O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Widziałem. Coś w tym jest.

Zwaliłem sprawdzian z matmy. Był taki prosty, wychodziłem z założeniem że dostanę co najmniej 4. Przyszedłem do domu z założeniem, że dostanę co najwyżej 2. Po konsultacji z kumplami okazało się, że porobiłem banalne błędy... Wrrr.

Kozo WSP

Member
Hej panowie, każdy ma takie włosy jakich potrzebuje, obczajcie wreszcie tę prostą zasadę i skończcie mówić innym jak mają żyć. :eek:jciec: [nie wiem co to za emota, mam 50% szans, że pasuje]

edit: Jak ktoś potrzebuje korków z matmy w Krakowie, to niech da znać. Skóry nie zedrę. :p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Dobrze, gadacie. Co komu do cudzych włosów. WSP ty mi mówiłeś, że ludzie zastanawiają się gdzie jest początek tego wiru na głowie Bimbera?

Kozo WSP

Member
Hę, nie przypominam sobie. :blink: Nigdy nie interesowałem się twórczościom Justina :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Haha, prawie sie pojszczałem ;D

Electric Dragon

Majster
Weteran
To nie w tym kościele biją dzwony. Hmm kręci mnie zrobienie sobie tatuażu. A że jeszcze gościa poznałem, który się tym zajmuje...Już widzę miny domowników. Tatuaż=criminal ...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nigdy nie zrobię sobie czegoś takiego jak tatuaż... szkoda mi własnego ciała.

Kot coś mi zaczyna ciężko oddychać na kolanach. Założę się, że w przeciągu pół godziny się porzyga.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bjorny wygląda tu jak hitman ;D
Fajnie zrealizowany

[yt]92KMIrVBdpE&NR=1[/yt]

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Tatuaże są krieg, sam się zastanawiam nad zrobieniem sobie jakiegoś. Ale na razie zbieram hajsy na industriala.

Kot coś mi zaczyna ciężko oddychać na kolanach. Założę się, że w przeciągu pół godziny się porzyga.
6yzfoj.jpg

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Lol, gratuluję Boja, w końcu ktoś się załapał ;o

Wpadłem ostatnio na to przy jakimś AMV. Aż dziwne że wcześniej nie znałem. Tekst kijowy, ale jako podkład do filmików o piłkarzach nadaje się.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
O Ty mendo, pilnuj pleców jak będziesz kupował arbuza na targu.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Pilnuj pan swojego psa, bo już trzeci raz nasrał mi na wycieraczkę!

Dość, bo zaraz warnem mi się oberwie ;p

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
wstrętni spamerzy :p

kurka dokonałam spisu powszechnego przez neta, jakie durne pytania o pracę i chatę reszta pół biedy. pozatym ten generator jest tak głupio skonstruowany że na koniec wywala stado byków i na nowo trzeba odpowiadać na te same pytania. ale jakoś dobrnęłam do końca i spisałam siebie i pozostałą rodzinkę co by żadne domokrążcy nie latali po chatach, wystarczy że panie latają z ankietami dotyczącymi znanych produktów, ale te chociaż znam i prezenty zostawiają a nie pytają o inne rzeczy ;).
obowiazek odbębniony i mam z głowy

Do góry Bottom