Pojedyncze Utwory Godne Polecenia

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Stare, dobre AC/DC... nigdy o nich nie zapomnę :p Piosenka wybitnie poj*bana pozytywnie. Oh tak, to jest naukowe pojęcie.

A proszę ja bardzo xD Znalazłem to cacko szukając soundtracków od Mortal Combat. NA ZDROWIE. Billy Talent - Perfect World

Dark Shadows

Active Member
Właściwie ostatnio mogę polecić cały zespół Nightwish, ale skoro pojedynczy utwór to:

Nightwish - I wish had an angel
http://pl.youtube.com/watch?v=o8bbmdcvJ7c

Czemu ten? Z reguły nie lubię metalu a ten zdołał mnie przekonać do tego typu muzyki. Polecam każdemu zwłaszcza, że wokalistka ma piękny głos.

Pozdro.

daria

Szejn
Weteran
Co do utworu Dark Shadows'a, to nie podoba mi sie, a to dlatego, ze nie lubie utworow tego typu... Nie wiem czy to rock czy metal, ale nie dla mnie muzyka z takim brzmieniem i mocna perkusja :p Nigdy takiej muzyki nie slucham, bo poprostu takiego gatunku muzyki nie lubie... To tyle na ten temat :D

A teraz cos ode mnie... Trudno mi bylo wybrac, bo mam bardzo duzo ulubionych utworow, ktore sa klasyka i sa godne polecenia...

Ale wybralam ten:
Richard Marx - Right here waiting for you

Piosenka klasyk... Wpadla mi w ucho, kiedy na maxiorze przesluchiwalam sobie teledyski :) Jest ona o milosci, badzo wzruszajace wg mnie.. Mozna sobie posluchac jak ma sie dola, lub poprostu tak dla odprezenia sie :p:p Wg mnie piosenka godna polecenia i sluchania... Wykonawca swietny, podobnie jak Bryan Adams, Elton John itd...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Piosenka spokojna, a przy takich piosenkach ostatnio lubie spełniać czas. Dumam przy nich na różne tematy. Podoba mi się i musze przyznać ze wcześniej nigdy jej w całości nie słyszałem. A szkoda. Teraz to na pewno nadrobie :)

MCR - Famous Last Words

Blair

Członek #RN
VIP
Ojjjjj... nie podoba mi się to w ogóle :p nietrawie takich gości jak MCR xP

Teraz coś odemnie

Lenny Kravitz - California

Doskonale piosenka ukazuje klimat starej Kaliforni :)

P.S Lenny to mój ulubiony wokalista i kompozytor ^^

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Wiem, że za często tutaj (czyt. w tym temacie) piszę, ale nie mogę się powstrzymać, ma ręka sama skacze po klawiaturze, nie mam nad nią kontroli. :p

Uwaga! Tak sprowadza się na siebie masę wrogów: Piosenka zapodana przez ministra wiecznego kalectwa (pozytywnego :) ) , pana yeed'a SUCKS. Wiem... prawda jest nie do zniesienia :p

Disturbed - Down With The Sickness - Nie, panie i panowie. To nie jest dokumentacja gniciącego jabłka, ale byliście blisko :p

ATTENTION ALL ROCKERS

92% of teenagers moved on to rap
if you are part of the last 8%
copy this and put it on atleast 2 videos
AND REMEMBER
R=Retards
A=Attempting
P=Poetry

<333 keep the message going!!

Laska

Active Member
Początkowa twórczość offspringa nieco mniej mi się podoba, ale akurat Dirty Magic uważam, za świetną piosenkę :D

A ja mam coś z nieco innych klimatów:

Fatboy Slim - Push The Tempo

Znów jeden z moich ulubionych teledysków + świetna piosenka (jak zwykle w przypadku FS). Polecam

daria

Szejn
Weteran
EEE tam, nie dla mnie ten typ muzyki :p Jak juz wczesniej pisalam nie lubie takich gatunkow... "teledysk" tez niezabardzo, jakas bajka :p:p

A to ode mnie..
Bryan Adams - Everything I Do
Znowu klasyka :D Bryan Adams... To jest legenda i napewno to docenicie :p Przy Bryan'ie normalnie same lzy splywaja po policzku :)

BTW Czemu wszyscy sluchaja takiego rocku, metalu itp... Takie szarpanie gitara itd... Czy jest ktos, kto nie slucha tego, a pisze w tym topicu?? :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ofc, że nie słucha tylko szarpidructwa xD moje piosenki w tym topiku nie wszystkie są w takich klimatach xD
twój kawałek Bryan Adams świetny wokal bardzo go lubię i polecam kawałek
When you really love the woman albo Summer of 69'

Teddybears STHLM featuring Mad Cobra - Cobrastyle..ulubiona muza z reklamy Heinekena xD
http://video.google.pl/videoplay?docid=374...h&plindex=2

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Nawet... Nawet do zniesiena ta piosenka. Przyznam, że podoba mi się głos wokala. :p

Dajecie stare kawałki to ja też dam coś starszego. Klipu nie ma, ale to nie szkodzi, bo do takiej muzyki klip nie jest potrzebny.
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Słit hołm alabamaa ;] Na długo wpada w ucho kawałek ;) idealne do posłuchania aby sie zrelaksować ;)

Żeby xdariax nie myślała ze wszyscy tu słuchają szarpidructwa to zapodam coś co mi po wakacjach 2007 mocno zapadło w pamięci ;)
Feel - Jest już ciemno

Laska

Active Member
Ta piosenka początkowo podobała mi się, ale tylko przez pierwsze 20-30 razy :p Jak ją słyszę codziennie w radiu po 15 razy, to mnie szlag trafia, bo aż tak świetna nie jest, żeby jej słuchać non stop :p

A ja jako zagorzały zwolennik "szarpidructwa" (co za określenie xD) podsunę tutaj taki też kawałek, którego na 90% nikt nie zna, ale może się spodobać (bo mi się podoba) :p

Disco Ensemble - Black Euro

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Uwielbiam Red Hotów, a ten kawałek jest świetny, jeden z niewielu z nowej plyty (niestety) który mi sie naprawde spodobał

Znowu wstawiam kawałek mojego ulubionego wokalisty tego gatunku muzyki:

Tankian- The Unthinking Majority

Mam nadzieje że sie spodoba.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Do góry Bottom