Temat ten był całkiem nie dawno i został zamknięty za to ze userzy nie podawali argumentów. Mam nadzieje że w tym temacie to się zmieni i każdy poda argument do każdego filmu który wymieni...
Moje ulubione filmy?? Hmmm... Jest ich mnóstwo... Kinematografia to jedno z moich hobby..
-Sekcja 8: Ten film poprostu trzeba obejrzeć... Co chwile wszystko zmienia się o 180 stopni... Jesteś już pewien ze to jest tak ale okazuje się ze jest inaczej... A na koniec okazuje się ze jest jeszcze inaczej a ty w ogóle nawet nie pomyślałes że tak mogło być.
-American Beauty: Film z przesłaniem... Pokazuje ze każdy może osiągnąć cel który sobie postawi jeśli się temu poświeci i będzie nad tym pracował.
-Łowcy Umysłów: Genialny film... Trzyma absolutnie cały czas w napięciu... Poraża geniuszem osoby planującej morderstwa... Jedne z najlepszych filmów jakie w życiu widziałem... Wszystkim polecam
-Saga Star Wars: Moja ulubiona saga filmowa... Co tu dużo mówić każdy któy czuje magie gwiezdnych wojen mnie rozumie a Ci którzy jej nie czują i tak nie zrozumieją
-Dzień świra: Cudowna komedia pokazująca myśli zwykłego człowieka... Zawarte jest w niej wiele paradoksów... Powala wspaniałym humorem (chociażby scena mycia się... W zyciu bym nie pomyślał że tak można sie śmiać patrząc na myjącego sie faceta)
-Ace Ventura- Zew natury: Świetny film ktróy mogę oglądać prawie cały czas... Powala głupotą... Świetna rola Jima Carreya
-Omen: Cudowna muzyka która w pełni ukazuje klimat tego filmu.... Daje wiele do myślenia... Bardzo dobrze się ogląda...
-Obcy- ósmy pasażer Nostromo: Pierwsza część tej bardzo znanej sagi... Fajny klimat, dobra muzyka, dobre aktorstwo to wszystko działa no kożysć tego filmu...
Jest jeszcze wiele filmów godnych uwagi ale nie chce mi się juz wypisywać