O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
Jak tam pogoda panowie.

Pogoda? No cóż jest miło, ciepło i przyjemnie tyle że siedzę w szkole i odliczam dni do końca roku szkolnego :D

Jakie macie zamiary na ostatnie dni roku szkolnego ??

No cóż, do piętnastego muszę siedzieć w szkole i poprawiać oceny. Może załapie się na pasek. A później to będę się pałętał po mieście i czekał do końca roku szkolnego.

Coś mało aktywny teraz jesteś...

milioner

New Member
Miałem kare na kompa a teraz jestem chory i nikogo w domu nie ma więc mogę siedzieć na kompie.

Randal

Banned
Znając Ciebie to ta kara była za oceny albo za zachowanie. Siedzisz w domu, ja tez bym tak chciał ale nie. Wczoraj z siedmiu godzin lekcyjnych mieliśmy tylko dwie. I wszyscy zadowoleni.

milioner

New Member
Za zachowanie. To niezłe mieliście te lekcje nam się bardzo rzadko zdarza żeby nam lekcje skrócili.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
na gg możecie sobie na takie błahe tematy porozmawiać, tutaj raczej powinny być dyskusje eschatologiczne, metafizyka, et cetera :trollface:

Randal

Banned
Hehehe ...
Ja nawet nie wiem co to jest ta metafizyka a i te inne. No a od czego jest ten temat jak nie od spamowania ... :trollface:
Teraz rozmowa przeniosła się na gg tak jak radził drago.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Biaf, ogarnij się ;) Z ciebie jest stary dojrzały facet, mógłbyś być ojcem Szczura, a przekomarzasz się z nim jak z równym sobie... stary, nic do ciebie nie mam, ale tym razem Szczur okazał się dojrzalszy od ciebie ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ja nie chcę, żeby się szkoła kończyła! :D.

Oficjalnie jesteśmy razem, wszystkie przerwy spędzamy ze sobą, po szkole prawie codziennie gdzieś idziemy.. Ah ta gimnazjalna miłość ;p.

Cedric

GołoWąs
A ja wręcz odwrotnie, mam dość mojego gimnazjum oraz większości ludzi tam przebywających
Ale cóż , zostało jeszcze 2 tygodnie i sio . :eek:jciec:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Mnie to wsio wszystko jedno;p Mogę zakończyć gimnazjalną edukację i równie dobrze mógłbym zostać na IV klasę gdyby takowa istniała;p Do nie dawna też chciałem żeby się rok szkolny nie kończył...ale i mi i jej przeszło :trollface:

Randal

Banned
A ja tam chcę żeby rok szkolny się skończył i odliczam nawet dni. A dzisiaj nawet nam dali rolę na koniec roku.
"Żegnaj szkoło jakże nam wesoło " :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
A ja poprawiam pałkę z matmy ;) Więc powodów do radości raczej nie mam...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja jeszcze w poniedziałek będę poprawiał matematykę, polski i niemiecki i chyba zdam, więc będzie co świętować :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja mam wakacje od wtorku. Poprawiłem biologie i to był koniec nauki na ten rok :) A że jeszcze mam palca zszytego to po prostu na lekcjach siedze i śpie albo gapie się przez okno.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Mam nadzieję, że po weekendzie będę mógł też zrobić se już wakacje. Szczerze mówiąc to mógłbym napisać książkę "3 Gimnazjum - jak nic nie robić żeby zdać".

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja mam tylko mały zgrzyt jeśli chodzi o chemię, ale łatwo to załatwię. Poza tym już się opierdzielam, w sumie to całkiem nieźle wypadam na koniec : )

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja będę miał najgorszą średnią w ciągu tych wszystkich lat nauki... 3.3 to szczyt marzeń nie jest... No cóż. Wybywam sobie teraz rowerkiem. 70 km w obie strony, trzeba w końcu zacząć coś z sobą robić :)

Randal

Banned
Ja tam ze swojej średniej jestem zadowolony choć mogła by być lepsza.

Biaf, ogarnij się ;) Z ciebie jest stary dojrzały facet, mógłbyś być ojcem Szczura, a przekomarzasz się z nim jak z równym sobie... stary, nic do ciebie nie mam, ale tym razem Szczur okazał się dojrzalszy od ciebie ;)

A dziękuję, dziękuję. A tak poza tym Bia ile ty masz lat ?

Do góry Bottom