Dzięki hejtusiu, że tak uważasz :trollface:
Jeżeli chcesz to możesz doznać zaszczytu popisania ze mną na GG ( niewielu go dostąpiło )
Cedric na prezydenta !
kurka zrobiłam się zazdrosna no
a tak serio to jak was czytam to nie wiem czy to kabaret czy co, byście się zabrali za bitwę w formie docinek na arenie
My się tak ciśniemy z czystej przyjaźni, myślisz, że to wszystko na serio abi ? :trollface:
Spodobało mi się to dzieło Tomka Bagińskiego 1000 lat historii Polski w 8 minut.
Bardzo fajnie i przyswajalnie są tutaj pokazane najważniejsze wydarzenia historii naszego kraju
ManU grał jak amator przy Barcelonie. Fani ManU mnie zjedzą teraz, ale porównując ten klub do Barcy to jak porównać naszą okręgówkę do Legii czy Lecha.
ManU nic nie pokazał, a Barca grała tak jak zawsze. Krótkie wykonywanie stałych fragmentów, milion podań, stoicki spokój w obronie. Podziwiam że ktoś wierzył w Manchester przed tym finałem.
I brak kasy 2 miesiące temu pozbawił mnie teraz około 350 zł. Kiedy to jeszcze było przed ćwierćfinałami miałem na jednym kuponie walnąć zdobycie ligi europejskiej przez Porto i ligi mistrzów przez Barce za 5 dyszek. Niestety, jak zwykle kieszeń była pusta i nici z tego wyszły. Jestem zły
Na FB złożyłem, ale złożę i tutaj
Wszystkiego najlepszego electro smoku ;d
Zdrówka, szczęścia, pomyślności, przyjemności z roboty ;p, dużo kaski
malutko trosk no i czego tam jeszcze sobie zapragniesz
Kurna Edo przegapiłem to totalnie, ale zdrowia, szczęścia pomyślności... A zdrowia przede wszystkim, bo bez tego i kuśka (choćby wielka) nie da rady :trollface:
p.s. szczur! jak wyciągnąłeś właściwe wnioski z tego wygnania na własne życzenie, to ok! Jak nie, to dalej będziemy Cię prostować :trollface:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.