O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Dzięki hejtusiu, że tak uważasz :trollface:
Jeżeli chcesz to możesz doznać zaszczytu popisania ze mną na GG ( niewielu go dostąpiło )
Cedric na prezydenta !

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
no, byłoby mi bardzo miło, niech pan szanowny do mnie napisze, gg mam w profilu...

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no, byłoby mi bardzo miło, niech pan szanowny do mnie napisze, gg mam w profilu...
kurka zrobiłam się zazdrosna no :p
a tak serio to jak was czytam to nie wiem czy to kabaret czy co, byście się zabrali za bitwę w formie docinek na arenie :D

Cedric

GołoWąs
My się tak ciśniemy z czystej przyjaźni, myślisz, że to wszystko na serio abi ? :trollface:
Spodobało mi się to dzieło Tomka Bagińskiego 1000 lat historii Polski w 8 minut.
Bardzo fajnie i przyswajalnie są tutaj pokazane najważniejsze wydarzenia historii naszego kraju

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
cóż, skoro były czasy propagowania haseł przyjaźni polsko-radzieckiej, to i nasze relacje można nazwać przyjaźnią...

Cedric

GołoWąs
Privet, moĭ drug po moemu skromnomu porogi Dragomirze :eek:jciec:
Kiedyś może się dogadamy :eek:jciec:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Z nim się nie da dogadać Ced, jego trzeba po prostu kochać takim jaki jest ..ten nasz hejterek mały :trollface:

No i Barca zgarnęła puchar. Szkoda, bo do pierwszej połowy wierzyłem w ManU. Niestety w drugiej przestał istnieć.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
ManU grał jak amator przy Barcelonie. Fani ManU mnie zjedzą teraz, ale porównując ten klub do Barcy to jak porównać naszą okręgówkę do Legii czy Lecha.
ManU nic nie pokazał, a Barca grała tak jak zawsze. Krótkie wykonywanie stałych fragmentów, milion podań, stoicki spokój w obronie. Podziwiam że ktoś wierzył w Manchester przed tym finałem.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
I brak kasy 2 miesiące temu pozbawił mnie teraz około 350 zł. Kiedy to jeszcze było przed ćwierćfinałami miałem na jednym kuponie walnąć zdobycie ligi europejskiej przez Porto i ligi mistrzów przez Barce za 5 dyszek. Niestety, jak zwykle kieszeń była pusta i nici z tego wyszły. Jestem zły :(

Kuczwi

New Member
Przyznam, że bardzo dobrze wyszedł im ten coverek Insomnii heh; :trollface:

Cedric

GołoWąs
Na FB złożyłem, ale złożę i tutaj
Wszystkiego najlepszego electro smoku ;d
Zdrówka, szczęścia, pomyślności, przyjemności z roboty ;p, dużo kaski
malutko trosk no i czego tam jeszcze sobie zapragniesz :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Bardzo fajna wersja insomni :)
Mocnej głowy, grubego portfela i twardej pałki EDo ;).

Randal

Banned
Wróciłem!
Po krótkiej przerwie w przebywaniu na forum i przemyśleniu sobie niektórych spraw postanowiłem jednak powrócić.
Najlepszego ED.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Po krótkiej przerwie w przebywaniu na forum i przemyśleniu sobie niektórych spraw postanowiłem jednak powrócić.
Najlepszego ED.

Kurna Edo przegapiłem to totalnie, ale zdrowia, szczęścia pomyślności... A zdrowia przede wszystkim, bo bez tego i kuśka (choćby wielka) nie da rady :trollface:

p.s. szczur! jak wyciągnąłeś właściwe wnioski z tego wygnania na własne życzenie, to ok! Jak nie, to dalej będziemy Cię prostować :trollface:

Do góry Bottom