Mój zestaw to tak:
1.Długi łuk... chyba ma taki Diego i średni pancerz szkodnika... a miecz to lekki miecz strażnika ten od Gorna, wtedy wg. mnie bezio wygląda tak jak jakiś myśliwy czy coś :>
2.Ciężka Zbroja Strażnika i pięść trolla wtedy to bezimienny to taki kozaczek
Mój ulubiony miecz jednoręczny to Miecz Kaloma lecz zdobyć go można tylko na kodach. Nie pamiętam czy Uriziel się zamieniał na jednoręczną czy to może w Gothicu 2 jakiś miecz się zmieniał ale w każdym razie Uriziel to mój ulubiony miecz. Zbroja? Hmmm... Ciężka Zbroja Strażników Świątynnych ciekawie wygląda lecz nie ma ciekawych statystyk według mnie.
Według mnie najlepiej i najładniej prezantuje sie "Zbroja łowcy orków" i miecz "ostrze burzy" , "Stary hełm" a do tego jeszcze "ciężka kusza " niestety wszystko oprucz kuszy dostępne jest tylko w dodatku "mroczne tajemnice" grupy poziomkaż. ale to wygląda naprawde super.
Mi się podoba taki zestaw:
Ciężka zbroja strażnika, miecz blizny i kusza wojenna.
Miecz pasuje wyglądem do kuszy (tak się składa, że to najlepsza broń jednoręczna i najlepsza kusza ), a na tej zbroi ładnie to wygląda.
Szata maga wody bez żadnej broni wygląda świetnie..
No a jeżeli chodzi o kombinację to najlepiej pancerz najemnika i jakiś duży topór na plecy Np. Topór Gorna
Bezi wygląda jak jakiś tyran xD*
Slabo xD.Ja nosze zbroje z pancerzy pelzaczy (mimo ze mam starozytna magiczna)wole ta poniewaz mam jeszcze amulety i pierscie dajace obrone to ta zbroje nosze do tego kata(taki miecz poltorareczny)czasami gniew innosa(miecz gomeza mam bo go zabilem)i do tego ciezka kusze.
I sie nie dziwcie ze nie uzywam urizjela z klejnotem jak zabilem gomeza i czemu nie noszed starozytnej zbroi bo:
1.W zbroi z rudy ta spodniczka mi sie nie podoba.
2.gomeza sie da zabic w szostym rozdzile
3.Urizjel z klejnotem wedlug mnie slaby bo ja szybciej moim katem zalatwilem trolla niz urizjelem
Z tego co widze wiele osób czyta ten temat i dużo odpisuje to chciałem sie poradzić czym lepiej walczyć mieczem blizny czy gniewem innosa lub czerwonym wiatrem?
Najlepszy mieczyk Uriziel ( z nim można się poczuć się jak Boss szczególnie kiedy zabija się Gomeza ) a zbroja to zdecydowanie Ulepszony pancerz z magicznej Rudy ( przy nim to nawet Thorus wygląda na cieniasa )
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.