O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Wybaczta, nie było mnie zaledwie 2 tygodnie, a już nie wiem co jest na forum.
Jeszcze raz przepraszam :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Widać, że Cię długo nie było. Bo przepraszasz, nawet nie wiem za co przepraszasz. Nie powinieneś przepraszać, bo nie musisz przepraszać, za co nie musisz przepraszać, a przepraszasz.

Cedric

GołoWąs
za spam z tym Gothic cośtam przepraszam - Ceduś przeszedł odmianę :trollface:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Na powitanie bij mi pokłony, bo pod Twoją nieobecność zdobyłem platynę w infamous : D

Cedric

GołoWąs
ARVEN AKHBAR ! ARVEN AKHBAR ! :trollface:
Ja przestałem grać w Infamousa, musiałem PS3 oddać :trollface:

Cedric

GołoWąs
Neverwinter Nights, stare Duke Nukemy, Age o Empires, Deus Ex, Another World, Gothic :trollface:, KOTOR...

Cedric

GołoWąs
Baldurs Gate, Battlefield, Bioshock, Burnout, Chronicles of Riddick, Call of Duty, Civilization, Command& Conquer, Colin Mcrae Rally, Company of Heroes, Counter Strike, Dawn of War, Devil May Cry, Diabolo, Dungeon Siege, TES-y, Enemy Territory, Fallouty, Far Cry, Fifa, Gears of War, Guild Wars, Half Life, Hirołsy, Hitmany, Mafia 1, Max Payne, Mercenaries, Mortal Kombat, Need for Speed, no one lives forever, Operation Flashpoint, Planescape: torment, Prince of Persia, Rainbow Six, Rayman, Resident Evil, The Settlers, Sid Meier's Pirates, Silent Hill, Silent Hunter, Splinter Cell, Starcraft, Stalker, System Shock, Test Drive, Thief, Tomb Raider, Tony Hawk Pro SKater, Total War-y
Worms

To mam na półce, zaraz może jeszcze ze stojaków na płyty Ci spiszę. Oczywiście twój gust growy może być zgoła zupełnie inny .

Cedric

GołoWąs
Call of Juarez, Disciples, Blitzkrieg, El Matador, Drakensang, Dragonshard, Warhammer Mark of Chaos, Conflict ; Denied Ops, Piraci Nowego Świata, alone in the dark, Sam & Max, Ghost Recon Advanced Warfighter

Kurna, nie chce mi się jeszcze parudziesięciu - paruset płyt przeglądać, wybieraj z tego co podałem :trollface:

Cedric

GołoWąs
Pisze się półce, ale to taki drobiazg :trollface:
Jak nie działają Cd Keye to ja na to leję :p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Boomiasty, Port Royal 2 . Może kojarzysz, całkiem przyjemna gierka w Karaibach, klimat w sam raz dla Orlando Booma ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Fajny wierszyk znalazłem w necie:

Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek!

- Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda!

- A w co wierzysz? ...- w Tuska cuda!

- Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie!

- W jakim kraju? - Gdzie powodzie!

- Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze!

- A w co wierzysz? - Że porządzę!

- Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje!

- Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie

:trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Hej, dawno mnie nie było. Co tam u was?

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Jedni lepsi od drugich ;D Bronek bez wyrazu, a Jarek szanuje Gierka-patriotę i "polityków lewicy starszego pokolenia" ^^

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Bo politycy starej lewicy mieli jeszcze jakiekolwiek poglądy. ujowe bo ujowe, ale zawsze.

Do góry Bottom