O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czemu oglądacie chińskie bajki? Myślałem, że już wyrośliście z takich rzeczy!

nie będę tego komentował w większym stopniu niż ten , bo wiem jaki masz w tym cel ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na swój sposób już skomentowałeś ^_^

Chciałeś być sprytny jednak ci nie wyszło...gdybyś uważniej czytał, może zdałbyś sobie sprawę z faktu, że napisałem...
nie będę tego komentował w większym stopniu niż ten

Tak więc, fakt skomentowałem ;p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Tak, więc fakt skomentowałem ;p

Zgoda. I na swój sposób zrobiłeś to w stopniu większym, niż zadeklarowałeś... Jak już chcesz się bawić w kotka i myszkę.

btw, zauważyłem, że za wszelką cenę chcesz się wykazać niczym niezmąconą logiką^_^. To ładnie z Twojej strony, ale nie w każdej sytuacji potrzebne i niezbędne.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
btw, zauważyłem, że za wszelką cenę chcesz się wykazać niczym niezmąconą logiką^_^. To ładnie z Twojej strony, ale nie w każdej sytuacji potrzebne i niezbędne.

Jeśli o kimś bym tutaj miał wypowiedzieć to zdanie, to byłbyś ty Biaf. Wszędzie próbujesz udowodnić jaki jesteś arcy mądry i jak wszystko rozumiesz (a jak się da to trzeba jeszcze powiedzieć ze wszystko wina lewaków). Nudne to jest prawdę mówiąc :S

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
To ładnie z Twojej strony, ale nie w każdej sytuacji potrzebne i niezbędne.

To samo mogę powiedzieć o twoim komentarzu jako całości. Mimo to paluchy cię swędzą.

Randal

Banned
Jutro znów mnie będą widzieć w Krakowie. Anyone chętny do spotkania jakiegoś, popołudniowego?

A czemu do Włocławka nie zawitasz, ja bym cię zaprosił na coś mocniejszego. :trollface:

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Szczur mieszkasz we Włocławku? Musim się kiedyś zgadać, bo czasami jak jadę z Torunia do Płocka albo odwrotnie to zatrzymuje się na 30 minut we Włocławku. Zajebistą macie promocje na dworcu w barze. Jeśli nie byłeś to ci opowiem. Jest baner z napisem "Hamburger - 4,99" albo w podobnej cenie, pod tym napis "Hamburger - 4,89" i obok jeszcze napis "Oszczędzasz 0,10zł!!!"

W życiu lepszej promocji żem nie widział. Te 10 gr możemy przeznaczyć chociażby na zapałki. Włocławek best. :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dobra promocja nie jest zła xD

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Yeed, nie dałeś się strollować - ale gdyby zamiast Ciebie napisał coś Wersus to pewnie uzyskałbym zamierzony efekt : D

Randal

Banned
Włocławek best. :trollface:

To najlepsze miasto w Polsce moim zdaniem .

A co do promocji to widziałem ale tańsze Hamburgery są pod Cauflandem ( 10 minut od Dworca)

Post numer 400 w moim wykonaniu :trollface:

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To najlepsze miasto w Polsce moim zdaniem .

Bo tam mieszkasz., ta? :trollface:

Ja bym tak o Płocku skąd pochodzę nie powiedział. Uważam jednak, że Płock to lepsze miasto niż Włocławek. Bodajże niedawno dopiero co skończyli remontować drogi wyjazdowe z Włocławka. Boże, masakra było wyjechać z tego miasta. Normalnie jadem z Płocka do torunia ok. 2 godziny i 20 minut, to dzięki remontom w stolicy keczupów jechałem 3 godziny i 30 minut. A drogi i tak macie do d*py :trollface:. No ale mam kumpele z tego miasta, która gdyby usłyszała jak wrzucam na jej miasto by mnie pewnie usiekła :D

Randal

Banned
Nie ma sie co kłócić które miasto najlepsze ponieważ każdy poda to miasto w który mieszka.
Pierwsze wrażenie nie jest najlepsze ponieważ jak się tam wprowadzałem też nie myślałem że mi się tu spodoba...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Przecież ja napisałem, że Płock nie jest najlepszy a przecież tam mieszkam ;p

No ale nic, wróćmy do Biafry ;p - żarcik.

Randal

Banned
Jak ty się kogoś Boom uczepisz to nie ma zmiłuj,no nie ??

Ale nie to pierwszy i nie ty ostatni nie lubisz Biafry.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Szczur, proszę przestań pisać tak jak piszesz, strasznie to drażni. Czasami przy pisaniu wypowiedzi nastaje moment, w którym trzeba postawić przecinek, aby zachować jej sens i spójność. W dodatku się podlizujesz paru osobom, co śmiesznie wygląda ;)

Do góry Bottom