Pojedyncze Utwory Godne Polecenia

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
leningrad dobry. dyskografie posiadam i przesluchalem, przednia muzyka, chociaz ruskiego za uja ni troche nie czaje ; ) 7,5/10

[yt]KrOAL7NkHis&feature=related[/yt]
posluchajcie do konca, epickosc w wersji audio, dzwiek potegi

HousE

Obywatel
Hmm. Podkład muzyczny jest Ok. Ale ten głos mnie zabija od wewnątrz. Jak tego słucham to się skręcam z bólu ale za w miarę ciekawą gitare w tle dam 5/10

Nał ic maj turn, fellas
Świetny kawałek, świetnego zespołu.

Riff rzadzi!

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ano riff zacny. Piosenka dobra. Lubie takie klimaty choć ostatnio cenię sobie agresje i moc w muzyce. Mimo tego kawałek jak najbardziej na plus.

A ja zapodam polską kapelę death, grind, comedy metalową. Gatunek ciężki do zdefiniowania bo wpływy różne. Kawałek pochodzi z ich najświeższego krążka "No Nie No No" Ogólnie kapela ma ciekawe teksty i ich wykonanie. Może nie widać tego po tym kawałku, ale ten to tylko cząstka tego co potrafią ci chłopcy.

CREMASTER - Z kopyta kulig po****dala

HoteK

Obywatel
zaj*** mimo iż takiej muzi nie slucham

wiem ze 1 nikogo z stąd nie zainteresuje ale może 2 z powodu na gitarę :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
mam uprzedzenia do tego czarnego geja, dlatego nie ocenie objektywnie, kce jednak by sie ruszyl topic, winc postuje
5/10 ;p

[yt]GnZKRfJQXfo[/yt]
odkrylem za sprawa gta4, fpytencje

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Czy mi się zdaje czy tam babka gra na perkusji :D 8/10 fajny utworek do jazdy samochodem.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Ja przed snem, dorzucę Wam o to, taką nutę:
The roots - Seed 2 0
Uważam osobiście, że podkład świetny, tym bardziej na dobrym sprzęcie do odtwarzania muzyki :).

Pozdrawiam, sX.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
hahahaha, ja pierhole, przeca to z soundtracku Collateral i nosilem na empetrojce i wciaz to robie od 3 tygodni nute, towarzyszy jej raczej chillowy nastroj
dobry szit ogolnie, choc z poczatku mi sie nie przypodobalo, ale ma swoj klimat, do ktorego takie zgredy jak ja moga nawet doplynac

ode mnie big porcja pozytywnych irlandzkich rytmow
[yt]D8yEqco39T8[/yt]

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Hah ;D Dokładnie tego szukałem ;) Perfekcyjny Irlandzki akcent wokalisty, masa instrumentów z nutką rocka, razem dające naprawdę niesamowity akompaniament! Baaardzo, bardzo duży plus.

Wrzucam klasyk ;) Do tego ciekawie zrobiony teledysk ;D
Farboy Slim - Rockafella Skank

enjoy!

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Klasyk :) Cóż tu powiedzieć. Nieśmiertelny kawałek

[yt]mhs-DSuUpYA[/yt]
Klimatyczne. Zdecydowanie warte zapamiętania i przesłuchania.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Bardzo sympatczyne, na pewno umieszcze to na liście zespołów do bliższego zapoznania się z nimi i pochylenia się nad ich muzyka.

Ode mnie będzie Stoner w klasyce. Czyli MM

http://www.youtube.com/watch?v=jE7Zv6d-HUA&ob=av2n

HousE

Obywatel
Hmm, nie jestem wielkim fanem stonera, aczkolwiek utwór całkiem przyjemny dla ucha. Niezły riff na początku. 7/10

Dam klasykę Irlandzką :)

http://www.youtube.com/watch?v=NoiF7Qket_k

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie podchodzi mi... Nie mój styl :) to country chyba, a ja tego nie trawię. Wolę np. Rednex ;p

http://www.youtube.com/watch?v=pQq5OunkJ_o&feature=related

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
wrzucalem kwalek na esbeku, lubie doktorka za caloksztalt i traktuje jako przyklad do nasladowania prawie ; ) dobrze teksci 8/10

ja natomiast podsune wam utwor co go rowniez dawno temu na esbeku dawalem
[yt]PyYWkLWhLG0[/yt]
The Old Dead Tree - it Can't Be

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nau jak zwykle trzyma poziom. Nasz muzyczny guru.

Ja mam fazę na ten kawałek. Faza na Dafta. Za muzykę za tekst...niesamowity klimat jeśli ktoś lubi elektro i trochę funky :).
[yt]0DFZn56UcVQ[/yt]

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Całkiem całkiem, można posłuchać... ale nie powiem, żeby jakoś szczególnie mnie urzekło. Tak z 5+/10.

Trzymając się funkowych klimatów - Rick James i chyba jego najbardziej znana piosenka. Ostatnimi czasy dość namiętnie słucham, świetny artysta.

http://www.youtube.c...GBH6o4M&ob=av2e

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Rick James jest niezły, a ten szczególny kawałek zawsze działał na mnie w sposób pozytywny 8/10- z tym że to nie oryginalne wykonanie...

Jeden z tych kawałków, który po kolejnych przesłuchaniach podobają się coraz bardziej. Kawałek a capella, świetna wokaliza.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Imogen Heap. nastrojowo lirycznie. Z pewnością do posłuchania od czasu do czasu. Dla mnie najbardziej rozpoznawalny to :) http://www.youtube.com/watch?v=zly4HaCTvUc

Kolejy raz forsuję Katatonię ^^ Zdecydowanie Nagrania z 2008 roku mają w sobie coś.
[yt]an-nknHiaiU[/yt]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Całkiem dobra muza. Przyjemnie się słuch i jak taki utwór leci w radiu, to stacji nie przełączę 7/10. Lecz ja w obecnym stanie mojego ducha nie poszukuję sam z siebie takich klimatów. Proponuję zatem coś do zadumy:

Dodam tylko, że wokalistka ma ciekawą, nosową manierę artykulacji...

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
jako calosc nawet ladnie sie uszom podlizuje, ale jednek ze glos wokalistki mnie irytuje to yba za malo powiedziane, dam przecietniaka ;p brzmi jak jakis gnom 6,5/10

z mojej strony nieco mocy
[yt]1kOmYdDjR3U[/yt]
Bison Bc - Two-Day Booze

Do góry Bottom