O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Mamy dopiero październik, a ja już mam wszystkiego dosyć, własnie przez nich.
A jeszcze całe 4 lata użerania się z nimi czeka. Więc szukam jakiegoś sposobu na pozbycie się problemu ;d

Niby pozbycie się ich powoduje pozbycie się problemu, ale nie mam kasy na płatnego zabójcę :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
no co ty, tyle lat żyjesz na tym świecie a jeszcze nie nauczyłeś się jak koegzystować z kretynami, przecież to większość populacji; a jak przez nich masz wszystkiego dość to słaba psychika żeby przejmować się ludźmi bez znaczenia :trollface:

z jednej strony, jak to mówi stare polskie przysłowie - obić, wjebać, nic się nie bać; no ale skoro jesteś zbyt wyrafinowaną osobą pełną poczucia swojej wyższości - które równie dobrze może być efektem dunning-krugera, to cóż, masz problem, którego naturę opisałeś dość lakonicznie więc trudno nam go zgłębić i zaoferować radę

Cedric

GołoWąs
[quote name='Dragomir' timestamp='1318448334' post='304907']
no co ty, tyle lat żyjesz na tym świecie a jeszcze nie nauczyłeś się jak koegzystować z kretynami, przecież to większość populacji; a jak przez nich masz wszystkiego dość to słaba psychika żeby przejmować się ludźmi bez znaczenia :trollface:
[/quote]
Tyle, że do tej pory nie było takiego natłoku kretynów na raz :trollface:
Trafiał się jeden, dwóch, ale nie aż tyle, ile jest teraz :trollface: ( Ci przedstawieni na obrazku to tylko garstka )
Z jednej strony wiem, że skończą na ulicy, ale z drugiej strony chce mieć wyrobiony porządny status pośród tych ludzi. Sam nie wiem czemu

[quote name='Dragomir' timestamp='1318448334' post='304907] z jednej strony, jak to mówi stare polskie przysłowie - obić, wjebać, nic się nie bać; no ale skoro jesteś zbyt wyrafinowaną osobą pełną poczucia swojej wyższości - które równie dobrze może być efektem dunning-krugera, to cóż, masz problem, którego naturę opisałeś dość lakonicznie więc trudno nam go zgłębić i zaoferować radę [/quote]
Do tej pory ignorowałem ich, ale staje się to zbyt męczące dla mnie ;d
Problem polega na tym, że codziennie jestem witany przepychanką , wyzwiskami itp a nie mogę nic na to zaradzić.
Zgłosić tego nie ma sensu bo osób które to mi robią jest więcej, a w szkole więcej osób = Ci co mówią prawdę
Próbowałem dotrzeć do nich na spokojnie, ale to tak, jak mówić do ściany. Mógłbym się zniżyć do ich poziomu i się tłuc, ale jak ja rozwalę ich, to wylecę ze szkoły, a jak oni mnie rozwalą, to im nic się nie stanie. I w ten oto sposób problem ciągnie się dalej...
Tylko nie wiem czemu ja akurat musiałem zostać kozłem ofiarnym w klasie, bo nic im nie zrobiłem...

Sorry, za takie niespójne wytłumaczenie, ale spisuję myśli jak leci ;p
No i za to, że takimi pierdołami zawracam wam d*pę ; d

Elessar

Inkwizytor
Weteran
W takiej sytuacji, jeśli jesteś bez przerwy obiektem jakichś prymitywnych drwin i zaczepek, w ogóle nie reaguj. Primo, zaafiszujesz swoją wyższość a o to Ci chodzi, secundo zaczną się irytować i w końcu im się znudzi - prawdopodobnie chodzi im tylko o to, żeby wywołać w Tobie złość, poczucie osaczenia itd.

Ewentualnie możesz nie bawić się z okazywaniem wyższości i tego typu pokazówkami i po prostu zmienić szkołę :D. Wiem, to da im poczucie satysfakcji.. chociaż jak się zastanowić, to kogo to obchodzi? Niech sobie myślą, że są tacy wspaniali.

Ave

Cedric

GołoWąs
1 sposób nie pomaga,Na jeden dzień znajdą sobie kogoś innego, a na drugi zaczyna się to samo..Zaś nad drugim rozmyślałem, ale i tak muszę jeszcze 8 miesiecy wytrzymać, bo na drugą klasę dopiero mogę się przenieść.
Ale żal mi tego, że wtedy nie dostanę papierka zawodowego ; d

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
dokonaj nieudanej próby samobójczej, zostawiając wiadomość że to ich wina, jeśli będziesz przekonywujący to zniszczysz im psychikę do końca życia, zemsta będzie słodka

efekt będzie silniejszy, jeśli nieudana próba się nie uda i w rezultacie będzie udana

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Zniszcz ich psychicznie. Jotpeusze mają to do siebie, że są mocni jak dochodzi do konfrontacji fizycznej, w pojedynku umysłowym szanse mają niewielkie :trollface:

Cedric

GołoWąs
Genialny pomysł Drago, tak zrobię. Dopiszę Ciebie, jako autora pomysłu :trollface:
Zniszcz ich psychicznie. Jotpeusze mają to do siebie, że są mocni jak dochodzi do konfrontacji fizycznej, w pojedynku umysłowym szanse mają niewielkie :trollface:
:trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jebnij w pysk jak nie będzie się spodziewał, zobaczy, że nie jesteś jakiś tam pachołek i przestanie sobie żartować. Tylko wybierz szefa, a nie jakiegoś tam dresa niskopoziomowego.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jebnij w pysk jak nie będzie się spodziewał, zobaczy, że nie jesteś jakiś tam pachołek i przestanie sobie żartować.

Patrząc na numer 2 to wątpię czy to dobre rozwiązanie, bo Ced nie obraź się ale szczawik jesteś i rozwiązania siłowe nic tu nie dadzą w twoim przypadku.

Gaz rurka w dłoń i przetracić skr*** nogi :trollface:

Z reguły takie matoły muszą albo spotkać kogoś silniejszego od siebie, wtedy respekt bo wiedzą, że nie podskoczą albo zakumpluj się z jakimś koksem znanym na szkolę. To tez jest przyczyną rispektu. Myślenie u takich ludzi jest jak budowa cepa.

Albo poproś Rysia, on ma w Rispekt głos i niech im przemówi do rozumu. Od biedy banda Gupa zjeżdża pod twoją szkołę ;d

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Stary, nikt ci w takiej sprawie nie pomoże na forum, musisz sam wykombinować co zrobić. Ja pewnie bym spróbował wpieprzyć jednemu czy drugiemu, choćby i z zaskoczenia zacząć, jak się nie uda to co najwyżej ci gębę obiją i będziesz miał jeszcze bardziej przesrane. Ale jakoś to musisz załatwić, chyba że chcesz czekać aż im przejdzie, a zwykle nie trwa to kilka miesięcy, a cały okres nauki.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ekhm, nie żeby coś, ale nawet jakbyś takiemu jednemu mordę obił to zaraz wstawili by się za niego dwaj pozostali koledzy, o ile nie więcej.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Daj znać, wpadnę z ziomkami traktorem pod twoją szkołę.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Arven, też prawda ;D

Dobrze by było, gdybyś miał kogoś za sobą, kto by się wstawił za tobą.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
no ale jakbyś dał najważniejszemu po mordzie, i to grubo, nawet kiedy by cię obili, to by zobaczyli że jesteś wariat i daliby ci spokój; ale jak już wiedzą że piz*a jesteś to i to nie zmieniłoby nic, pierwsze wrażenie jak wiadomo jest najważniejsze :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zakumpluj się z kibolami łódzkimi. jak ci tak 300 chłopa z maczetami za plecami będzie stało to pokolenie jotpeków ci da spokój;d O ile wiem to Najemnik ma tam kontakty z nimi bo on jest z widzewa.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Nie rozumiem takich problemów... Na ogół po nikim nie ciśnie się "za darmo" - jak nie wyskoczyłeś z tekstem typu: "a pani zapomniała o kartkówce, miała dziś być!" albo nie zapraszałeś na randkę naziola, to sobie odpuszczą, bo nie będziesz dostarczał rozrywki. Ced, już chyba yeed o tym wspominał - naucz się żyć w społeczeństwie :p

Do góry Bottom