Ma ktoś z Was pierwszy numer CD-Action? Kumpel uzupełnia kolekcję i brakuje mu paru numerów, w tym pierwszego. Jeśli ktoś chciałby odsprzedać, niech napisze do mnie na gg.
A jak tam głośniczki się sprawują? Ja ostatnio kupiłem Walkmana za 300 tysięcy i kurde słaby dźwięk coś jest, chyba kabelki w słuchawkach nie są robione na zamówienie czy coś tam, kij z nimi kupie nowe - lepsze.
:lolface: :lolface: :lolface: :trollface: :trollface: :trollface:
Rozruszałem trochę ten temat, ale okazało się, że metody były zbyt kontrowersyjne. Wykazałem skruchę, nie pisząc nic..., a tu zmoka..., nuda nudę poganie i nic się nie dzieje. Widocznie kontrowersje są potrzebne, bo zwykłe tematy już nie dają rady...h34r:
Bleh, mam znowu przyjechać i kogoś czapką/kaszkietem atakować ? Sry że mnie na czacie nie było wczoraj, totalne odcięcie po kilku dniach ostrego zaperholu w pracy. Pracy na swój rachunek. Po prostu padłem w drzwiach i obudziłem się koło północy yba
wersus, ostrożniej ze słownictwem, okej? znowu mam przypominać, że to nie sb?
Pomyśl sobie, że przyczyniłeś się do tego wielkiego nic. Uwielbiam typów co nic nie robią, a potem narzekają, że było źle.
Nie wiem jakich fajerwerków się spodziewaliście... Jakie podejście taka rozmowa
Nie rozumiesz;p Działo się to, że było fajnie i miło. "Nic" jest odniesieniem do Booma na Facebooku: spytałem, co mnie ominęło na czacie, on napisał, że nic.
Wszystko trzeba tłumaczyć -_-
No niestety, powszechny dostęp rozleniwia. Po co pisać posty, jak można pogadać na gadu? Albo coś innego. Sztuka pisania zanika, co za tym idzie czytania ze zrozumieniem również, a ciągnąc temat dalej to nawet boje się myśleć do czego jeszcze dojdziemy. Społeczeństwo się rozleniwia i to by było na tyle.
Do 5k jeszcze dużo postów mi brakuje ;D baaaardzo dużo. Ale tera nie mam czasu się takim rzeczami zajmować
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.