O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
ZAPYTANIE:

Ma ktoś z Was pierwszy numer CD-Action? Kumpel uzupełnia kolekcję i brakuje mu paru numerów, w tym pierwszego. Jeśli ktoś chciałby odsprzedać, niech napisze do mnie na gg.

/KONIEC ZAPYTANIA

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A jak tam głośniczki się sprawują? Ja ostatnio kupiłem Walkmana za 300 tysięcy i kurde słaby dźwięk coś jest, chyba kabelki w słuchawkach nie są robione na zamówienie czy coś tam, kij z nimi kupie nowe - lepsze.
:lolface: :lolface: :lolface: :trollface: :trollface: :trollface:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Biafra, nie wchodź więcej pod wpływem na forum... taka dobra rada na przyszłość.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A co taki dziś wysyp Biafrów...? Przez tego Walkmana ze złymi kabelkami :trollface:???

Biafra, nie wchodź więcej pod wpływem na forum... taka dobra rada na przyszłość.

No patrz, bez Ciebie nie wpadłbym na to... Dobrze panie Bojka, nie będę po pijaku wchodził na forum ;).

Biafra nie bój żaby, BSTU już pracuje nad piosenką o Tobie :trollface:

Teraz dopiero zaczynam się bać... Bo to nic dobrego o mnie nie będzie ehhh. Ale dowiem się w końcu prawdy o sobie :lolface:.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Działo się coś ciekawego na chacie? Bo mam wrażenie, że gówno było, jest i będzie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Działo się coś ciekawego na chacie? Bo mam wrażenie, że gówno było, jest i będzie.

Rozruszałem trochę ten temat, ale okazało się, że metody były zbyt kontrowersyjne. Wykazałem skruchę, nie pisząc nic..., a tu zmoka..., nuda nudę poganie i nic się nie dzieje. Widocznie kontrowersje są potrzebne, bo zwykłe tematy już nie dają rady...:ph34r:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Bleh, mam znowu przyjechać i kogoś czapką/kaszkietem atakować ? Sry że mnie na czacie nie było wczoraj, totalne odcięcie po kilku dniach ostrego zaperholu w pracy. Pracy na swój rachunek. Po prostu padłem w drzwiach i obudziłem się koło północy yba

wersus, ostrożniej ze słownictwem, okej? znowu mam przypominać, że to nie sb?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pomyśl sobie, że przyczyniłeś się do tego wielkiego nic. Uwielbiam typów co nic nie robią, a potem narzekają, że było źle.
Nie wiem jakich fajerwerków się spodziewaliście... Jakie podejście taka rozmowa ;)

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie rozumiesz;p Działo się to, że było fajnie i miło. "Nic" jest odniesieniem do Booma na Facebooku: spytałem, co mnie ominęło na czacie, on napisał, że nic.
Wszystko trzeba tłumaczyć -_-

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
oj tam... na czacie działo się i działo, raz lepiej raz gorzej... wszystko zależy o jakiej porze ;)
żałujcie że was nie było :p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
tak se mysle, ze moze warto byloby sprowadzic esbe zurück, wsio pomalu siada

[yt]4YZBNfYvIMs[/yt]

Vendetta

Deathproof
VIP
Usunięcie sb miało na celu rozruszanie forum. Jak widać nie pomogło, wręcz przeciwnie.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Więc trzeba przywrócić sb, coby było równowaga : D

Ja zablieł i leżu w postieli. No i pykam sobie w CoD4 ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wasza równowaga to spamienie na sb i zamulanie. Na taką równowagę mówię NOŁP

9 postów do magicznych 5 kafli :)

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
No niestety, powszechny dostęp rozleniwia. Po co pisać posty, jak można pogadać na gadu? Albo coś innego. Sztuka pisania zanika, co za tym idzie czytania ze zrozumieniem również, a ciągnąc temat dalej to nawet boje się myśleć do czego jeszcze dojdziemy. Społeczeństwo się rozleniwia :) i to by było na tyle.
Do 5k jeszcze dużo postów mi brakuje ;D baaaardzo dużo. Ale tera nie mam czasu się takim rzeczami zajmować :)

Do góry Bottom