Dyskusje Różne

Thran

Che Świniara
CYTAT(Nekromanta Boom @ 03-02-2009, 14:39) index.php?act=findpost&pid=211646
Tak coś czułem...xD
Revan masz przesrane.
Co do debaty, ja w niedzielę to raczej na kompa nie wchodze, więc mnie nie bedzie.

Chciałem żeby to zabrzmiało radośnie boomuś ;)

A tak na serio to rozwikłujemy tutaj chociaż próbujemy niewyjaśnione wątki Gothiców np: Wielki piec i tak dalej rozumiesz już :p ?

E

Electric_Dragon

Guest
i odrobinę wyobraźni. Trochę umiejętności by poskładać wszystko w całość i wyczucie :)

Thran

Che Świniara
Ja niewiem czy dam radę by popatrzeć na kolejną debatę bo poprostu jak wchodzę na Polchata nieważne jaka przeglądarka to zawsze muli mi w pisaniu albo robi błędy jakieś a ten IceQ to u mnie nie trybi coś bo kiedyś próbowałem go używać.

Phantom Lord

Active Member
Z IceQ też miałem ostatnio problemy, nie wiem czemu. Wpisałem nick, hasło, wszedłem do pokoju i oprócz tego, że widziałem kto jest, żadne wiadomości do mnie, ani ode mnie nie dochodziły. Będę musiał nad tym posiedzieć.

Na PolChacie już tym bardziej się nie znam. Może ED będzie wiedział o co chodzi? Używa go znacznie dłużej i intensywniej ode mnie.

Wysoki93

Active Member
pfff... a Wy umarliście czy co? Co z debatami, walkami i innymi rzeczami? Jestem Giermkiem i mogę uczestniczyć a tu się okazuje, że nie ma w czym :huh:

Ja wam pokażę jak można przegrać z klasą - będę miał takie wyniki, że aż się zdziwicie jaki ja głupi jestem ^_^

Karpielek

VIP
VIP
Bardzo się z tego cieszymy. Walki i debaty odbędą się jutro, więc będziesz mógł się wykazać ;) Napisz do mnie na gg to wytłumaczę ci co i jak.

Thran

Che Świniara
Dobra widzę że Zakon Zmierza ku dobrej stronie bo ostatnio trochę ludzi do nas dołączyło mam nadzieje że będą mieli zapał ale nie taki jak Pele :)

Karpielek

VIP
VIP
Co was to obchodzi, że Pele jest nieaktywny, może akurat czasu niema. Tak dla ścisłości to mistrz decyduje kto zostaje, a kto nie. Temat do zamknięcia...

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Do zamknięcia... powodzenia ^^
Pele nie ma czasu, ale niech siedzi, może kiedyś wbije na dłużej ;]
Phantom, jak tam sytuacja z userbarami?

Phantom Lord

Active Member
Powoli mnie cholera strzela z tymi userbarami. Najpierw Pele zrezygnował, potem poprosiłem MadMacka. To było jeszcze przed świętami. Zrobił mi userbara (jest w temacie "Pomysły") i olał. Trułem mu dupę do początku lutego. W końcu się zgodził i prosił o przesłanie rang. Wysłałem i od tamtego czasu nie miałem z nim kontaktu. Nie wiem o co chodzi, miał tylko wpisać teraz rangi w userbar. To chyba nie jest ogrom roboty.

No trudno, w sumie to robi to tylko ze swojej uprzejmości i trzeba się dostosować.

A Pele nie należy już od jakiegoś czasu do Zakonu, więc proszę bardzo o zakończenie tematu. To równy chłop, po prostu nie ma czasu. Ja też go mam coraz mniej, więc proszę Was o zrozumienie, jeśli czasem spóźnię się z czymś.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nikt do nikogo nie ma pretensji o brak czau, ale np. dodanie hasła do encyklopedii nie jest ani trudne, ani nadzwyczaj czasochłonne. Do ZŚM należą ludzie, którzy dobrze znają Gothica (a przynajmniej powinni), więc napisanie tekstu nie jest wymagającym zadaniem. Do tego jeszcze jakiś ss i jest git.

Thran

Che Świniara
Ja muszę wkońcu tą pracę którą wziąłem na siebie napisać bo ciągle odkładam to na później ale teraz to za nic nie pamiętam co to było.

co do haseł w encyklopedii to lepiej bym nie dawał bo będzie masa do poprawek -_-

Karpielek

VIP
VIP
Aby uniknąć spamu proponuje, żeby w temacie "Lista haseł", każdy miał swojego jednego posta i tam zajmował sobie. Gdy wykonacie hasło edytujcie posty i zajmujcie następne ;) Mam nadzieję, że to nie problem...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ok, w takim razie proszę o któregoś z moderatorów, aby usunął mój ostatni post w tamtym temacie.

Do góry Bottom