O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jak zwalczać lewaków?

Jednym z ważnych i ogólnie stosowanych sposób zwalczania niekochających Polskę lewaków jest obcinanie im włosów. I nie chodzi mi o modelowanie głowy. Do tego jest też potrzebne specjalne narzędzie zwane kosą ew. mogą być nożyczki. Innym jest przeinaczanie nazw lewackich akcji tj. Muzyka Przeciwko Rasizmowi, oraz wymyślanie zabawnych rymowanek potępiających lewactwo.

* przykład:
o Kto słucha rege, ten rucha kolege.
* i jeszcze jeden:
o Gógnajd left sajd

padłem na pysk jak to przeczytałem :D

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Lulz, mam podobne włosy do tego typa po lewej. Efekt przejściowy hodowania długiej kity.

Cedric

GołoWąs
Wiadomość dla Yeeda i BOOma
Rozwaliliśmy rusków.
Koniec z nawałą moskali !

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Lulz, mam podobne włosy do tego typa po lewej. Efekt przejściowy hodowania długiej kity.

Włosy są po to, żeby je ścinać, a nie hodować :|

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
rok temu mialem wlosy do ramion, teraz nosze jeza 3mm
i wiecie co ? 'estem zdania arviego, ale scinac tylko na lbie, reszta niech sie bujnie wije

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Kiedyś chciałem zapuścić, ale stwierdziłem, że to wieśniactwo i stylizacja na kompota, włosy muszą być krótkie. A w wakacje to pewnie maszynką do golenia będę po łbie jeździł.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jak masz krótkie to nie jesteś trve, i won, bo inaczej oklep...tudzież podobne bzdury, co kogo to obchodzi, każdemu wygodnie i dobrze inaczej i osobom trzecim nic do tego

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Dobrze powiedziane, Drago.
Akurat na zapuszczanie włosów naszło mnie z lenistwa. Nie chciało mi się iść do fryzjera i stwierdziłem, że po co marnować pieniądze : D Ekonomiczne podejście.

Musk mi się od matmy już lasuje. Wczoraj 4 godziny nauki, dzisiaj kolejne 4... wysiadam po prostu. Czuję się mentalnie zgwałcony przez te wszystkie funkcje, wzory i symetrię równań.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wer, ja mam to samo, tyle że ja od wczoraj wkuwam kilkanaście wzorów, wiekszośc już umiem, ale to i tak za mało. Ebana szkola.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
ja walę, padłem ;;dddd

http://asset.soup.io/asset/1773/1693_91b6_500.jpeg

Cedric

GołoWąs
To sie nazywa pozytywne myślenie u polskiej młodzieży :trollface:
A nauczyciele nie wierzą w nasz geniusz

1301946082_by_chester1985_500.jpg

Do góry Bottom