Wszystkie osoby śpiewające (te nieśpiewające też mogą, ale nic nie obiecuję) bardzo proszę o kontakt w celu zrealizowania bardzo miłego, świąecznego projektu.
fajnie że wznawiacie działalność
będziemy mieli się z czego pośmiać albo powkurzać, zależy co na kogo trafi
mam nadzieję że tym razem was nie wywalą z YT
przesłuchałam nowe "dzieło" bstu. przyznam że zmarnowałam ok 15 min, myślałam że coś fajnego, jakiś projekt bstu czy coś wesołego, pomysłowego. a tutaj zwykła rozmowa 3 osób, właściwie wyciągająca prywatne sprawy rozmówców, momentami uśmiechnęłam się pod nosem ale tak to nudne było. spodziewałam się czegoś innego, może za dużo oczekiwałam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.