Wiecie, że w jednym temacie w Bractwie mamy więcej postów niż w Starym i Nowym Obozie razem?
U mad, SO and NO? :trollface:
A skoro miażdżymy innych na głowę,
Taaa kuwa, nie możemy pochwalić się tym że frekwencja w ostatnim zadaniu w OB była większa o jakieś 100% od tej z NO....Fakt nie możecie się pochwalić czymkolwiek w rywalizacji
Cóż, nadal zajmujemy 30-40% kolonii
A to że spamimy znaczy, że jesteśmy aktywni w przeciwieństwie do niektórych
Taaa kuwa, nie możemy pochwalić się tym że frekwencja w ostatnim zadaniu w OB była większa o jakieś 100% od tej z NO....
Spójrz w lusterko.Coś w sam raz dla przygłupów z Bractwa
Tak, tak. Wmawiaj sobie co chcesz. Mnie możesz nazywać nawet "chu%^&" bo akurat twoją opinie mam w poważaniu, ale nie obrażaj reszty bo nie zasługują(nawet Cedric) na to.Tylko dlatego, że NO po prostu dało wam za friko dwa zadania, ze względu na ich idiotyczny poziom.
Coś w sam raz dla przygłupów z Bractwa
Taaa kuwa, nie możemy pochwalić się tym że frekwencja w ostatnim zadaniu w OB była większa o jakieś 100% od tej z NO....
Ale jestem chamem. Spank me :trollface:To była przesada Yeed. Jako Admin powinieneś dawać przykład innym userom, a nie być chamem.
BUAHAHAHAHAH..czy tu trzeba coś komentować ^^Tak, tak. Wmawiaj sobie co chcesz. Mnie możesz nazywać nawet "chu%^&" bo akurat twoją opinie mam w poważaniu, ale nie obrażaj reszty bo nie zasługują(nawet Cedric) na to.