Widac? Nie Widac?

To jak.

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Namka, dobrze że tak to zrozumiałeś, bo to dla mnie absurd po prostu. Kacp od razu wiedziałby co zrobić z tym tematem : )

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CZASY SIE ZMIENIAJA FEO WOLNOŚĆ CHCEMY WOLNOŚĆ

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A czy ja ją komuś odbieram? : )

Idźcie na Wiejską w Wa-wie jak chcecie wolności ; p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Man, ale to tylko forum. Właściwie nie, to tylko kawałek php poklejonego do kupy z htmlem, obskrobanego jakimiś SQLem i wsio :p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Też mam do niego sentyment. Ale nie przeszkadza mi to, że coś będzie dostępne, w zasadzie prawie w formie archiwalnej. Choćbyś pod miliard volt podłączył tego trupa on już niestety nie wstanie(chciałbym się mylić).

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Wolność na tym forum zabije ducha tego forum :D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ale kurna ludzie. Czy ja mam decydujący głos w tej sprawie że tak się mnie uczepili? Ja rozumiem. Feomathar autorytet dla milionów bla bla bla, ale no kurna. Do Abi bijcie a nie mnie przekonujecie :) Mi się to nie podoba i tylko prezent w formie Xboxa 360 mnie przekona do zmiany decyzji. Ale że nikt mi go nie da, ani nie pożyczy to FAK JU BYCZESY.

PS.
Nie, nie jestem przekupny.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Ale Ty wyrażasz inne zdanie, dlatego prowadzę z Tobą dialog :p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
feo ziomek, do ciebie sie bije, bo abi, ktorej brak woli jako administrator by decydowac w takich sytuacjach za forum albo wystarczajaco upartej lub w zbyt wielkim strachu by cos zmienic nie ma co przykonywac, przynjamniej ja nie mam na to sily

isidro i barni w jednym namiocie z nia siedza, watpie by sie ruszyli, nie wiem, moze mysla ze forum ma przyszlosc?

kto wiec zostaje jak reszta forum poszla do miasta imprezowac

prawie moderator!

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mnie też sie nie podoba feo takie coś, bo i tak mija sie to z celem skoro jest masa tematów w GD i nikt ich nie używa i ja zdania nie zmienię, jedynie uszanuję wolę większości. feo zawsze mogę dla ciebie i mnie zrobi tajne miejsce, tylko dla nas :D,

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zawsze staram się utrudniać wszystkim we wszystkim : )

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Bez sensu jest cała ta dyskusja ale cóż nie nam o tym decydować. Od wyniku ankiety zależeć będzie wszystko. ( a jak na razie idzie całkiem w dobrym kierunku)

Od zawsze gildie były dostępne tylko dla członków. Jeśli ktoś wszedł do jednej z nich, nie mógł już dołączyć do drugiej i to ma sens. Ja wiem, że teraz wszystko padło ale mimo wszystko te gildie nadal są, nadal działają i paszoł won !!

Nie chcę, żeby ktoś do nas zaglądał ani, nie interesuje mnie wchodzenie z buciorami do innych obozów. Otwarcie obozów nic nie zmieni, to nie jest dobra droga, nie zaprowadzi nas do celu.

No chyba, że zamykamy gildie, nie bawimy się już w system, to wtedy możemy udostępnić je dla wszystkich. Tak jak zrobiliśmy ze starymi, by można było zajrzeć i powspominać.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
uparte produkty przeszlej ery

hej a bo zapomnialem, nie licze sie przypadkiem za trzech?

bonus najwazniejszej osoby na forum

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Otwarcie obozów nic nie zmieni, to nie jest dobra droga, nie zaprowadzi nas do celu.

TO MY MAMY DROGĘ?! Oo

Szukamy lekkie urozmaicenia. Kiedy do was choć trochę dotrze, że fora stały się przeżytkiem. Tak samo jak seria. A jeśli tutaj ktoś czegoś szuka, to traktuje to jak bazę danych, a nie formę poznawania ludzi, spędzania czasu.

Ostatnio z przyczyny różnych, szwendam się po różnych forach i wszędzie jest tak, że zasadniczo to są umieralnie.

Ale dobra, skoro jest jakiś cel, to możecie mnie oświecić co to za cel?

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
TO MY MAMY DROGĘ?! Oo
A to nie wiedziałeś?? Musisz tylko nią podążać, jak wiesz, że jest właściwa.

Wiemy, że forum, to trup i przeżytek ale udostępnienie gildii tego nie zmieni. Pewnie nic tego nie zmieni ale można próbować, tylko inaczej. To nie jest dobry pomysł.

Cel?? no zapewne zmartwychwstanie Gup'a. Tylko, że tego podobno dokonał tylko jeden człowiek i nikomu więcej się nie udało. Próbujmy ale inaczej i oczywiście jeśli nam się chce, bo jak nie to nic nie zmienimy.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja wiem jak uratować Gupa.

Skrzynia browara dla każdego kto się zarejestruje i tyle samo wódki za każde 100 postów. Kłopot tylko będzie ze sponsorem.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Przeciw, Stary Obóz posiada materiały kompromitujące większość użytkowników forum :trollface:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom