O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No, to teraz w ramach zachęty do zakasania rękawów na działy Hobby, gildie i wszystkie pogaduszkowe dajemy klauzulę, powiedzmy, 3 kafle postów i tyle : D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Eee, tu się mało dzieje? W Bractwie non stop ktoś coś pisze, tutaj może i nie, bo nie ma o czym. Ja tam nie narzekam forum umiera, bo jest tak jak zawsze. Zamiast narzekać, ruszcie d*py i rozruszajcie ten cyrk.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Mi tam wystarczy to, co jest tutaj. Tematów do dyskusji trochę brak, bo ile można gadać o Risenie 2? I tak dużo postów (według mnie) napisałem o nowym Ryśku. Dla mnie jest dobrze tak, jak jest. Szkoda, że nie ma SB, ale da się to przeżyć przecież. Always look on the light side of GUp! :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Bright side ; )

Co się dziwić że tu zastój, jak jest jeden temat do pisania bzdur jak na SB. Zmontujcie kilka dodatkowych o muzyce, o filmach (nie konkretnie o jednym) i piszcie. Tylko po co, skoro narzekanie jest fajne i wygodne.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Feo, z tego co pamiętam light też było. Chyba xD

Btw. jak patrzę na zwiastuny Batmana: Arkham City to naprawdę mam wrażenie, że ta gra będzie świetna.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Było, ale przeważnie używa się słowa bright : ]

Ee, Batman? Nie widziałem nigdy gry Batman, chociaż film lubię w grę chyba bym nie zagrał : p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ee, Batman? Nie widziałem nigdy gry Batman, chociaż film lubię w grę chyba bym nie zagrał : p
Gra im wyszła nad wyraz bardzo dobra! Kontynuacja będzie jeszcze lepsza.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A to może sprawdzę raz kiedyś. Chociaż pewnie to gra pokroju Mirrors Edge?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
http://www.youtube.com/watch?v=BgqP7Wdbf2I

Zobacz sam. Szczerze polecam.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wiecie, co jest ciekawe? Że od dłuższego czasu bez przerwy ktoś narzeka jak to mało się dzieje, a sam nic nie robi : )
Kurde, jutro to dziesięciolecie wydania gothica. Szczerze mówiąc nie chce mi się jakoś szczególnie w niego grać, ostatnio chyba ze 2 lata temu przeszedłem i od tego czasu mnie nie ciągnie, ale z okazji jublieuszu chyba przejdę, nawet jeśli mam się trochę zmusić : )

Btw Abi, z tego co wiem grasz na laptopie. Twój też się tak nagrzewa i zaczyna głośno syczeć podczas gry?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
tak syczy jak stary dziadek łapiący tchu ;). najgorzej jak ma za ciepełko na moich kolankach, więc jak zaczyna się drzeć to robię jemu małe wietrzenie ;). oczywiście jak syczy to spowalnia wszystko, ale już się do tego przyzwyczaiłam

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Uroki laptopów :p Ja mojego przez okno poddaszowe wystawiam czasami, chłodzenie pierwsza klasa, zwłaszcza jak na dworze CIACH

Radzę uważać na słownictwo.

dobrze już dobrze :p

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ja bardzo chętnie coś zrobię. Dajcie mi zadania gildiowe zlecać :). I już się coś zacznie dziać.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
http://allegro.pl/cukier-diamant-niemiecki-najtaniej-i1502363929.html

haha, przyszło kupować cukier na allegro. Do tego ten tekst kolesia "Moje możliwości to max 1.5 tony na tydzień" . :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Będę weekend w Białymstoku...nawet jak ktoś chętny na spotkanie to nie ma czasu; p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Weekend? W sumie mógłbym przyjechać, ale znając życie to nie będę miał czasu... jak spotkania, to tylko wakacje.

Chodzi mi oczywiście o Białystok ;p

Do góry Bottom