The Bstu Powracają!

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Może się focham jak baba, ale nie lubię jak ktoś robi coś bez mojej zgody...zwłaszcza, gdy chodzi o mój wizerunek.
Nie chcę, żeby mnie kojarzona z waszymi faszystowskimi teledyskami :p)

najlepiej wygląda draguś xD neandertalczyk z akademii pana Kleksa xD

Vendetta

Deathproof
VIP
Na chooj- ręka Yeeda, utwór the BSTU. Trzeba jeszcze Suty Nauczyciela i Łoniaki Booma nagrać.

Z OSTATNIEJ CHWILI
Damian Kryszałowicz ma konto na NK! http://nasza-klasa.pl/profile/33901394

Silden

RPG'owiec
VIP
Ale wy macie posrane pomysły. :D I nie wiem kto wam pozwolił opublikować mój stary głos w swej... piosence? Nie wiem co to było, ale fajne. ^^ Zbyszek, zjem Cię!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie wiem czy piosenka, ale jak na razie podoba mi się bardziej od poprzedników. Mix rozmów z boomen na skype... ju żwiemy, że ten drań wszystkich inwigiluje i każde słowa są nagrywane :).

HoteK

Obywatel
UWAGA ROZMOWY KONTROLOWANE. No ale jest fajne i czekamy na next singiel :p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Boom to jedna z wielu komórek wywrotowej, gupowej grupy działającej na terenie kraju. Więc nie dziwne, że są mu znane techniki rejestrowania wypowiedzi.

Sentymentalny mix

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Chciałbym zobaczyć rękę jeda ^^ boom jak wrócisz to wrzuć.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Informacje wprost ze studia!

BSTU kończą powoli pracę nad płytą! Zostały nam tylko dwa kawałki - mówi Damian - Powinniśmy je skończyć na dniach.
Pytany o termin wydania płyty Damian odpowiada: Nie wiem, ale na pewno nie potrwa to już długo. Nie możemy takiej zajebistośći chować przed naszymi fanami.

Wiadomym jest również, iż wkrótce ukaże się kolejny singiel. Spekuluje się, że może to być któraś z piosenek: Wyjdź i pokaż się lub Uśmiech Dragomira.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Kolejna aktualizacja.

BSTU powiadomili mnie, że mają już 11 w pełni gotowych kawałków i pracują jeszcze nad 4, a więc jest duże prawdopodobieństwo iż na płycie usłyszycie 15 utworów :).

Damian nie mówił nic o terminie wydania albumu ale szacuje się że będzie gotowy do końca 2010 roku.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Właśnie przed chwilą otrzymałem od jednego z braci Kryszałowicz setlistę zbliżającego się wielkimi krokami debiutanckiego albumu grupy The BSTU. Oto jakie piosenki będzie nam dane na nim usłyszeć:

1. Witamy na Gothic Up
2. Płock
3. Wyjdź i Pokaż Się
4. Uśmiech Dragomira
5. The BSTU vs. Nauczyciel
6. Jak Się Nie Podoba To Wypierdalac
7. Ociociocio
8. Kosmiczny Bojan
9. Moderatorzy
10. Musisz Lizac Dupe
11. Człowiek Pajonk ( Lux Cytryna Theme )
12. Ręka Yeeda
13. Błazen
14. Abi Znowu Czegoś Nie Kuma
15. Wszyscy Ludzie BooMa

Pan Kryszałowicz zastrzega, że wszystko jest w fazie planowania i realizacji, także ostateczna lista może ulec drobnym zmianom (prawdopodobnie zostanie dołączonych kilka piosenek bonusowych)
Pierwszy Longplay zespołu, jak mówi Janek, będzie grał przez nieco ponad godzinę.

halek

Member
Nie miałem tego gdzie napisać, ale to chyba w sumie najlepsze miejsce: wasz utwór o Pajonku w gronie moich bliskich znajomych stał się po prostu kultowy. :D Z niecierpliwością czekamy na cały album!

halek

Member
Nie ma za co, ale jeszcze jedna kwestia mnie dręczy: gdzie można zakupić ten zacny cytrusowy specjał? Czy naprawdę jest tak dobry, jakim go przedstawia piosenka? :p

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nawet lepszy, halek ^^

O informacje dotyczące produktu "Lux cytryna" zwróć się do Dragomira. Jest specjalistą w tej dziedzinie.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Minał miesiąc a wy już tęsknicie? Nie martwcie się! Oto nowy singiel BSTU z nadchodzacej płyty!

http://www.youtube.com/watch?v=giwj7wxNCa4

Do góry Bottom