Pojedyncze Utwory Godne Polecenia

HoteK

Obywatel
A tu mam z innej półki muzycznej :p
http://www.youtube.com/watch?v=MlzrC-B6n-M

http://www.youtube.com/watch?v=7y0ChoYgSek&feature=related

Vender

Member
Nie przepadam za Amerykańskim rapem i hip-hopem poza pewnymi wyjątkami.
Wole polskie dźwięki.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wkMBOAtboN8[/youtube]

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Sorry. Ale zupełnie nie dla mnie. No zupełnie do mnie nie trafia. Może jakieś przesłanie ma, szczerze nie wsłuchałem się do końca... No kurde, nie. Po prostu nie. Inny gust muzyczny, nic więcej :). Nie bierz tego do siebie ;p.

In this world of make believe,
your children are sexualized
so pretty you and me
Armageddon come alive!

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No nie rozumiem nic z tego i mi się nawet podoba;d Zapewne gdybym coś rozumiał byłoby inaczej. Fajne nawet, podobne do tego co słucham na co dzień;)

i co tera?;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Nie, nie, nie, wszędzie ci mejdeni... Geez, jest tyle zajebistych zespołów, a ludzie podniecają się miernym Dickinsonem i resztą (równie miernej) jego menażerii. Say no for this shit.

Troszku klasyki, coby chamów ukulturalnić

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No trocha nie w moim stylu , nudnawe i chciało mi się przy tym spać.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Zdobyles mnie ta seksowna melodia, ktora jednak ino przez krotki moment byla ciekawa podczas lozkowych igraszek. Mua. 5/10

[yt]1DD_NCM_RJs[/yt]

i'm in love!

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Fajna, patriotyczna piosenka 10/10

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Farben Lehre z reguły fajne piosenki ma. Z tą inaczej nie jest :) 8/10

Wątpię aby ktoś nie znał Jacka Kaczmarskiego...ale mogą się tacy znaleźć;p A więc: Jacek Kaczmarski był polskim poetą, prozaikiem i piosenkarzem. Znany jest głównie z piosenek historycznych oraz społeczno-politycznych. Urodził się 22 marca 1957 r. w Warszawie a zmarł 10 kwietnia 2004 r. w Gdańsku.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Gdzieś już to słyszałem, tylko nie moge sobie przypomnieć gdzie, jacek Kaczmarski wykonał kilka fajnych piosenek.

HousE

Obywatel
RoMek, pamietam jak dawniej słuchałem hepisedu to była jedna z najlepszych piosenek dla mnie. Nadal z chęcią jej słucham. 9/10
Gitara Slasha FTW

Blair

Członek #RN
VIP
Podoba mi się jak najbardziej, jak cała solowa płyta Slasha!

Ode mnie:

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
nie wiem co o tym myslec, z jednej strony spoko brzmienie i wokal spoko, z drugiej jednak düpny tekst, no moze niekoniecznie düpny w sensie zly, a nieco gejacki wg mojej opini
daje 6/10

dzieki bratu, ktory ostatnimi czasy kupil pak z dodatkami do gta4, odkrylem kilka zacnych nut, ta do nich nalezy i mnie kuzwa rucha
[yt]1Q1zE4WoBsQ[/yt]

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Fajne do jazdy samochodem, ale jak dla mnie za ciężkie.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z jakimś tam sentymentem wspominam czasy, kiedy jarałem się Strachami i dyskutowałem z kumplem na temat sensu tej piosenki, zaciekle broniąc Grabaża i jego pokręconych wizji lirycznych.

Trochę czasu jednak minęło, troszku więcej się słyszało i z niektórych rzeczy się wyrosło. Tak czy siak, ze względu na sympatyczne wspomnienia związane z tą piosnką - 5/10

Z płyty Hypnotize, wydanej w 2005
Strasznie mi się ostatnio wkręcił ten kawałek

ryaan

Member
Bojan świetny kawałek, sam bardzo lubię SOaD i w głębi serca wierzę, że kiedyś nastąpi ich reaktywacja :)

Lacuna Coil - Spellbound

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Pierwszy raz w życiu słyszę ten zespół, ale fajnie się tego słucha teledysk też raczej przyciąga uwagę 7/10 jednak czegos mi brakowało

ryaan

Member
Słucham głównie rocka i metalu, więc ten utwór mi się nie podoba wcale a wcale :( Z rosyjskich to podoba mi się tylko "Dawaj nalewaj" czy jakoś tak :p
2/10

\
Achhhhhhhhh szukałem tego kawałku chyba z 2 lata :p Godsmack - I stand alone z płyty Faceless wydanej w 2003 roku :)

Do góry Bottom