The Bstu Powracają!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Miazga. Jak zwykle banan na facjacie. Zwłaszcza podczas przedstawiania bohaterów klipu :). Wokal jak zwykle do bani ale ten charakterystyczny głos booma i tak kocham ponad lady gage itp. Big plus.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W pracy nie mam głośników, więc z filmiku mogłem się pośmiać.
Obawiam się, że jak głośniki już będę miał efekt nie będzie tak ciekawy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie było możliwości się nie uśmiechnąć w czasie oglądania tego dzieła. Gorące pozdrowienia dla Dragomira i Biafry :)

No i... po raz pierwszy BSTU udostępnia materiał w HD

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
calosciowo... najlepsza wasza nuta moim zdaniem : ) gitara dopasowana do glosu dopasowanego do gitary, jako tako ;d + scenzy z intra jackassow, 'est nastroj, 'est epicko

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Podpisuję się pod słowami Ticza. A od siebie dodam tylko: nice! :D.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jakoś Biafra mi idealnie pasuje do wybranej mu postaci. Ten gniewny wzrok ;D

No i... po raz pierwszy BSTU udostępnia materiał w HD
Bstu wkroczyło w złoty wiek ;D

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dzięx za pozytywne komentarze w imieniu zespołu :). Osobiście uważam, że wokal w La Ondzie jest lepszy niż ten z 1 płyty. Damian się postarał.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No ja pierdzielę, co Wy ze mnie zrobiliście :p jakiegoś kurdupla. Piosenka bardzo fajna. Na serio mi się podoba. miła gitara i znośny nawet wokal. Do tego teledysk z jajem. Tak dalej :).

Ave

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
rozłożyło mnie na łopatki, najbardziej zaj*** wokal jaki wykonał wokalista, damian się rozwija...
wyszło miodzio z wokalem, gitarą, tekst też zabawny i teledysk, całość świetnie dopasowana. fajna ekipa gup'a po 60 latach :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Hahah. Wcale mnie nie zaskoczyło, że Ele został Weemanem xD

błe...w końcu posłuchałem wokalu. Zamęczenie kota.

Boom nie myślałeś o zmianie tempa? Czymś żywszym? Wszystkie piosenki walisz prawie na tę samą stopę.

To powinno być coś w klimatach szalonego country, zamiast psychodelii. Momentami tekst jest tak skonstruowany, ze melodia to jedno, a tekst to drugie. Brak spójności i totalnie to wypada z rytmu.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Yeed!

Mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia. Skoro tak doskonale wyłapujesz wszystkie błędy swym elektronicznym uchem znawcy i posiadasz tak ponadprzeciętny głos i słuch, to może sam zaczniesz śpiewać dla BSTU?

Piosenka bardzo fajna, ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. WIdać, że Damian coraz lepiej sobie radzi z wokalem, jest lepiej niż na pierwszym nielegalu, gitarka też z każdym utworem gada lepiej. Tak trzymać.

Końcówka teledysku miażdży xd

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia. Skoro tak doskonale wyłapujesz wszystkie błędy swym elektronicznym uchem znawcy i posiadasz tak ponadprzeciętny głos i słuch, to może sam zaczniesz śpiewać dla BSTU?

Nie udzielam się w BSTU więcej niż jest to potrzebne. Promuje was ;p s srodkach masowego przekazu i to wystarczy.

No a jako słuchacz i obserwator/fan, mogę wyrazić swoje zdanie na temat twórczości. Tak, więc nie każdemu musi się wszystko i wszędzie podobać, a że zamykacie się w konwencji to już wasza decyzja. Moja jest subiektywna ocena utworu. Jako artyści ;] musicie liczyć się ze słowami pochwał jak i krytyki.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Każdy wykonawca musi posiadać swój unikalny "flow" . Damian akurat ma taki i sądzę, że trochę głupio jest narzucać mu zmianę stylu.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ha skończyłem wczoraj prywatkę, powróciłem do normalnej pracy a nie hardkoru od rana do nocy. Singiel bardzo dobry. Ja tam z Jackassów nie rozpoznaję ludzióf, ich imiona i nazwiska mnie nie obchodzą ;) Udało się Wam, oby tak dalej.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Moi drodzy! Długo wyczekiwany singiel z drugiej płyty The BSTU ujrzał światło dzienne. Mamy nadzieję, że Wam się spodoba ;)

Zapraszamy także do lajkowania naszej strony na fejsie

Cedric

GołoWąs
Łezka się w oku zakręciła, wspaniała piosenka ;)
Czekam, aż będzie o mnie
oldlol.gif

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
dobra psychodela, Damian nadal daje radę na wokalu, ale to chyba jakaś parodia

Do góry Bottom