O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
60 pkt, wybornie :trollface: więcej miałem z samych egzaminów gimnazjalnych :trollface:

Romek nie rozumiesz że w każdym będą tacy ludzie, bo ludzie z rejonu muszą zostać przyjęci, przynajmniej 'za moich czasów' (o w mordę ale stary już się czuję :trollface:) tak było

Cedric

GołoWąs
Rób jak Romek mówi ,mam znajomych co poszli do rejonu i już mają dozór kuratora :trollface:

Drago ,ja koło 110 pkt będę miał jeżeli na mat inf idę.
Jeżeli na inny profil to 140.
Ale wolę na mat-inf

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Romek, to już kwesta czy ulegnie czy nie, bo takie zjawiska występują chyba w każdym gimnazjum.

Randal

Banned
Idź do najlepszego gimnazjum do jakiego się da, w pierwszym lepszym spotkasz ludzi, którzy Cię zdemoralizują, zaczniesz palić i pić jakieś nalewy. Pod koniec pierwszej klasy obudzisz się z jakąś Lux Cytryną w ręku i d*pa.

Najlepszy jest Długosz ale trochę daleko, a gimnazjum blisko mojego domu nie ma za wysokiego poziomu nauczania. Na co by się zdecydować

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Rób jak Romek mówi ,mam znajomych co poszli do rejonu i już mają dozór kuratora :trollface:

Drago ,ja koło 110 pkt będę miał jeżeli na mat inf idę.
Jeżeli na inny profil to 140.
Ale wolę na mat-inf
haj fajf, też miałem koło 110, wg. wielce szanownej pani dyrektor tacy jak ja nie powinni w ogóle się znaleźć w jej szkole :trollface:
a nauczanie w gimnazjum to też śmiech, i tak będziesz to powtarzał w liceum, możesz mieć problem wtedy tylko jeśli kompletnie kładłeś lachę na niektóre przedmioty

Cedric

GołoWąs
No to będę miał problem Drago :trollface:
Tylko z matmy i z fizyki cienko ,z pierwszego 2 z drugiego 1
Ale każde poprawi się na ocenę wyżej

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
w gim? ja poszedłem do takiego że żeby nie zdać trzeba było się postarać
z chemii i fizyki zupełnie NIC nie umiałem (to się nie zmieniło po dziś dzień) a i tak dostałem 2
teraz z obu tych przedmiotów mam 1

Cedric

GołoWąs
Mam 1 z fizyki ,bo robiła nam po pare kartkówek na lekcję,ze względu na "przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego" :lolface:
Trudno było mi się nauczyć do jej 4 kartkówek w 2 godziny lekcyjne + kartkówki z innych przedmiotów

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja gdy poszedłem do liceum nic nie umiałem z chemii i fizyki. Trzeba wziąć się za siebie więc trochę teraz umiem, wystarczająco dużo by mieć spokojnie 2.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ze skrajności w skrajność. Wiadomo, że są bardziej renomowane gimnazja, na pewno w każdym większym, przynajmniej powiatowym mieście takie się znajdzie, tam będzie mniej takich "wybryków natury", oczywiście bez przesady, bo czasem dogadać nauczycielowi albo obić buźkę trzeba. Jakbym się cofnął w czasie to bym się wybrał do lepszego gimnazjum, wtedy miałem taką możliwość, a teraz d*pa, byle tylko zdać i uciekać z tej szkoły.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
matko ile postów, wymiękłam :D
drago mojego magika chętnie ci oddam ale jak będzie zrzędził to nie moja wina :trollface:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
U Magika zawsze można pożyczkę zaciągnąć
2476_3278.jpeg

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe bojka, no tak tak skok magika, przypomniałeś mi naszą (wraz z paroma osobami) rozmowę na 'skajpie' który nie dziaua ;)
o właśnie ale wy jesteście lenie, byście te redyjo uruchomili i mozna zaprosić paru gagatków na rozmowy ;)

xenex

Member
Mam 1 z fizyki ,bo robiła nam po pare kartkówek na lekcję,ze względu na "przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego" :lolface:
Trudno było mi się nauczyć do jej 4 kartkówek w 2 godziny lekcyjne + kartkówki z innych przedmiotów
yhym, po prostu jesteś głąbem z fizyki i tłumaczysz się najgorszym wytłumaczeniem

te emotki rodem z komixxów, co to za umysłowy biedak wprowadził ??

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Xenex, Ty stary trollu!
Btw uważaj na ciastka.
Co do emotek - trollface bym zostawił, bo czasami dobitnie podkreśla treść posta, ale resztę bym wyrzucił.

Cedric

GołoWąs
W zeszłym roku miałem 4+ na koniec więc raczej nie :lolface:
Tylko nas przed egzaminem cisnęła ostro

Mam 5,5 ,4 ,1,1,1,1,1,1
5,5,4 z lutego ,jedynki z końca marca :cool:

Do góry Bottom