O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
ja ci sie tu ladnie rozpisuje w peemach, a ty mnie tak jedziesz
sanjiicon.png
Ależ Nau, to był tylko dowód mojego uznania, że w końcu w moich oczach zyskałeś szacunek i stałeś się... normalny? Dojrzały? Z tego powodu Ci gratuluję. :D

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Całkowicie abstrahując od niebywałej popularności mej persony jako moda, gdyby nazwano mnie najlepszym modem na GUpie i tak nie byłoby się czym chwalić.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
No daleko Ci do tego było, tak samo jak i mi. Najlepsi moderatorowie przeminęli z najlepszymi latami forum. Jak ja zostawałem zielonym to było kilku niedobitków.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Najlepsi, srepsi. Raz, że było się młodszym to i starszych się postrzegało inaczej, dwa że nostalgia, a trzy, że był większy ruch to i większy był kładziony nacisk na regulamin i wizerunek moda. Umówmy się, jak Ticz się pojawił w moderce to już słabo było z tym wizerunkiem ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Boom to cos o tobie z niezależnych ust na gorąco. Bo czytając twój post ludzie padają ze śmiechu.

nie bede cisnal boomowi publicznie
nie bede
chcialem mu napisac, że jak on sie pojawil w moderatorni ze swoim byciem ponad regulaminem to juz wtedy bylo slabo.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie wiem czyj to cytat, pewnie Namki.

Tym niemniej bywało tak jak jest w cytacie, a bywało i odwrotnie. Wszystko zależało od rozkazów z góry. Dawno to było i teraz nie przytoczę żadnych przykładów.

A to, że padają, fajnie że mają z czego. Ale poza dwoma, trzema przypadkami, lata mi koło nosa co o mnie myślą czy piszą.

Tami gwiazdom jak Giflion czy nie wiem, Strażnik Świątynny też się zdarzały różne wpadki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Autor to wyżej, zdecydowanie wyżej w hierarchii :)

, lata mi koło nosa co o mnie myślą czy piszą.

Powtarzasz to jak mantrę, a potem uciekasz bo już nie możesz tego słuchać ;)

Hm..nie smuci cię fakt, że ktoś może powiedzieć ci vice versa? I tyle wywodu idzie na marne ;/

Wszystko zależało od rozkazów z góry.

W końcu na odpiedalanie trzeba było mieć rozkaz z samej góry.

ja tam odpiedalałem bez rozkazów xd Ale najlepsze numery robiłem zanim byłem w administracji ;)

A mnie recenzja Szkeletona utwierdziła w moim dotychczasowym twierdzeniu na temat recenzowanej przez niego gry. Recenzja dobra i mówiąca prawdę, do bólu, ale szczery trza być! :]

Może i szczerze ale pracy za takie recenzje to byś nie dostał chopie. Zero Marketingowego zmysłu ;p
A to umiejętność redaktorów od giercowania czasem nawet gówno opisać tak jakby pachniało :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie chodzi o to, że ktoś mi kazał się wygłupiać, ale że inni odwalali i Góra miała to gdzieś to i ja się wygłupiałem. Bo było można.

Powtarzasz to jak mantrę, a potem uciekasz bo już nie możesz tego słuchać

Hm..nie smuci cię fakt, że ktoś może powiedzieć ci vice versa? I tyle wywodu idzie na marne ;/

Niech mówi vice versa, generalnie kogo powinno obchodzić zdanie kompletnie obcych mu osób?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No tak ale piszesz dla tych obcych ludzi.
Po co się produkujesz skoro i tak nikt tego nie słucha i nie przywiązuje do tego wagi?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie mam na myśli dyskusji, teorii itd itp. Tylko mam na myśli, że nie interesuje mnie jakie kto ma o mnie zdanie (poza tymi dwoma, trzema osobami). W innym wypadku jestem ciekaw czyjiś teorii na dany temat i tego kto ma jakie zdanie. Natomiast, jeśli komuś coś nie pasuje w mojej osobie, to koniec końców jakie to ma znaczenie. Skończyliśmy już?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Wiem, że rozmawiamy, na migi mi to nie wygląda ;p

Po prostu chyba są ciekawsze tematy nawet jak na werbalny nocnik, którym jest ten topic ;p

Btw. zamieściłem posta w temacie Co Dalej i nikt nie raczył się wypowiedzieć :(

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Boom to cos o tobie z niezależnych ust na gorąco. Bo czytając twój post ludzie padają ze śmiechu.

brzmi jak cytat od czerwonego z prawie że kresów wschodnich, ale co ja tam wiem.
przestańcie tu wylewać swoje gorzkie żale, i tak wszyscy wiemy, że Shawn to był najlepszy moderator w historii.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Kiedyś, parę lat temu na moim forum o tematyce różnej drugi admin zrobił wśród ludzi rekrutację na nowego moda, bo dwóch starych odeszło w jednej chwili. Wybrał swojego kumpla, największego sukinsyna, rasistę i wulgarnego dzieciaka (ale kumpel w końcu!). Wszyscy się trochę zdenerwowali. A drugi admin powiedział, że ja powiedziałem iż ja dałem mu wolną rękę - co było prawdą, ale w końcu dałem mu admina, żeby mnie odciążył trochę. Jak to wszystko zobaczyłem, to zrobiłem "Co jest ku***?" i pozbyłem się ich obu. Facet był modem przez 2 minuty, a admin przez 2 tygodnie był na swoim stanowisku. Sam wybrałem trzech nowych modów i dwóch starszych modów wybrałem na junior adminów i dałem im takie prawa, że jeden był odpowiedzialny za jedno, drugi za coś innego. I wszyscy byli happy.

Ale i tak mówiono na mnie "Bloody Cris" od czerwonego koloru pewnie. xD

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie trafiłeś dragu.
Co do kresów, to ja zawsze twierdzę, że mieszkam w centrum Polski. Kresy to tam, za Lwowem, kiedyś je odzyskamy ^^

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Co do kresów, to ja zawsze twierdzę, że mieszkam w centrum Polski. Kresy to tam, za Lwowem, kiedyś je odzyskamy ^^

Racja. Jeszcze będziemy od morza do morza, a kresy odzyskamy ;d

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A to ja nie byłem najlepszym modem w historii ? : (

Do góry Bottom