem xD. Nie no, żartuje.
Rzecz jasna wpadać będę często, a czasem postaram się coś zrobić.

E

Electric_Dragon

Guest
Jasne Boom :). Kij zgłaszam sie do następnej debaty, przeca mogę jednocześnie odpowiadać a wyrzucenie kogoś to tylko dwa kliknięcia myszą :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Siemanko BooM :)

Ja mam takie prośbo-propozycjo-pytanie ;) Czy Debaty mogłyby się odbywać częściej ? Bo mi się spodobały :D

Ave

Thran

Che Świniara
Hmmm Phantom ciekawa sugestia z tym Zakonnym Błaznem :p czemu nie :D

Acha proponuje z Zakonu wywalić Pele bo jeszcze nie widziałem ani jednego posta jego chybw w ZŚM ?

Phantom Lord

Active Member
Elessar, zważ na to, że w następnych debatach raczej dam szansę komuś innemu. Może jak debaty się rozrosną, to jednego dnia będą mogły walczyć więcej niż dwie osoby. Na przykład dwie debatki, to by były cztery osoby...

Czy wszystkim pasuje niedziela jako dzień debat? Trzeba je pogodzić z walkami, więc godzinę ustalajcie z Karpiem. Ja się postaram dostosować, bo w niedzielę jestem zwykle w domu... W razie czego może ktoś inny będzie sędziował zamiast mnie.

ED, napisz w temacie z debatami, że się bookujesz... Jeśli wszystko będzie się zgadzało i Rangiz będzie chciał wziąć udział, debatować będziecie przeciw sobie.

EDIT
Właśnie jak dopisywałem ostatnich trzech userów, to pomyślałem nad Najemnikiem i Pele... Są nieaktywni i wątpię, że to się zmieni. Z Najemnikiem rozmawiam dość często i rozumiem, że nie ma czasu. Pele to jakiś drugi AS chyba :p

Karpielek

VIP
VIP
Witaj Boom! :) Cieszę się, że dołączyłeś do Zakonu właśnie w takim momencie.
Co do godzin walk, godz. 18 jest chyba dobra.

E

Electric_Dragon

Guest
Zgłoszone, z Rangizem dziadem ciężko będzie. Ale nic przejdziemy i po tej przeszkodzie. Co do godziny. 20 odpowiada. Uważam, ze powinna być lotna ta godzina. Jeśli w tym samym czasie 2 członkowie debaty i sędziowie zgłoszą gotowość, to Debaty można rozegrać po walkach zakonnych

Silden

RPG'owiec
VIP
Naśmiewają się z ciebie Boom.Chodzi im o godzinę debat Zakonnych.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Tak coś czułem...xD
Revan masz przesrane.
Co do debaty, ja w niedzielę to raczej na kompa nie wchodze, więc mnie nie bedzie.

Wysoki93

Active Member
Phantom do encyklopedi cosik napiszę, ale chwilowo... nie mam weny xD
Poza tym mam ferie i od wczoraj jestem u babci bez kompa :/
(dzisiaj udało mi się wyrwać na godzinkę :p)

Do góry Bottom