O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przyganiał kocioł Garnkowi :)
A czy obóz na bagnach nie nazywano bractwem śniącego...Nagadałem się z Cedkiem, więc na dalszą polemikę nie licz.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Chętny do rozmowy z Cedusiem. :)

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Widzę to.
Ale nie widzę, by było tam "ja jestem chętny do rozmowy z Tobą, Cedusiu" czy choćby "jestem chętny do rozmowy z Cedusiem".

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czasami kwestią umiejętności jest czytanie między wierszami... :bobrface:

Rozumiem, że przekazy do ciebie musza być jasne i skonkretyzowane. Na szczęście Ced złapał o co chodziło.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
zawsze miło popatrzeć jak osoby trzecie wylewają na siebie wiadra pomyj bez żadnego sensownego powodu, ot tak, aby dać upust żółci i nienawiści pasującej do nich jako stereotypowych, zawistnych Polaczków :) profil psychologiczny wypełniony w stu procentach, zaszufladkować i z głowy, wszyscy tacy sami plujący na innych a siebie widzących bez skazy

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ale Wy głupoty piszecie ;d
Tak do pro uber koxów z sekty: pewne jednostki grzmiały jaką to oryginalną pracą przykozaczą w Bibie u Gomeza, w pogaduszkach zawsze byli najlepsi i mieli bardzo wybujałe ego, ale jak przyszło do wyników zadania to jakoś daleko w tyle zostaliście, nawet słaby i mało aktywny Stary Obóz Was zgniótł, czego zapewne się nie spodziewaliście. Ale jak to możliwe? Przecież to sekta najgłośniej szczekała, nie SO!
Ale to tak swoją drogą, jak widać nie jesteście tak dobrzy jak myślicie. Pomyślcie nad tym ;)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ale póki co nie idzie nam najgorzej (patrz mapa) .

Wiedział ktoś, że raper Fisz jest synem muzyka Wojciecha Waglewskiego?
http://www.youtube.com/watch?v=NeNOW69AuM0

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Romek:
Szczerze mówiąc to nie. Lubię czasami Fisza posłuchać, wiem też, że bierze udział w Męskim Graniu (gdzie można spotkać też Waglewskiego), ale nigdy mi nie przyszło do głowy, że są spokrewnieni.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Nie chciało mi się czytać tych wypocin oraz podnoszenia ego przez yeed'a, ale rozumiem, że znowu obrzucanie błotem? Yeed to już nudne :trollface:
Ok kończę już ten temat.

Arven ty też zaczynasz?

pewne jednostki grzmiały jaką to oryginalną pracą przykozaczą w Bibie u Gomeza
Pewne "jednostki" to nie cały obóz. Pamiętaj to Arven. To, że ci dwaj, nie powiem kto, niszczą powoli nasze imię w waszych oczach to nie należy obrażać wszystkich członków, nie?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
noo, jak tak dalej bendom robić to polecom z obozu.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nie zaczynam dyskusji bo nie mam zamiaru się sprzeczać, każdy postawi na swoim i już. I nie myślę o całym obozie, bo w każdym znajdą się osoby sumienne i pracowite, w każdym znajdą się leniuchy. Ja tylko próbuję uświadomić tym jednostkom, że powinny czasem się zastanowić zanim coś napiszą, nic więcej.
Ja osobiście idę z duchem rywalizacji i w każdym obozie widzę godnego przeciwnika, nie szufladkuję na lepsze i gorsze. Mam nadzieję, że i Wy myślicie podobnie, bo z ogółu prac można wywnioskować, że każda gildia potrafi pokazać pazur. Inna sprawa, że właśnie te jednostki robią z pola bitwy piaskownicę, wiesz chyba co mam na myśli.
Jeśli poczułeś się tym urażony to przepraszam. Zresztą, trochę mnie znasz i wiesz (przynajmniej tak mi się wydaje), że nie lubię wdawać się w bezsensowne, do niczego nie prowadzące sprzeczki, więc spokojnie : )

Cedric

GołoWąs
Dobra Szkele, i tak wiem że jedną z tych osób jestem ja, nie ma w tym tajemnicy :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
zawsze miło popatrzeć jak osoby trzecie wylewają na siebie wiadra pomyj bez żadnego sensownego powodu, ot tak, aby dać upust żółci i nienawiści pasującej do nich jako stereotypowych, zawistnych Polaczków :) profil psychologiczny wypełniony w stu procentach, zaszufladkować i z głowy, wszyscy tacy sami plujący na innych a siebie widzących bez skazy

Ty drago? To jakaś autocharakterystyka :trollface:

Btw co do ostatniego zadania tak cwaniakujecie a myślicie, iż nie wiem, że oszukiwaliście.
O tym, że Vas robił pracę dla Tomisakisa to już głośno nie szczekacie..

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
I takiego Cię lubię Arven. Wiem o jakie "jednostki" ci chodzi i mi czasami działają na nerwach. Jako, że rzadko tu zaglądam (do tego tematu) to nie wiem dokładnie co piszą, ale coś czuję i boję się sprawdzić. Po prostu człowiek (m. in. ja) jak nie ma humoru w jakiś dzień (akurat w ten) potrafi się o byle głupotę zdenerwować.

Cedric, nie mam dzisiaj humoru...

O tym, że Vas robił pracę dla Tomisakisa to już głośno nie szczekacie..
A po co drążyć dalej ten temat? Było minęło. Nawet ja mu pozwoliłem bo na tym polegało jedno z zadań w obozie.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Uwaga, zręczna zmiana tematu:

Ale dzisiaj była dobra pogoda! Gorąco jak nigdy!

Do góry Bottom