Napisałem posta tutaj jednego, ale teraz pisze drugiego. Ostatni post napisałem dzień wcześniej i było tylko pięć stron a wróciłem i jest prawie dziesięć. Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale taka dyskusja to dopiero ożywia serwer. Niech panowie z g4ce tutaj wpadną i zobaczą jak to forum żyje i jak ludzie oddanie tutaj piszą. Widzę też, że ominęła mnie akcja z mafią, bo Clone prosiłby tego nie robić. I nie zdążyłem się zgłosić.
Najbardziej cieszy mnie to, że znaleźliśmy nowy serwer i to daje szanse, że strona nadal będzie żyła.
Niektórzy jak widzę wyrazili swoje zdanie o Necrosie jako może całkiem normalnym gościu. Powiem jedno. Dupa a nie normalny gość. Tutaj pisze piękne słówka. Może i tak. Jednak posiadam własne forum o Gothicu i jest to fora.pl. Wiem, że to badziew i sam się przekonałem. Mało tam piszą, ale po prostu jest. Ale do sprawy. Zamieszczam mały link na moje forum do pewnego tematu gdzie wypowiedział się Necros ten sam, bo ta sama strona była reklamowana.
Oto link:
http://www.forumogothicu.fora.pl/viewtopic.php?t=218
Hehe na samej górze post Necrosa. Poczytajcie sobie, jaki on jest niby normalny. GROZI MI I MOIM USSEROM a w dodatku grozi shakowaniem. Czy to jest spoko typ. WĄTPIE.
Nie polecam połączenia się z nim. I od kiedy to się komuś grozi by mu usserów zabrać. Poczytajcie odpowiedzi. Może nie, którzy nic takiego nie mówią, ale nawet moi usserzy nie chcą na jego forum iść. Nawet sami tam zaspamowali. Czego nie pochwalam ale władzy nad nimi nie mam.
Jasno wynika, że najwyraźniej Necros podąża do władzy nad stronami o Gothicu.
Mam nadzieje, że nowy serwer pomoże nam stworzyć stronę, która powali wszystkie inne. A nasi stali usserzy i wszyscy, których znam z czata nadal będą razem z GOTHICUP.
Mam też wrażenie, że zarejestrowałem się tam by zobaczyć to forum a następnego dnia mojego konta nie było. Może się mylę. To jedno nie jestem pewien.
Hmm. To tyle. Nic, co napisałem nie miało kogoś oczerniać. Przytoczyłem parę faktów. Gratuluje nowego serwera i mam nadzieje, że spotkamy się ponownie i pozostaje tylko czekać.
Trochę napisałem.