O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
A ja nigdy nie tęsknię za szkołą, no może jak młodszy byłem to tęskniłem ale teraz NIE.
A ja jestem ciekaw jak poszły nasze egzaminy szóstoklasistów, nie mogli by tego nauczyciele na miejscu sprawdzić tak jak było z próbnymi.!?

Cedric

GołoWąs
Jakby wam sprawdzali wasi nauczyciele tak jak na próbnych to mogłoby być tak ,że jakiś przydupasek nauczyciela dostałby więcej punktów
Dlatego wysyłają to do innych szkół

Ciekawe co z moim gimnazjalnym :wow: :ph34r:

Randal

Banned
W naszej klasie nie ma takich przydupasów wszyscy są raczej "wrogo " nastawieni do nauczycieli. Ale ostrożności nigdy nie za wiele!

Ciekawe co z moim gimnazjalnym :wow: :ph34r:

Jakoś będzie.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
bycie wrogo nastawionym do nauczycieli nie popłaca, tyle wam powiem, trzeba umiejętnie lawirować i operować słowem tak by wyrobić sobie status quo :trollface:

Randal

Banned
No trochę trzeba być lizusem. Ale tylko dla niektórych nauczycieli, ja zawsze troche się przymilam tym nauczycielom co mam u nich gorsze stopnie. Ale zawsze w granicach rozsądku.

Randal

Banned
No tylko żebym ja miał biologię, jak na razie mam przyrodę w gimnazjum dopiero bedzie biologia.

Cedric

GołoWąs
Boom
U nas facet prowadził w podstawówce ,dlatego mam gorsze oceny :trollface:

Randal

Banned
A ja mam nie najgorsze oceny, tylko jakoś z matematyką mi gorzej idzie. Nie żebym nie umiał ale prac domowych mi się nie chce robić i tym sobie oceny psułem...

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tyle że ja nie mówiłem o wazeliniarstwie lizusy :trollface:

szczur w podstawówce to nie matematyka, wtedy nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak funkcje czy ciągi :trollface:

Randal

Banned
A ja nawet nie chce wiedzieć na czym polegają te funkcje czy ciągi. Teraz jest to dla mnie jak Czarna Magia. Mieliśmy już pomysł żeby facetce wypuścić powietrze z samochodu ale się powstrzymaliśmy ...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z operowaniem słowem Drago ma absolutną rację, jak się potrafi umiejętnie prowadzić rozmowy to nauczyciel od razu inaczej na takiego typa patrzy : )

A tak w ogóle to trzeba by w końcu coś przy matmie się pokręcić, klasóweczka mnie czeka : )

Mieliśmy już pomysł żeby facetce wypuścić powietrze z samochodu ale się powstrzymaliśmy ...

Hultaje!

Randal

Banned
Oj tam , oj tam.
Miało wyglądać na wypadek. Ale facetki uważały i uważają naszą klasę za najgorszą z jaka się spotkały, no sam nie wiem dlaczego.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ciężki jest życie gangstera, co? :trollface:

U mnie w gimnazjum i podstawówce też było, że najgorsza klasa itp. Ale teraz chodzę do liceum na poziomie, więc i ludzie są bardziej cywilizowani, chociaż zdarzają się odmieńcy.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
heh ja tak mam chyba od początku mojej edukacji - pewne rzeczy się nie zmieniają
tylko, że teraz w liceum to nie moja wina, już się zdążyłem napyskować, nakurwić i nawykłócać w gim i podstawówce :trollface:

Randal

Banned
Ja się właśnie zastanawiam do jakiego gimnazjum by sie wybrać. Jest ich masa w całym Włocławku ale coś mnie do Długosza. Szkoła ma dobre recenzje i w ogóle niczego sobie.

Ciężki jest życie gangstera, co? :trollface:

Trochę.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
idź do najbliższego, przy gimnazjum to nie ma różnicy, w lepszym może rzadziej po mordzie dostaniesz :trollface:
ale raczej nie, bo uczniowie z rejonu, choćby beznadziejni, mają pierwszeństwo w przyjmowaniu :trollface:

Cedric

GołoWąs
A ja o liceum sie nie martwię ,mam zespół szkół :trollface:
Do liceum potrzeba 60 pkt a najgorsze nie jest :trollface:
No i 4 minuty od domu ,więc mogę zaspać :trollface:
W życiu trzeba umieć się ustawić :eek:jciec:
shape_71_armagedon-585x292.gif

Randal

Banned
No i chyba tak zrobię jak radzisz Drago. Najbliższe gimnazjum nie ma za wysokiego poziomu nauczania ale jest blisko tuż przy starej szkole.

bo uczniowie z rejonu, choćby beznadziejni, mają pierwszeństwo w przyjmowaniu

Aż tak źle to mi nie idzie :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Idź do najlepszego gimnazjum do jakiego się da, w pierwszym lepszym spotkasz ludzi, którzy Cię zdemoralizują, zaczniesz palić i pić jakieś nalewy. Pod koniec pierwszej klasy obudzisz się z jakąś Lux Cytryną w ręku i d*pa.

Do góry Bottom