Dyskusje Różne

E

Electric_Dragon

Guest
Weekendy najodpowiedniejsze są moim zdaniem. Bądź co bądź teoretycznie 4 osobom powinien odpowiadać termin, dwóm sędziom i dwóm zawodnikom. Więc dla mnie termin debat powinien być lotny. Te cztery osoby powinny się synchronizować ze sobą. Później wklejanie rozmowy z gg na forum do odpowiedniego tematu, by reszta mogła się zapoznać z materiałem.

Thran

Che Świniara
Prosiłem jednego filmowca o pomoc niestety nie pomoże.

Zawsze pozostają dwaj innymi ale oni są tak często na gadu jak woda występująca na pustyni

Wysoki93

Active Member
A o czym byłby ten filmik? Bo "O Zakonie" może być wieeele filmików ;-)
Coś oryginalnego by się przydało, ale i takie coś zachęcającego.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Piątek .. dzień ruchomy .. raz się jest w domu, raz na imprezie ... różnie bywa, niedziela jest dniem z pewnością pewniejsza ;]

Thran

Che Świniara
Wysoki filmik musi zachęcić do wstępowania do zakonu świętego miecza i odwiedzania naszego serwisu przy okazji miałem już taki przebłysk aby użyć moda mrocznych tajemnic do stworzenia filmu gdzie człowiek w stroju pradawnego lub poszukiwacza opowiadał by o zakonie ITP BYLE NIE IVONA DO CHOLERY !

Phantom Lord

Active Member
CYTAT(Electric_Dragon @ 24-01-2009, 20:47) index.php?act=findpost&pid=210471
Weekendy najodpowiedniejsze są moim zdaniem. Bądź co bądź teoretycznie 4 osobom powinien odpowiadać termin, dwóm sędziom i dwóm zawodnikom. Więc dla mnie termin debat powinien być lotny. Te cztery osoby powinny się synchronizować ze sobą. Później wklejanie rozmowy z gg na forum do odpowiedniego tematu, by reszta mogła się zapoznać z materiałem.

Tutaj dwie sprawy do poruszenia.
Gdyby udało się wymyślić trzy tematy, mogłyby wziąć udział nawet cztery osoby i dwóch sędziów. Myślę, że jedna walka nie będzie trwała długo, na wypowiedź w jednej rundzie dałbym np.: 2 minuty. To na przykład debata na trzy rundy zajęłaby około 20 minut ze sprawami organizacyjnymi.
Tylko jak wyglądałoby zgłaszanie? Jak się rzuci kopa ludu, to się zrobi dłuuuga kolejka.

I nie wiem czy lepiej na gg, czy na chacie... Sprawdzaliśmy z Karpiem rozmowę konferencyjną na gg i coś mu nie działało wszystko OK. Trzeba to sprawdzić. A katalogowanie debat i tak by się przydało.

Wysoki93

Active Member
Przykładowo gdyby zgłosiło się 20 osób (w co i tak wątpię) to cztery pierwsze zgłoszenia byłyby w pierwszej grupie.
Resztę pogrupowałoby się po kolei.

Takie rozmowy/konferencje lepsze są raczej na czacie. GG może nawalić częściej niż strona w necie.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Żeby zrobić konferencję na gg, wszyscy muszą być na widoku, bo inaczej nie będzie działało. Lepszym terminem na debaty byłaby z pewnością niedziela, może nawet od razu po walkach.

Wysoki, w Zakonie niema nawet 20 osób :D

E

Electric_Dragon

Guest
Też nie popieram robienia tego poprzez konfę gg. Może zawsze coś nawalić. Można pokój na polczacie założyć. Większość z nas i tak ma tam chyba konta? Jeśli chcecie to założę.

Phantom Lord

Active Member
Jak dyskutowałem o debatach z Karpiem to na próbę założyłem pokój. Nigdy tego nie robiłem, ale chyba wszystko jest OK.

http://www.polchat.pl/chat.php?_room=zakon_swietego_miecza

Dzisiaj już raczej nie ma szans, ale za myślę, że za tydzień może odbyć się pierwsza debata. W tym czasie już załatwimy wszystkie formalności, jak regulamin itp.

Z tego co wiem, na Polchacie nie można kopiować tekstu, więc żeby to skatalogować trzeba zrobić screenshoty (pytanie ile czasu to będzie na ImageShacku?) albo co gorsza wszystko przepisać ręcznie.

Thran

Che Świniara
Razem z kolegą wpadłem na pomysł zrobienia filmiku zachęcającego do nas ale niestety to byłby cholernie głupi filmik why ?

Bo byłby na AGK <Angry German Kid> i były by tam wyrażenia no poprostu przekraczające normę :p

Ale pracuje nad tym.

Wysoki93

Active Member
DR takie filmy są bardzo dobre, ale do oglądania - nie do promowania Zakonu :p

E

Electric_Dragon

Guest
Phantom daj Operatora na ten pokój. Nie trzeba robić ss, wystarczy loga zapisać ( przynajmniej tak to działa w ICeQ)
Kurcze coraz więcej pokoi mi się pojawia :]

Thran

Che Świniara
Dobra.

Znalazłem osobę która pomoże przy filmiku co więcej jest chętna na wstąpienie do zakonu :p

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
To mnie skreśliliście w debatach .... mi nie działają żadne czaty, nie wiedzieć dlaczego ... -_-

E

Electric_Dragon

Guest
Prawdopodobnie problemy z Java aczkolwiek mogę się mylić.

Phantom Lord

Active Member
Temat z debatami założony, teraz termin.

Proponuję niedzielę o godzinie 19. Co Wy na to?

Proszę się już zgłaszać w temacie. Jeśli się spóźnicie i dwie osoby już Was uprzedzą, nie martwcie się. Będziecie wybrani do następnych debat lub zastąpicie nieobecnego gracza.

ED, nie mam pojęcia czy się da na Polchacie skopiować do nie przez ss... Jeśli masz pomysł to napisz na gg, ok?

Dud, przykro mi, ale może uda się to jakoś naprawić? Flash? Java? Może napisz na jakimś forum?

Karpielek

VIP
VIP
Mi niedziela pasuje, więc nie powinno być problemu. Mam nadzieję, że zagospodarujecie czas tak ,aby być na debatach i naszych walkach :)

E

Electric_Dragon

Guest
Niedziela, Przyjaciel wraca na przepustkę więc ciężko będzie z moją trzeźwą oceną sytuacji. No ale Ok powinienem być. Zobaczym. Phantom odezwę się

Do góry Bottom