O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jeśli o kimś bym tutaj miał wypowiedzieć to zdanie, to byłbyś ty Biaf. Wszędzie próbujesz udowodnić jaki jesteś arcy mądry i jak wszystko rozumiesz (a jak się da to trzeba jeszcze powiedzieć ze wszystko wina lewaków). Nudne to jest prawdę mówiąc :S

Dzięki i proszę o więcej. To zawsze pokrzepiające usłyszeć kilka słów prawdy o sobie.

To samo mogę powiedzieć o twoim komentarzu jako całości. Mimo to paluchy cię swędzą.

...*

A czemu do Włocławka nie zawitasz, ja bym cię zaprosił na coś mocniejszego. :trollface:

A ty szczur za młody na picie mocniejszych trunków nie jesteś, hę ?

A co do nielubienia mnie szczur i banda- schlebia mi to tylko

* i to jest właśnie bez komentarza (tudzież- nie będę tego komentował). No ale chyba się mądrzę.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A ty szczur za młody na picie mocniejszych trunków nie jesteś, hę ?
on ma chyba 12 lat, jak nie mniej :p . Ja pierwszy raz napiłem się alkoholu (tak porządniej) w 1 klasie gimnazjum, czyli 14 lat miałem :p . Może dzisiejsza młodzież zaczyna jeszcze wcześniej. Szczurze, a w jakich trunkach gustujesz?

aha.. już wcześniej miałem napisać, że najlepsze miasto to oczywiście Gdynia.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
promocje... grosz do grosza i będzie kokosza, ja tak często oszczędzam
najlepsze miasto to gdynia :p
a bajki chińskie też zdarza się mi obejrzeć jak tylko trafi się okazja :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
jako ze moj post 'est ostatnim w pojedynczych utworach godnych polecenia, zapodam wam cos tutaj
mam nadzieje, ze jed mnie nie zgwalci, dawno juz tu niczego nie linkowalem

[yt]dEE3v6tkVQU[/yt]

zacny melodic death metal z mej wiochy, Hamburga

przy okazji polecam nute z mojej sygny, najbardziej epickie wokale co slyszalem przy metalowych grzmotach

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
A co mnie tam. Do ściany też mogę mówić. Ciekawe czy będzie jej to schlebiać :)

Uwielbiam spory na temat czyje miasto jest najlepsze! Są absolutnie zupełnie bezsensowne, ale ludzie gotowi są się o to zabijać byle tylko udowodnić że moje jest najlepsze :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Name, o schlebianiu nie było do ciebie. Do twojej odpowiedzi odniosłem się bezpośrednio. No ale jakoś zniosę zestawienie ze ścianą, ma wszak kilka zalet.

Co do miast, to ja mieszkam w mieścinie, więc nie mam o co szat rozdzierać, ale skoro mieszkam na dolnym śląsku, to oczywiście Wrocław rządzi he he.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ano ściana ma zalety. Może być oparciem dla takiego ćwoka jak ja : D - parafraza tekstu z Hożych Doktorów.

Zmieniając temat moi kochani hejterzy, http://www.youtube.com/watch?v=MMuR2GxtVp4

Uwielbiam czytać czy słuchać o czarnych dziurach. Zajebista sprawa.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Niesamowite w czarnych dziurach jest to, że pomimo tego że łączą tunelem dwa zupełnie różne wymiary, nie można ich traktować jako przejścia. Fotony poruszające się z prędkością światła nawet nie są w stanie pokonać tego tunelu. Równie szybko jak się pojawia tak i znika ;) Właśnie kończę fizykę szkolną na astronomii. Musze przyznać że jest to jeden z ciekawszych tematów (pomijam mechanike relatywistyczną która działem jest śmiesznym, acz niesamowicie utrudniającym życie ucznia :p)

Od czarnych dziur bardziej mnie zastanawia taka abstrakcja jak granice wszechświata. Jedna z teorii głosi że wszechświat będzie się powiększał aż do nieskończoności ;)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Aż do nieskończoności? Dodając "aż" wyszło, że nieskończoność ma jakąś granicę - paradoks ;p

Dla mnie najlepsze w czarnych dziurach jest to, że jest to najpotężniejsza... rzecz w całym wszechświecie. Czarna dziura zagnie wszystko: światło, stalowy pręt, moje suchary, nawet uśmiech Dragomira. Chociaż z tym ostatnim można polemizować :trollface:

Z tego, że czarna dziura jest tunelem czasoprzestrzennym... skąd takie wnioski?

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Czarna dziura, jest takim jakby wejściem do tunelu czasoprzestrzennego. Wejściem które cie zamknie w nim na amen. :)

A co do wszechświata i abstrakcyjności pojęcia "nieskończoność" najwyraźniej naukowcy przyjmują jakąś granice dla nie skończoności. Z resztą ciężko i tak jest sobie wyborazić, że w tej chwili, jakby nie patrzeć, gigantyczny wszechświat cały czas się powiększa i wypełnia.. Właściwie nie wiadomo co.

Ciężko abstrakcyjny temat, ale również bardzo fascynujący.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Są różne teorie z czarnymi dziurami. W jakimś programie na Discovery Steven Hawking bodajże, spekuluje, że czarne dziury mogą być źródłem nowych wszechświatów. To znaczy, w naszym wszechświecie jest to czarna dziura, ale z drugiej strony jest to wielki wybuch. No bo według tego toku, gdzieś się ta materia wciągnięta przez czarną dziurę musi podziać, a jedno z rozwiązań jest właśnie takie. Być może i nasz wszechświat powstał w wyniku działania jakieś CZ w innym wszechświecie. Zagmatwane to wszystko, ale przez to fascynujące.

Cedric

GołoWąs
A ja powiem tak : Jak pojawi się jakiś program na Discovery o kosmosie ,to go obejrzę .
Ale normalnie się tym nie zajmuję . A powód jest taki ,że mój umsył jest zbyt ciasny ,by pojąć to wszystko ,więc na razie nie próbuję. :trollface:
Ale nie ma co się dziwić ,skoro niby używamy 5% możliwości naszego mózgu. :lolface:
Choć przyznam i zgodzę się z wami przy okazji ,że jest to fascynujący temat

Randal

Banned
Szczurze, a w jakich trunkach gustujesz?

Narazie w piwie a później to kto wie ...

Szczur, proszę przestań pisać tak jak piszesz, strasznie to drażni. Czasami przy pisaniu wypowiedzi nastaje moment, w którym trzeba postawić przecinek, aby zachować jej sens i spójność. W dodatku się podlizujesz paru osobom, co śmiesznie wygląda ;)

Ogólny sens zrozumiałeś, ale na przyszłość postaram sie lepiej pisać.

milioner

New Member
U mnie aż się prosi żeby wyjść na dwór i pobiegać a jak tam u was?

Randal

Banned
Jeśli chodzi o pogode to : świetna, nie mogę narzekać słoneczko ciepło do szczęścia potrzeba tylko wolnego od szkoły. Jeszcze tylko dzisiaj do szkoły i wolne :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed, nie dałeś się strollować - ale gdyby zamiast Ciebie napisał coś Wersus to pewnie uzyskałbym zamierzony efekt : D

Starość k**wa STAROŚĆ

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A tam, ja już sobie święta zrobiłem, wczoraj miałem zawody szkolne, więc nie było lekcji, a dzisiaj sobie po prostu odpuściłem. Tak czy siak, za tydzień znów trzeba będzie wrócić do normalnego bytu.. :(

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Starość k**wa STAROŚĆ

Miałbym ripostę. Ale znowu, lamalamalamalama.

A tam, ja już sobie święta zrobiłem, wczoraj miałem zawody szkolne, więc nie było lekcji, a dzisiaj sobie po prostu odpuściłem. Tak czy siak, za tydzień znów trzeba będzie wrócić do normalnego bytu.. :(

Masz wolne to ciesz się tym, a nie narzekasz, że się zaraz skończy.

Do góry Bottom