ZANIM COŚ NAPISZECIE PROSZĘ O PRZECZYTANIE CAŁOŚCI:
Witam, chciałbym przeprosić wszystkich za to całe zamieszanie. Na wstępie chciałbym się przedstawić: jestem Necros admin stronki, która zajmie miejsce tego G.UP. (Dostaliśmy możliwość od Xeona zastąpienia was (G UP) to on uważał, że nic nie robicie i trzeba to zmienić na inny serwis, który ma ambicje [Każdy kto dostałby taką propozycje bez zastanowienia by się zgodził!]) Ten skurwysyn – przepraszam że się tak wyrażę Nekromanta Qba, zepsuł nam całe plany. Podszywając się pode mnie pisał tutaj rzeczy, które uraziły was. (Sam bym na waszym miejscu tak zrobił) Nie wiem co miał namyśli pisząc takie brednie, ale podejrzewam, że to jeden z userów waszego forum, który zasmucony wieścią o upadku G.UP, podburzał tłum, choć do końca nie jestem tego sam pewien.. Ubolewam z waszego powodu, wiem, że jest wam smutno z tego powodu, ale ja Necros obiecuję i dołożę wszelkich starań by nasza ekipa zrobiła stronke, która pobije na łeb na szyje inne. Spróbuję połączyć forum wasze z naszym, aby każdemu zostały napisane posty, lecz nic nie obiecuję. Jednocześnie przykro mi z popełnionego przez niektórych z waszych userów akcentu, mam tu na myśli m.in. groźby do mnie na gg o schaczenie nowego forum, stronki ; ataki spamerskie na moje forum, wypowiedzi na tym forum, w tym temacie o atakach itd... Jeszcze raz z całego serca przepraszam za całe zajście i zapraszam na nowy portal i forum o grze gothic, oraz jeszcze raz informuję, że nasza ekipa dołoży wszelkich starań by umilić wam czas, zbudować starą atmosferę z domieszką naszej.
Z POWAŻANIEM ADMIN NECROS...