O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W sumie, mam zniżkę na bilety pkp to se mogę jeździć, ale można poczekać do czerwca, bo w tym miesiacu jeszcze nie porzucę szkoły.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Nie wiem, nie byłem; ] Ale wydaje mi się że nie ;]

Cedric

GołoWąs
Feo ,tak wygląda Centrum :trollface:
0.jpg

No i malutki plakacik przygotowałem ,żeby nie było
Na każdy zlot musi być :trollface:
Następny jest 5 lipca ,bo jak ktoś chciałby pojechać z Wawy to kaca musi odczekać :trollface:
clear4bb671d072c0d.jpg

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
bądźmy szczerzy, warszawa to jakaś mała osada, do tego jeszcze kaszubska, ja już bym wolał w tym płocku.

Cedric

GołoWąs
Romek ,to jak w Płocku będzie ,to sie pojawisz ?
Xenex ,dobrze powiedziane :cool:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
dobra, fajnie, ale nie można postrzegać ludzi jako "wieśniaków" i "tych z warszawy" , wiadomo - Warszawa to duże miasto, do tego stolica, ale nie jest pępkiem świata, mamy w Polszcze jeszcze inne miasta, większe lub mniejsze kurde.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
xenex, sam jesteś wieśniakiem skoro tak uważasz.
Każdy ze wschodniej polski tak uważa swoją drogą. Na zachodzie nie ma problemów ze znalezieniem pracy, trzeba tylko chcieć.

Nie wiem jaką pensje musiałbym dostawać aby zmusić się do wyjazdu na stałe do Wa-wy.
Słyszałem opinie znajomego który pracuje w Policji w Warszawie. Uwierz mi że nie chciałbyś jej poznać. On sam jest z Wielkopolski.
Nie chce mi się prowadzić rozmów na temat które miasto Polski jest lepsze, bo równie dobrze możemy rozmawiać o zwierzątkach zamieszkujących Arktykę. Zważaj tylko na słowa, bo właśnie sobie piękną wizytówkę u mnie zrobiłeś.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Miasto jak każde inne. ma plusy ma minusy.
W perspektywie Europy, gdy myślimy o Warszawie to możemy nazywać się wieśniakami z wschodniej europy.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
oj tam oj tam. da się przeżyć, a buce są i wśród miejscowych i przyjezdnych.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
W Warszawie byłem parę razy... nie urzekło mnie to miasto. W ogóle mogę powiedzieć, że nie lubię dużych miast. Za dużo hałasu.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Xenex - tak, bo Ty mieszkasz sobie w wielkiej Warszawie to każdy inny jest wieśniakiem. A pewnie sam na to miano zasługujesz biorąc pod uwagę Twoje zachowanie ; ]. Do osób mieszkających w Warszawie nic nie mam, ale wkurza mnie taka mentalność.

I szczerze Wawa taka świetna nie jest - owszem, stolica, tak. Rozbudowana, lepsze towary w sklepach, większość imprez odbywa się tam. Ale ja i tak wolę swoje miasteczko :).

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
podpisuje siem rencami i pientami pod Elessarem, jak skącze jusz te studia to idem na kasjera do biedronki bo slyszalem ze potszebujom.

Randal

Banned
A ja, jeśli dostałbym zgodę rodziców, mógłbym się zjawić w Płocku. Warszawa za daleko!
Ja wolę swoją mieścinę !

Cedric

GołoWąs
Płock jest zaledwie 100 km od Warszawy ,więc nie wiem jaki masz problem Szczur :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
szkoda, bo jak coś to nie ustawiamy się w Płocku :trollface:

Randal

Banned
Płock jest zaledwie 100 km od Warszawy ,więc nie wiem jaki masz problem Szczur :trollface:

Jak przyjedziesz do Włocławka i powiesz mojej mamie że będziesz się mną opiekował, to może bym się w Wawie zjawił.

Do góry Bottom