A ja bym ci dał buzi.
Ej, to w końcu co uznane jest za offtop? Bo taki jałowe pierdoły są... no jałowe. I bezsensowne.
Chciało by się rzec: super, cool, luz, jestem w niebo wzięty itp...
Nie kupuję tego jednak . Spadówa z tanią tandetą, nie kupuję w na targu, ni w Biedronce (jak mój idol uczy :trollface Ha, ha
Nie kupuj, ale wiem, że starzy kombatanci mają darmowy parking, zniżki na pieluchy i darmowe buziaki :trollface:
Biafra, nie podniecaj się tak tymi buziakami od kelenerek. Jesteś już w tym wieku, że na przykład ludzie uważają że to słodkie gdy pierdzisz.
Spojrzałem na tytuł tematu, potem zobaczyłem za co dostałem warna, za co inni dostali warna i za co dostawali upomnienia i stwierdziłem, że pierniczysz Boom
Zróbmy rewolucję !No to widać administracji już solidnie odwaliło.
No to widać administracji już solidnie odwaliło.
Przecież Boom to już stary piernik i ma darmowy parking.Deklarujesz swą zaje***tą młodość zawsze i wszędzie (nie wspominając o swym nikczemnym wzroście ), powiedz mi więc: co możesz wiedzieć o marzeniach lub oczekiwaniach dziadków?
Boom, masz za długi nick, animowany avatar, nie zgadzasz się z administracją. Czyli...No to widać administracji już solidnie odwaliło.
Co do Booma: jakby był ostatnią osobą na planecie, nie chciałoby mi się na niego nawet splunąć :trollface:
Nowy punkt w regulaminie dotyczący sygnatur. Zbieg okoliczności, że maksymalny rozmiar to taki, jaki ma obrazek w sygnie EDa?