O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Do nikogo nic nie mam. Przytyki są w ramach rywalizacji, co nadal jest dla was faktem nazbyt skomplikowanym...

Jednak powinieneś się powstrzymać.
ja powiem że jesteś Skur******m w ramach rywalizacji, miło ?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wiesz co, nie ku%&@ tylko ludzie z Nowego Obozu mają wakacje/życie prywatne. Przecież cała reszta to no-life'y siedzące 24h na dobe przed kompem. Zaraz się jeszcze dowiemy, że zadania międzyobozowe są niepotrzebne, bo przecież Yeed jest w Nowym Obozie i im się należy!

Bip bip...witamy na ziemi bip bip...z której planety przybywasz Woookieee :lolface:

ednak powinieneś się powstrzymać.
ja powiem że jesteś Skur******m w ramach rywalizacji, miło ?

mrrr
Podnieciłem się :trollface:

P.S. Jeszcze raz zobaczę przekleństwa...chociażby i maskowane...zacznę być rozrzutny.

I Cerdic nie strofuj nowych, niech się chłopak obstukuje w realiach Gothic up ;D

Cedric

GołoWąs
Jak dalej będziesz się zachowywał tak jak się zachowujesz to spodziewaj sie tsunami przekleństw.
Bo zachowujesz się poniżej krytyki. Nawet gorzej od Ceda :trollface:
Nowy, nie nowy, ale musi być rozsądny. Niech się obezna z panującymi zasadami, a nie od razu myśli, że jest wszechwiedzący

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Problem jest taki, że leje na to tsunami...I taaakkk od lat, niczym Staszek Soyka. :lol:
Widac, że macie spore kompleksy skoro stary jeed potrafi jeszcze podnieść wam cisnienie.
Kidsy :cool: a to woda na młyn...

No a regulamin nie pozwala na przeklinanie i tego nie będziemy tolerować :eek:jciec:
Chcecie ulżyć swoim emocjom, postarajcie się robić to sprytniej, a niektórym lepiej, żeby noga się nie powinęła ponownie...szkoda by było wrócić na banicje.

Cedric

GołoWąs
To, że nie jesteśmy ciotami, które nadstawiają drugi policzek, to nie znaczy, że mamy kompleksy.

My laliśmy na Ciebie do tej pory, ale w końcu musi się przelać czara goryczy.
Regulamin nie pozwala także na obrażanie w taki czy inny sposób userów. A ty to zrobiłeś. Czyli albo powinieneś dać sobie karę :trollface: , albo uznajemy, że regulaminu nie trzeba się trzymać.

Przypomnę Ci także warna, którego mi dałeś, bo tobie podniosło się ciśnienie po moim stwierdzającym prawdę poście.
Taki warn nie powinien mieć miejsca, a jednak mi go dałeś.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
To, że nie jesteśmy ciotami, które nadstawiają drugi policzek

Twoje słowa.

Czy skierowałem jakieś słowa do konkretnej osoby? Nie przypominam sobie
W grze ćpuny obozu były przygłupami otępionymi przez bagienne ziele. :)
Suma summarum coś palicie ale zmieńcie dilerkę, bo nie służy :wow: Zapaści będą.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Nie mam zamiaru się wtrącać do tego waszego wzajemnego obrzucania błotem, powiem tylko tyle.

albo uznajemy, że regulaminu nie trzeba się trzymać.

Uznawać sobie możecie, powodzenia :). Macie obiekcje co do pracy i zachowania któregoś z członków administracji - piszcie do Kaca. A tutaj siedźcie cicho. I nie wolno zarówno się obrażać, jak i przeklinać... jak i w jakikolwiek sposób łamać regulaminu, netykiety czy fundamentalnych zasad życia w społeczeństwie. Bo zaczynacie przeginać.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
I w ogóle nie wolno być BE. :lolface:

ale można być D

Cedric

GołoWąs
Elek, i co ? Czysto teoretycznie załóżmy że chciałbym ukarać /wywalić powiedzmy Rangiza z administracji.Piszę do Kaca, że źle się Zig zachowuje. Dostaję odmowę. To niemożliwe ukarać admina/moda , bo panuje kolesiostwo, a nie sprawiedliwość.

A przekleństwa się skończyły, nie macie na Ceda haka :trollface:

W grze ćpuny obozu były przygłupami otępionymi przez bagienne ziele.
Ale nie jesteśmy dokładnie tymi sekciarzami co w grze :lolface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
:cool: Grupa trzymająca władzę. I like it.

Ale nie jesteśmy dokładnie tymi sekciarzami co w grze

napisałem o Obozie na Bagnie...to wy dopisaliście sobie do tego teorię nie ja :huh:

Cedric

GołoWąs
Tłumacz sie tłumacz, i tak Ci kiepsko to wychodzi :trollface:
Ale dobra kończmy temat, puśćmy urazy w niepamięć, byle się takie incydenty nie powtórzyły.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Uwierz, jest wiele sposobów wpływania na skład Ekipy. Uważasz, że panuje kolesiostwo? Nie sądzę. Jakoś dotąd każdy, kto zaczyna olewać stanowisko, nie pracuje dla portalu itd. przymusowo przechodził na weterana. Skargi userów na danego moda też są brane pod uwagę i przedstawiane całej ekipie.

Ave

Cedric

GołoWąs
Uwierz, jest wiele sposobów wpływania na skład Ekipy. Uważasz, że panuje kolesiostwo? Nie sądzę. Jakoś dotąd każdy, kto zaczyna olewać stanowisko, nie pracuje dla portalu itd. przymusowo przechodził na weterana. Skargi userów na danego moda też są brane pod uwagę i przedstawiane całej ekipie.
Moda można spośród nowozarejestrowanych nawet wyłonić i równie szybko go wyrzucić. Mi chodzi o administrację.
Ale koniec rozmowy.
Ja bym uparcie dążył, że moje zdanie jest prawdziwe. Ty tak samo. W taki sposób nie dojdziemy nigdy do porozumienia.
Chcę zakończyć sprawę pokojowo i nie drążę dalej tematu. Reszta powinna zrobić to samo.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tłumacz sie tłumacz, i tak Ci kiepsko to wychodzi
Ale dobra kończmy temat, puśćmy urazy w niepamięć, byle się takie incydenty nie powtórzyły.

jak nie, jak tak. :trollface: Możesz liczyć na powtórki ^^

Uwierz, jest wiele sposobów wpływania na skład Ekipy. Uważasz, że panuje kolesiostwo? Nie sądzę. Jakoś dotąd każdy, kto zaczyna olewać stanowisko, nie pracuje dla portalu itd. przymusowo przechodził na weterana.

True. Robisz na portal jesteś pro, nie robisz wylatujesz. Nie bez powodu byłem już weteranem :D

Cedric

GołoWąs
Widzę, że trafiłem na równie upartego oponenta :trollface:
Jakbym widział siebie za parę lat ^^

Nie całkiem tru. Bo mogę Ci przyznać, że robisz wiele dla samego portalu i chwała Ci za to.
Ale zachowaniem często się zniżasz poniżej mojego poziomu :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ale zachowaniem często się zniżasz poniżej mojego poziomu

Raczej zniżam się do poziomu rozmówcy. Z reguły niżej już się nie da. :ph34r: no może czasem :trollface: trolololo

a cała twoja gadka bardziej zaczyna wyglądać jak nabijanie postów...

Jedz or bydziesz jedzony
av-34990.gif

Cedric

GołoWąs
Posty tutaj mnie nie interesują. Sikam na nie ciepłym moczem :trollface:
Od nabijania postów mam bractwo.
Cóż, skoro coś jednak mi odpisujesz, to warto tak czy inaczej odpowiedzieć. Temat chciałem zamknąć, wy ciągniecie to dalej.
I nie oceniaj pochopnie rozmówcy, bo się zdziwisz :cool:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja zawsze jestem chętny do rozmowy ;D Cedusiu :trollface:

Oceniam cię bardzo pozytywnie... gdybyś jeszcze nie brał się za 30 projektów na raz byłyby z ciebie porządne ludzie w redakcji.

Cedric

GołoWąs
Ja zawsze jestem chętny do rozmowy ;D Cedusiu

Oceniam cię bardzo pozytywnie... gdybyś jeszcze nie brał się za 30 projektów na raz byłyby z ciebie porządne ludzie w redakcji
.
Klawiatura -120 zł
Internet - 80 zł / mies
Usłyszeć coś miłego od Yeeda- bezcenne :trollface:
A co tam, kolejna rzecz na bary nie zaszkodzi. Za 2 miesiące biorę pracę w Redakcji ;D

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
napisałem o Obozie na Bagnie...to wy dopisaliście sobie do tego teorię nie ja :huh:
Napisałeś, mały yeedziu, o Bractwie, a nie o Obozie. Wiadomo, że chodzi o nas - graczy, bo sam przyznałeś, że to rozmowa w ramach rywalizacji, a tam nie biorą udział NPCe, ba, nawet nie biorą udziału postaci graczy, tylko my sami.

Naprawdę, to raczej tobie skacze ciśnienie, skoro na wszystko reagujesz od razu w ten sam sposób - inwektywami.

Do góry Bottom