*Szeregowiec Rayan--film wojenny z dużą dawką niezłych scen i dobrego aktorstwa.
*Goodmorning Vietnam--fajny film z fajną muzyką i fajnym aktorem
*Kopania braci (film w kilku odcinkach)--film o braterstwie żołnierzy w amerykańskiej kompani (chyba) 101. Akcja trwa od desantu na Normandie do gdzieś na terenia Niemiec.
*Bruse Wszechmogący--śmieszny film o człowieku, który został bogiem na kilka dni.
*Rrrrrr--francuska komedia z dziwnym poczuciem chumoru.(Dzieci żucające się kamieniami dla zabawy?!)
*Omen--oglądałem 1 część, ale niezłe.
*Chłopaki nie płczą--dobre teksty.
*Star Wars--wszystkie części są niesamowite.
*Aceventura--śmieszne sceny, śmieszny aktor(troche wariat).
*Stalingrad--jeśli ktoś chce wiedzieć co się działo z niemieckimi żołnierzami w czasie walk. Mnie jednak film nie wruszył.
PS. Czy ktoś oglądał niemiecki film ''Upadek''?
Jeśli tak to niech coś napisze o nim. Ja go nie oglądałem (Hitler!
człowiekiem
??-NIGDY
)
*Goodmorning Vietnam--fajny film z fajną muzyką i fajnym aktorem
*Kopania braci (film w kilku odcinkach)--film o braterstwie żołnierzy w amerykańskiej kompani (chyba) 101. Akcja trwa od desantu na Normandie do gdzieś na terenia Niemiec.
*Bruse Wszechmogący--śmieszny film o człowieku, który został bogiem na kilka dni.
*Rrrrrr--francuska komedia z dziwnym poczuciem chumoru.(Dzieci żucające się kamieniami dla zabawy?!)
*Omen--oglądałem 1 część, ale niezłe.
*Chłopaki nie płczą--dobre teksty.
*Star Wars--wszystkie części są niesamowite.
*Aceventura--śmieszne sceny, śmieszny aktor(troche wariat).
*Stalingrad--jeśli ktoś chce wiedzieć co się działo z niemieckimi żołnierzami w czasie walk. Mnie jednak film nie wruszył.
PS. Czy ktoś oglądał niemiecki film ''Upadek''?
Jeśli tak to niech coś napisze o nim. Ja go nie oglądałem (Hitler!