O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jak podoba się wam Deus Exowa wizja świata ;)

[yt]SfPFM1_qPco[/yt]

http://www.sarifindustries.com/en/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Coś całkiem realnego w niedalekiej przyszłości, nawet może szybciej niż nam się wydaje... zwłaszcza, jeżeli w 2012 przylecą kosmici i pomogą nam w rozwoju.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W sumie stworzono już inteligentną protezę, która posiada bardzo duża paletę ruchów.

Btw mnie bardzo podoba się taki sposób marketingowego reklamowania produktów. Nic nachalnego. Fikcyjna firma istniejąca w fikcyjnym swiecie Deus Ex, a mimo to prezentuje się niesamowicie realnie. Polecam odwiedzić stronkę Sarif Industries :)

Jedyny słaby punkt tego filmiku było widać, jak ojciec grał z dzieciakiem. Przebijało nakładane tło.

Takie samo wrażenie miałem przy akcji z filmikiem
What's is in the box. Wszyscy myśleli, że to pod nową odsłonę Half Life'a i też była spreparowana strona projektu badawczego. I cała masa podstronek.

Dla graczy jasne do rozszyfrowania, dla ciemniaka, akcja w którą skłonny byłby uwierzyć na pierwszy rzut oka ;]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Biorąc pod uwagę to jak technologia obecnie się rozwija, a jak rozwijała się 50 lat temu to jest to całkiem prawdopodobne. Wiadomo że pewnie nie będzie to tak dobre jak prawdziwa ręka czy dłoń, chociaż z drugiej strony może być nawet lepsze.
Motyw z okiem wypasiony, chyba sam dałbym sobie wydłubać zdrowe oko aby coś takiego posiadać : p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Motyw z okiem wypasiony, chyba sam dałbym sobie wydłubać zdrowe oko aby coś takiego posiadać : p

Trzeba przyznać, że coś w tym jest. Mieć taki zoom :) Aparaty by się skończyły. na cholerę komu lustrzanka, jak w oku może mieć coś takiego :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A teraz wyobraź sobie możliwość włamania się czy tez legalnego podglądu tego, co widzi mechaniczne oko, np. synka (na filmiku gość przesłał zdjęcie z oka na komórkę). W takim przypadku, synek nie mógłby bezkarnie popić i pociupciać, chyba że miałby wyrozumiałą matkę. Sa plusy, sa minus technologii... takie zycie

Cedric

GołoWąs
Naprawdę krótki filmik ,ale jak w nim przykozaczył Fronczewski :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pytanie brzmi, gdzie jest Bojan?

Chleje darmowe drinki przy barze. Przecież on na bank nie wie, że Konfa jest :D

Bieber przyjął butlę na "baśkę"

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
bądźmy szczerzy... tylko gbury typu Yeeda tak mówią...

Cedric

GołoWąs
Nie dość że gbur to jeszcze łajza :trollface:
Nie wiem czy to znacie ale wrzucam
44625-pec-komputera.png

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator

Coś słabo u ciebie z analizą treści. Skoro, Boom przed chwilą napisał, że użył tego określenia oznacza, iż nie tylko gbury pokroju yeeda tak mawiają.

Na bakier z podstawami logiki.

Btw na "baśkę" to klasyka. Nie wiem z czego tu się śmiać :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Yeed, ja też nie wiem. Miałem może z 10 lat i graliśmy w warszawę. Powiedziałem do bramkarza "daj na baśkę" a wszyscy się spytali "że co?"

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Byłeś jak Krzysztof Kolumb Języka polskiego. Wyprzedziłeś swoich rówieśników o lata świetlne ;D

Kozo WSP

Member
Pewno Baśka to już forma archaiczna. Teraz się przyjmuje na trollface, albo coś jeszcze innego. :p

Do góry Bottom