Nightwish u mnie stale na playliście dominuje. Chociaż ostatnio Within Temptation dominuje.
Heh... Nie mogłem się powstrzymać. Oglądam (znowu) Fullmetal Alchemist: Brotherhood.
... Możesz lubić co chcesz, bo szczerze mówiąc, mam to gdzieś co Ty sądzisz. ^^ Jednak to, co wyżej zacytowałem jest po prostu tak IDIOTYCZNE, że tylko można powiedzieć: Co z tobą facet jest? Nawet jeśli mówi się to w formie żartu, to taki tekst nie powinien mieć miejsca. Powiedz tak komuś w oczy, ktoś Cię zignoruje, ktoś zaśmieje się w twarz z czyjejś głupoty, a inni Cię po prostu walną w łeb.przeważnie się nie mylę, ale często mam rację
No patrz, cud. Robak potrafi pisać na klawiaturze.Stary, twoje słowa są dla mnie jak brzęczenie much... Ile byś się nie mądrował ja słyszę jedno: brzęczenie. Wiesz co się robi z brzęczącymi? Ubija się je, na pewno się z nimi nie dyskutuje.
I kto to mówi? Ty? Wybacz, ale według mnie (i nie tylko mnie) twoja postawa i twoje wypowiedzi są oderwane od tego świata, nie moje. To Ty żyjesz w swoim własnym świecie.Twoje mądrości nie mają przełożenia w rzeczywistości więc płyń gościu.
No to jestem pełen podziwu. Bo albo trzymasz się w otoczeniu tobie podobnych, bądź jesteś taki odważny tylko w internecie. Ja z takimi chojrakami już miałem do czynienia.Nikt mi nie dał w twarz, nie wypomniał mi głupoty (prócz ciebie ćwioku) itp... bujaj się więc ze swoimi lewackimi i drętwymi (co najczęściej idzie w parze) tekstami...