O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Vendetta

Deathproof
VIP
tze sie czepiacie good bijacz yeda, dzieki niemu mozemuy pisack i mamy shotboxa co sobote:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Pisz normalnie bo kolejnego warna zarobisz^^
ni poprawiaj mnie tu xd
Aż tak chce ci się żartować?
Sry, ze tak pisalem, bylem chory :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
http://www.flickr.com/photos/58826350@N02/

Lubię cosplaye, ale tutaj widać zaangażowanie.

Za godzinę do pracy, wieje wiater, nie chce się.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wszystki hejterom, chcącym mi pocisnąć odpowiem

Słyszeliście, iż powiedziano: Oko za oko, ząb za ząb?

A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto uderzy w prawy policzek nadstaw mu i drugi.

A temu, kto chce się z tobą procesować i zabrać ci szatę, zostaw i płaszcz.

A kto by cię przymuszał, żebyś szedł z nim jedną milę, idź z nim i dwie...

Pie******* się :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Wiedziałem, że w ostatnim spoilerze będzie taki surprajs xd Trzeba było zrobić tylko 4, wyszedłbyś chociaż na dobrego kłamcę :trollface:

Cedric

GołoWąs
Panowie, to jak w końcu ze spotkankiem ? O której się spotykamy ?
Mam duży sprawdzian z русский язык w czwartek i mogę jedynie 2-3 godziny poświęcić na tę impreze / melanż/ popijawę/ to coś.
A mniej więcej od 15-19 mam przedział czasowy w którym mógłbym się z wami spotkać

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Meczyk zajebisty, szkoda że remis. k**wa j**ana mać.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Cześć, jestem Vas i jestem leniwy.

Ktoś ma banner GUP?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A kto zjebał? Legionista : ]
Mimo wszystko. Taki remis to jak wygrana prawie : ]

MadMack

Forumowy lol
Ale to i tak zapewne dlatego, że Niemcy grali słabo...
...a nie, że Polacy grali dobrze, bo to akurat jest niemożliwe.

Pozdrawiam,
MadMack

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Trzeba przyznać, że Wawrzyniak spieprzył sprawę, zarówno przy drugiej, jak i przy pierwszej bramce. Tak czy siak, z remisu wypadałoby się cieszyć, bo Niemcy ewidentnie grali na pół gwizdka. Aczkolwiek niedosyt pozostaje, szczególnie, że do zwycięstwa zabrało może 10 sekund...

Karpielek

VIP
VIP
Wychodzi na to, że passa będzie trwała, a tak nie wiele brakowało. W sumie, gdyby nie Szczesny też byłoby nieciekawie, zaś Peszko też zmarnował 3 sytuacje.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ostatnio dojczalndzi lubują się we wsadzaniu nam goli w doliczonym czasie...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Peszko pokazał to co pokazywał też w Lechu, bardzo dobrą szybkość i przyspieszenie i zupełny brak zimnej głowy do strzelania bramek na stówkach... szkoda. Za to Szczęsny - co ten gość wyprawiał...

Electric Dragon

Majster
Weteran
heh pierwsze dwie bramki strzelone od 31 lat. Smuda ma rację i go popieram, więcej meczy z silnymi zespołami. W końcu w przyszłym roku euro i z europejskimi drużynami gramy a nie ich PZPN wysyła do korei czy gdzie tam w Azji.

Cedric

GołoWąs
Przeglądam sobie demoty i to mnie totalnnie rozłożyło na łopatki :D
1314713769_by_kudlaty82_500.jpg

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
On ogląda demoty ; o

Btw mam w klasie FANA (tak, jego) Biebera. Ale to takiego, który cały pokój ma wypełniony plakatami z jego podobizną, jakąś książkę, płyty, bluzę itp. I jako pierwsza osoba w Polsce koleś widział jakiś film o nim (i to nie jest żart, bo owy fan ma nawet nagrany o tym film na YT, oczywiście w kinie - generalnie nagrywa filmy o Justinie).
I wiecie co? Nic mnie to nie obchodzi. Nie rozumiem mody na śmianie się z Biebiera. Humor dla uczniów podstawówki oglądających stronę komixxy.pl itp, jeśli chodzi o mnie to zupełnie mi on zwisa. Gdyby nie cała ta nagonka to nie wiedziałbym o jego istnieniu.

Cedric

GołoWąs
Ujmę to tak. Uważam, że jest świetny, po sam doszedł do takiego poziomu kariery na jakim jest teraz. Ale cały szacunek psuje , gdy tylko coś powie.Bo się bezpodstawnie wywyższa ponad innych, głównie chłopaków. I chce się również przypodobać innym grupom niż osmiolatki. Z miernym skutkiem. Bo udaje kogoś, kim nie jest i nie bedzie.
Jego fanki- zepsuta dzieciarnia, która chce jak najszybciej dorosnąć. Często dokonując błędnych wyborów, gorszych od tych, które my popełnialiśmy.

I dzięki, za uznanie mnie jako ucznia podstawówki,

Vendetta

Deathproof
VIP
Uważam, że jest świetny
prawy gorny rog, opcja wyloguj

dla mnie bieber to idiota, zachowuje sie jak pedzio, ktoremu wszystko wolno. jest popularny wlasnie dzieki takim hejterom jak ja xd

Cedric

GołoWąs
No to skorzystaj z niej jak tak chcesz.
Nie lubię go,
Ja go podziwiam.
Zupełnie jak z Yeedem, często czuje nienawiść do niego, ale podziwiam go za jego prace nad portalem.
Bo kiedy my gnijemy w Wielkiej Kloace( co zapewne się nie zmieni), on spełnił swoje marzenia i zarobił fortunę robiąc to co lubi.

To, że jest " idiotą, zachowuje sie jak pedzio, ktoremu wszystko wolno" to inna sprawa.
A zresztą wymieniłem to w swoim poprzednim poście.

Do góry Bottom