O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Abi ,użyj seksapilu ,to zawsze działa
Na pewno wkrótce znajdzie się taki robol który Ci pomoże. :trollface:

może i by zadziałało ale trzeba jeszcze jakoś wygladać ;)

hehe z tego wszystkiego o mało nie zedytowałam tobie posta, bo kliknęłam 'edytuj' zamiast 'odpowiedz', hehe czas patrzałki zmienić bo może być niebezpiecznie ;)

edit: i jeszcze naspamowałam aż 4 razy ten sam post, no pięknie :trollface:

Cedric

GołoWąs
może i by zadziałało ale trzeba jeszcze jakoś wygladać ;)

hehe z tego wszystkiego o mało nie zedytowałam tobie posta, bo kliknęłam 'edytuj' zamiast 'odpowiedz', hehe czas patrzałki zmienić bo może być niebezpiecznie ;)

edit: i jeszcze naspamowałam aż 4 razy ten sam post, no pięknie :trollface:
Oj abi,aż mnie korci ,żeby ci warna wstawić :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Abi ,użyj seksapilu ,to zawsze działa

Co do teenagenta ,to zaczynam prace w Unreal Development Kit ,więc oczekujcie za jakiś czas (niestety sam pracuję)remake'a teenagenta z grafiką z Bulletstorma :lolface:
A jeszcze raz muszę przejść TA bo niezbyt pamiętam fabułę

Cedric, źle stawiasz przecinki, tzn. przecinek stawia się po wyrazie, a nie przed następnym wyrazem w zdaniu. Powinno to wyglądać tak:

Abi, użyj seksapilu, to zawsze działa

Co do teenagenta, to zaczynam prace w Unreal Development Kit, więc oczekujcie za jakiś czas (niestety sam pracuję)remake'a teenagenta z grafiką z Bulletstorma :lolface:
A jeszcze raz muszę przejść TA bo niezbyt pamiętam fabułę
Już któryś raz z kolei rzuca mi się to w oczy, a że nikt nie reaguje, to ja postanowiłem zwrócić Ci na to uwagę ;).

Co do przygodówek, to grałem jeszcze kiedyś w niejakiego Floyda, strasznie odjazdowa gierka, ale bez solucji ani rusz. No przynajmniej ja bym jej inaczej nie ukończył.

A w tego Teenagenta muszę sobie pyknąć :).

Cedric

GołoWąs
Kim ty jesteś by zwracać mi uwagę ! :lolface:
A na serio ,szczerze sam tego nie zauważyłem :trollface:
Props za uwagę :cool:

Btw .Odnawiamy projekt z modem o GUpie.
Tylko będzie raczej w Gothic 2 a nie 1.
Jest ktoś chętny ?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
75-Wybierz-mnie-Mnie-wybierz.jpg

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Kot prosi by w kontrakcie zagwarantowano mu darmowy posiłek na stołówce i miejsce do srania. Kuwetę znaczy się. I jakiś kłębek by się przydał.

W zamian kot zaoferuje swoje niesamowite zdolności programowania.

Cedric

GołoWąs
Kot prosi by w kontrakcie zagwarantowano mu darmowy posiłek na stołówce i miejsce do srania. Kuwetę znaczy się. I jakiś kłębek by się przydał.

W zamian kot zaoferuje swoje niesamowite zdolności programowania.
A co kot potrafi zrobić ?
Dialogi,miecze runiczne,NPC?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
warny to ja mogę wam a nie wy mnie ;),
biaf oj tam czepiasz się spacji przed znakami interpunkcyjnymi, ced pocieszę cię - ja piszę z małej litery bo mam lenia, robię byki hehe jak nie jeden polityk,

mod? znowu pomysł na moda? fajnie tylko czy ponownie nie skończy się na planach a potem wielkim nic? już to przerabialiśmy :D.
kociambry do pomocy? mrauuu tylko one zdecydowanie mają inne zainteresowania, więc boomciu musisz się inaczej wykazać.
właśnie patrzę jak moja zbója słodko śpi przykryta kockiem jak mały niemowlak ;).

a może jutro czacik ok 20:30?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe z tego co widać to ten lubi wodę :p
boomciu ależ ty sie ostatnio napaliłeś na sierściuchy, czyżbyś się w nich zakochał? może ci takie na bateryjki kupimy skoro na żywe masz uczulenie, będziesz o niego dbał jak o żywego, ale nie będziesz musiał sprzątać kuwety, karmić prawdziwym żarciem, nie poniesiesz kosztów na weta, tylko od czasu do czasu kupisz baterie ;)

Randal

Banned
Boom całkowicie się z tobą zgadzam.

A tak przy okazji to trzeba naszego Prezydenta nauczyć ortografii.

Do góry Bottom