O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Rozmawiać, nie spamować bezmyślnie :) Bo o ile pamiętam to jednym z powodów usunięcia sb była szerząca się tam głupota,tak?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dla mnie to ogromna różnica. Ale widać jestem chyba jedyny który ją dostrzega ;) Tak czy siak posty o zawartości:

nie znajdują miejsca nawet w temacie do pogaduszek.

Fajny kawałek : )

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Baal, nie pojmujesz głębi bijącej z tego posta.

Ja gram w Skyrima.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dotarłes do misji Przedświt?

Jak kończę misję i gadam z boginką, która daje mi przedświt we władanie to latam w powietrzu, jak kończymy rozmowę to powinienem zlecieć wprost przed jej kapliczkę a ja spadam gdzieś w górach i się zabijam ocb!!! i cofa mnie do ostatniego zapisu.

jakieś złote porady co z tym zrobić?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Hmm, ja czegoś takiego nie miałem. Najwidoczniej jakiś bug. Instalowałeś patcha?

Masz tak po wykonaniu misji, czy przy przyjmowaniu?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
było jak człowiek wziąć skyrim od razor1911 a nie z półki sklepowej, bo ja nie miałem takiego problemu, eh te pirackie wersje gier, same problemy z nimi;

nie jestem pewien czy to zadziała, ale chory pomysł mam żebyś zrobił osobny save tuż przed wylądowaniem na ziemi i go wczytał, jeśli dobrze myślę wtedy nie powinieneś oberwać od upadku, ale pewnie nie

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
a jest już patch do Skyrima?

Wyrzuca mnie jak skończę rozmawiać z boginką..zaliczenie misji jest jak wyląduje na ziemi a mi inie zanim wyląduje...shit fak

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Aktualnie jest wersja 1.1, niedługo wyjdzie 1.2. Możesz jeszcze spróbować przejść do innej lokacji i wrócić do posągu, ale nie wiem czy coś to da.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zwykły bug. Normalnie powinieneś spadać w dół i powinno Cię teleportować obok kapliczki.
Ewentualnie kod tgm, a potem go wyłączyć.

Normalnie są takie błędy, u mnie akurat nie mogę robić zadań od Towarzyszy.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ja nie wiem co Wy macie za pirackie wersje, u mnie wszystko działa bez zarzutu :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zastanawiam się czy problemem mógł być fakt, że misja aktywowała mi się dopiero jak wlazłem do komnaty a walkę rozpoczynałem jeszcze zanim misja się aktywowała bo pakowałem łukiem z dystansu. Jak przez Steam gram to automatycznie się poprawki zasysają więc zakładam ,ze ten 1.1 już mam.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Yeed dla twojej wiadomości : nie było wersji 1.0
Od razu dali 1.1

Mi misja przedświt się aktywowała gdy ten posąg mnie wolał gdy wyszedłem z komnaty ;f

Do góry Bottom