O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dragostea miczkos. W weekend się spikniemi si?

Wygląda na to, że w tygodniu się nie wyrobię.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
okay, mi chyba pasuje, jak to się zmieni to dam znać. jakoś się ustawimy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Będzie zadyma :trollface:. To lubię... Obstawiać chłopy obstawiać! Ja tam mam swojego faworyta, ale zachowam dla siebie ;). Jak moje przewidywania się sprawdzą, to wtedy można będzie obstawiać oficjalnie.

Btw. a swoją drogą można by zrobić temat bukmacherski i obstawiać arenę. Zwycięzcy hazardziści także mogliby gromadzić pkt i bryłki rudy dla swoich obozów. Co Wy na to?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zarzućcie pomysłem w odpowiednim temacie. Myślę, że opcja do zrealizowania :D

Randal

Banned
Ja widzę w tej walce tylko jednego wygranego, nei ma co na pewno wygra ...
Robimy temat w Górniczej dolinie.
Gorzej jak np yeed trafi na kogoś kto jest już zapisany i chce walczyć.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zarzućcie pomysłem w odpowiednim temacie. Myślę, że opcja do zrealizowania :D

Zarzuciłem ;)

Ja widzę w tej walce tylko jednego wygranego, nei ma co na pewno wygra ...

Wyraźnie wskazujesz faworyta i liżesz d*pę przy tym. A twój wybór wcale nie jest oczywisty... W sensie, że ja na przykład, nie stawiam na twego konika... Mam swoje preferencje i nie liczba postów, ani stanowisko decyduje o sukcesie...

Chociażby ostatni przykład Ticza. Złoił nam dupska jak miło :trollface:. Krótki, ale zajebisty i treściwy tekst i wszyscy na łopatkach... I to jest właśnie kwintesencja rywalizacji :trollface:

Randal

Banned
Myślisz że wskazuję na yeeda i tu się mylisz moim zdaniem wygra drago.
I co zatkało kakao?
Ha, i chociaż raz Biafra nie ma racji.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Myślisz że wskazuję na yeeda i tu się mylisz moim zdaniem wygra drago.
I co zatkało kakao?
Ha, i chociaż raz Biafra nie ma racji.

Jeżeli się myliłem, to pokornie kłonię głowę i sypię ją popiołem. Serio :).

Ale szczur! znam Cię jak zły szelong i jestem niemal pewien, że blefujesz. Stawiałeś na yeeda, bo to leży w Twojej naturze: liżesz dupsko władzy (zawsze i wszędzie [być może lekcja z domu wzięta]) i nie gadaj, że jest inaczej. Celujesz w splendory w sposób urągający elementarnej przyzwoitości, co oznacza, że jesteś pusty jak bęben Rolling Stones'ów itp.. Mógłbym tu pisać w nieskończoność, wymieniając Twoje wady, czy też cechy ujemne... Jak kto woli...

Ograniczę się do stwierdzenia: Biafra może nie mieć racji w starciu z np. Drago, Boomem, yeedem, Bojanem i kilkom innymi (choć to też nie zawsze i dyskusyjne), lecz jeżeli chodzi o Ciebie- sprawa jest z góry przesądzona :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Dobra Biaf, zostaw go, jest jeszcze mały i nie rozumie wszystkiego.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Panie i panowie, arena zamknięta od jutra, tj. 3 do wtorku, 14 czerwca;p Jadem sem na zachód pozwiedzać Brytanie :)

Randal

Banned
Bardzo dziękuję za wymienienie moich wad a może kiedyś pokusisz się o wymienienie moich zalet.

Jeżeli się myliłem, to pokorni kłonię głowę i sypię ją popiołem. Serio :).

Więc się myliłeś...

[być może lekcja z domu wzięta])

Nie bądź chamski za przeproszeniem i daruj sobie komentarze na temat mojego domu, ok ?

liżesz dupsko władzy

Tak ? To czemu jawnie mówię że wygra drago a nie yeed.

Ale szczur! znam Cię jak zły szelong i jestem niemal pewien, że blefujesz

Mylisz się. Albo nie możesz znieść tego ze myliłeś się w stosunku co do mnie...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Czego wy się tak ciągle żrecie?;p Jeszcze jakby był powód konkretny no to co innego. Ale takie błahostki... :p

Randal

Banned
Ja wyraziłem swoje zdanie a Biafra musiał jak zwykle je skomentować i przy okazji nawrzucać mi. Mylił się co do meni i tyle...
Biafra potrafi się kłócić i to nie tylko ze mną ...

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]JlUkzfITiSs&feature=related[/yt]
dobry film, ukazuje nas w starym swietle, przed ktorym zbyt szybko ludzkosc nie zwieje

nieco podobny, moim zdaniem lepszy film, ktory idzie wg mojej wiedzy obejrzec tylko po kims europejskim jezyku, to Cell 211, bombowy material
[yt]qFMO0_iuC08[/yt]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biafra potrafi się kłócić i to nie tylko ze mną ...

ehehe, hlip hlip... jaki ten Biafra straszny...e he heh,,, gnębi nas Mój skarbie, ściga i zniewala nas mój skarbie. Co z nami będzie, gdzie się podziejemy mój skarbie...?

Straszny czarny Pan- Sauron! Ma nad nami władzę i przewagę! Co z nami będzie, biednymi dziadkami? Chyba tylko elfy prastare i ludzie Numenoru dadzą nam wolność... Och straszne...

Szczur, wzruszasz mnie do łez, serio...

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
oczywiście że potrafi, w ciągu tylu lat nie wyrobić sobie smykałki do kłótni to trzeba być prawdziwą oazą spokoju...

a tak na marginesie, to oczywiście tym razem ma rację, a ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - mianowicie...
jestem niemal pewien, że blefujesz.
cóż tutaj odpisałeś?
Tak ? To czemu jawnie mówię że wygra drago a nie yeed.
słyszałem, że na maturze jest czytanie ze zrozumieniem, słyszałem też jednak, że nie każdy musi zdać maturę

a przy okazji, Nau te filmy wyglądają ciekawie - chyba sobie oba obejrzę jakoś, dzięki że tu to umieściłeś

milioner

New Member
Jak tam pogoda panowie.
Jakie macie zamiary na ostatnie dni roku szkolnego ??

Do góry Bottom