O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ej, to w końcu co uznane jest za offtop? Bo taki jałowe pierdoły są... no jałowe. I bezsensowne.

RACJA! :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A ja bym ci dał buzi.

Chciało by się rzec: super, cool, luz, jestem w niebo wzięty itp...

Nie kupuję tego jednak :D. Spadówa z tanią tandetą, nie kupuję na targu, ni w Biedronce (jak mój idol uczy :trollface:) Ha, ha

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Na lekką zmianę tematu. Ma ktoś kartę PayBACK z allegro? Chcę ją sobie założyć, ale nie wiem czy są jakieś koszty z tym związane. I raczej nie produkujcie się że to kolejne przetwarzanie danych osobowych zbędnych, nagrody są drogie i bla bla. Po prostu odpowiedzcie na pytanie, resztę i tak zignoruje ; ]

Co do kawałka który się wkręca na cały dzień, to ja wyhaczyłem ostatnio

Od środy (dnia kiedy go znalazłem) już spokojnie z 30 razy przesłuchałem, miażdży ten cover ; ]

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ej, to w końcu co uznane jest za offtop? Bo taki jałowe pierdoły są... no jałowe. I bezsensowne.

Spójrz na tytuł tematu wer i zastanów się ponownie

Chciało by się rzec: super, cool, luz, jestem w niebo wzięty itp...

Nie kupuję tego jednak :D. Spadówa z tanią tandetą, nie kupuję w na targu, ni w Biedronce (jak mój idol uczy :trollface:) Ha, ha

Nie kupuj, ale wiem, że starzy kombatanci mają darmowy parking, zniżki na pieluchy i darmowe buziaki :trollface:

:*

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nie kupuj, ale wiem, że starzy kombatanci mają darmowy parking, zniżki na pieluchy i darmowe buziaki :trollface:

To wszystko prawda. Lecz te buziaki, to gratis od ładnych kelnerek, nie zaś od paskudnych kloszardów :trollface:. Pozdro.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Biafra, nie podniecaj się tak tymi buziakami od kelenerek. Jesteś już w tym wieku, że na przykład ludzie uważają że to słodkie gdy pierdzisz.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Spojrzałem na tytuł tematu, potem zobaczyłem za co dostałem warna, za co inni dostali warna i za co dostawali upomnienia i stwierdziłem, że pierniczysz Boom :)

Chciałem Ci go zdjąć, ale to nie mój, więc się nie wpierniczam ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biafra, nie podniecaj się tak tymi buziakami od kelenerek. Jesteś już w tym wieku, że na przykład ludzie uważają że to słodkie gdy pierdzisz.

Deklarujesz swą zaje***tą młodość zawsze i wszędzie (nie wspominając o swym nikczemnym wzroście ;)), powiedz mi więc: co możesz wiedzieć o marzeniach lub oczekiwaniach dziadków?

Moim zdaniem N00l, nada, nic, zero... Dlatego żegnam ozięble tego pana...

Cedric

GołoWąs
Nie wiem czemu ale do tej pory śmieszy mnie ten filmik :lolface:

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Spojrzałem na tytuł tematu, potem zobaczyłem za co dostałem warna, za co inni dostali warna i za co dostawali upomnienia i stwierdziłem, że pierniczysz Boom

No to widać administracji już solidnie odwaliło.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No to widać administracji już solidnie odwaliło.

To nawet nie jest śmieszne. Tracisz muzę, floł(w)a, czy jak to się tam zwie. Dziadek jestem to nie wiem ;)

To po niżej potraktuję jako spam, którym zresztą jest :trollface:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
cóż za agresja... ale jak mówi porzekadło "kto się czubi, ten sie lubi" czy jakoś tak to było, zatem panowie wasze wysiłki i tak prowadzą do jednego wspólnego wora :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Deklarujesz swą zaje***tą młodość zawsze i wszędzie (nie wspominając o swym nikczemnym wzroście ;)), powiedz mi więc: co możesz wiedzieć o marzeniach lub oczekiwaniach dziadków?
Przecież Boom to już stary piernik i ma darmowy parking.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Cedric - filmik jest genialny, dawno go już widziałem, tylko już trochę nieaktualny bo wyszedł prawdziwy trailer Skyrim
muzyczka epicka, bo to praktycznie kopiuj wklej z morrowinda, gdzieś już o tym pisałem zresztą

a na marginesie, widzę że tutaj jak zwykle szerzy się bratnia miłość, dobrze wiedzieć że niektóre rzeczy się nie zmieniają

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Co do Booma: jakby był ostatnią osobą na planecie, nie chciałoby mi się na niego nawet splunąć :trollface:

Do cholery jesteś w administracji i ją reprezentujesz, zachowaj jakiś poziom... Takie wypowiedzi zachowaj na prywatne rozmowy.

Prosiłem grzecznie?
Nie działa

Groziłem?
Nie działa

Ostrzegam ostatni raz. Zakończcie te spinki.

Boom ciebie też się to tyczy, bo zapoznasz się z wczasami od forum.
Chcecie się pieścić na hot line...to znajdźcie sobie ustronne miejsce do tego.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Nowy punkt w regulaminie dotyczący sygnatur. Zbieg okoliczności, że maksymalny rozmiar to taki, jaki ma obrazek w sygnie EDa?

Nie zbieg okoliczności, zmieniłem po wprowadzeniu nowych zmian.. ach te teorie spiskowe

V, obszedłeś może legalnie, nie znaczy to, że Ci będzie darowane. Heh, takich jak Ty zwą czasami cwaniakami, zamiast zgłosić lukę, wykorzystują ją. Na mnie to nie działa. Jeśli będzie trzeba, specjalnie dla Ciebie dostosuję regulamin.

Cedric

GołoWąs
Za 2 dni egzaminy ,trzymać kciuki za mnie(głównie za mnie :trollface: ) i pare innych osób z tego forum .
Szczerze to ja boję się bardziej wyboru szkoły niż egzaminu :lolface:
Bo zaraz kończą sie terminy zapisów ,a nadal nie wiem gdzie iść
216746_207939285901030_100000548805045_737250_3330986_n.jpg

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Gdziekolwiek pójdziesz - jeden kij. Ważne, żebyś wiedział co chcesz w życiu robić. We wszystkich szkołach program jest taki sam więc wiesz...

Do góry Bottom